Allah Razi Olsun

979 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

SELAMUN ALEYKUM
ONCELLIKLE HER GECEN GUN BU SITEDEN BISEYLER OGRENMEKTEN COK MUTLU OLUYORUM.BURDAKI INSANLAR COK IYI VE ORTAM COK GUZEL.SUNU DEMEK ISTIYORUM BAZEN ZAMANIM OLMUYOR INTERNETTE KALMAK ICIN O YUZDEN COGU ZAMAN ALINTI YAPIP PC ME YUKLIYORUM VERMIS OLDUGUNUZ BILGILERI SONRADAN OKUYABILMEK ICIN HAKKINIZI HELAL EDIN ISIMLERI HATIRLAYMICAM KUSURA BAKMAYIN AMA HAFIZE TEYZE CEVDET ABI KAAN ERDEM (TANIMIYORUM AMA COK GUZEL PAYLASIMLARI OLAN ) VE DAHA COK KISILERIN PAYLASIMINI ALDIM FAYDALANDIGIM OLDU ALLAH BINLERCE KEZ RAZI OLSUN. BU ARADA CEVDET ABI HATIRLARLIYOMUSUN BILMEM AMA BI NIYETIM VARDI ODA OLDU ALLAHIMA SUKURLER OLSUN NAMAZA BASLADIM,INANIN BU SITENIN, SIZLERIN YARARI COK OLDU BANA COK MUTLUYUM BU SITEYI BULDUGUMA. INSALLAH BENIM GIBI BILGISI AZ VE MUHTAC OLAN INSANLAR DOGRU YOLU BULUR SAYENIZDE.
ALLAH RAZI OLSUN BU SITEYI KURANLARDAN VE BUTUN UYELERDEN.
ALLAHA EMANET OLUN :H
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

duyan yok mu sesimi :D
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

var var.aleyküme selam kardeşim.allah sendende razı olsun.evet site yönetimi hep dualarımızda.a.e.o
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

GUNAY9328SELAMUN ALEYKUM
ONCELLIKLE HER GECEN GUN BU SITEDEN BISEYLER OGRENMEKTEN COK MUTLU OLUYORUM.BURDAKI INSANLAR COK IYI VE ORTAM COK GUZEL.SUNU DEMEK ISTIYORUM BAZEN ZAMANIM OLMUYOR INTERNETTE KALMAK ICIN O YUZDEN COGU ZAMAN ALINTI YAPIP PC ME YUKLIYORUM VERMIS OLDUGUNUZ BILGILERI SONRADAN OKUYABILMEK ICIN HAKKINIZI HELAL EDIN ISIMLERI HATIRLAYMICAM KUSURA BAKMAYIN AMA HAFIZE TEYZE CEVDET ABI KAAN ERDEM (TANIMIYORUM AMA COK GUZEL PAYLASIMLARI OLAN ) VE DAHA COK KISILERIN PAYLASIMINI ALDIM FAYDALANDIGIM OLDU ALLAH BINLERCE KEZ RAZI OLSUN. BU ARADA CEVDET ABI HATIRLARLIYOMUSUN BILMEM AMA BI NIYETIM VARDI ODA OLDU ALLAHIMA SUKURLER OLSUN NAMAZA BASLADIM,INANIN BU SITENIN, SIZLERIN YARARI COK OLDU BANA COK MUTLUYUM BU SITEYI BULDUGUMA. INSALLAH BENIM GIBI BILGISI AZ VE MUHTAC OLAN INSANLAR DOGRU YOLU BULUR SAYENIZDE.
ALLAH RAZI OLSUN BU SITEYI KURANLARDAN VE BUTUN UYELERDEN.
ALLAHA EMANET OLUN :H

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENİM. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN SİZİM GİBİ BİR KARDEŞİMİZ VAR NE MUTLU BİZLERE NİYETİNİN OLMASINA İNAN COK SEVİNDİM İNŞALLAH ALLAH HERZAMAN KALBİNDEN GECENİ KABUL EDER RABBİME EMANET OL SAĞLLICAKLA KAL KARDEŞİM.:gulegule
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Namaza başlamanıza çok sevindim . İnşallah hiç bırakmazsın . Allah herkesten razı olsun bu siteyi yapan, üyelerden, onu okuyanlardan. Dilerim Allah herkesin gönlüne göre verir. Selametle kalın.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

amiiin cevdet abi
cevaplariniz icin tesekkurler
allah raz olsun :)
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

aleyküm selam kardeşim Sizin adınıza çok sevindim gerçkten Gurbet elde yaşamasıda zor oluyodur bu siteden faydalanmak ne güzel bende onlardan biriyim heralde bu siteye girince öncelikle Allahın hatıratmasını sevdim Allah yardımcın olsun inş :) selametle...

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

GUNAY9328duyan yok mu sesimi :D

duyduk kardeşim duyduk Rabbimiz hepimizden razı olsun hayırlı akşamlar:H:H:H
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

gecekondualeyküm selam kardeşim Sizin adınıza çok sevindim gerçkten Gurbet elde yaşamasıda zor oluyodur bu siteden faydalanmak ne güzel bende onlardan biriyim heralde bu siteye girince öncelikle Allahın hatıratmasını sevdim Allah yardımcın olsun inş :) selametle...

:evet zor olmazmi gurbet ellerde asil zor olan burdaki ortamdan uzak kalmak, cocuklarin yetismesi, saygi sevgi inanclar yok sayilir burda allaha sukur inancimizla hatalardan uzak kalmaya calisioruz dinimize yonelioruz.
Allah hepimizin yardimci olsun
allah razi olsun aeo :H
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

tubagünerduyduk kardeşim duyduk Rabbimiz hepimizden razı olsun hayırlı akşamlar:H:H:H

:D sagol sanada hayirli aksamlar
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.