mahsun kulSEN SAMSUNLUMUSUN YOKSA ORDAMI İKAMET ETMEKTESİN
samsunun ilçesinde dogma büyüme samsunluyum:evet:evet
98.827 görüntülenme · 1.272 yanıt
mahsun kulSEN SAMSUNLUMUSUN YOKSA ORDAMI İKAMET ETMEKTESİN
tubagünero zaman sizin fındık bahçenizde vardır oralarda yanılmıyorsam fındık bölgesi
abdullah_47s.a ben de istanbul da oturuyorum Allah c.c emanet olun ..
GUNAY9328:D ooo dedemin cok var findik bahceleri ama acikcasi biz findik toplamiyoruz yazin :] akrabalar agustos ayini hep findik toplamakla geciriolar...
tubagünerve aleyküm selam Rabbimize emnaet olun inşaallah selamun aleyküm
kasım hadiselamün aleyküm.
Fethiyede oturuyorum.ama aslen karslıyım.
zorbey yönverenBen Ordu lu Zorbey.Zor olduğum doğruda bey kimdir bilmiyorum.Bey olamaya çalışmıyorum.Zaten bu hale beylik hevası yüzünden gelmedik mu?
tubagüneryyaaaa hiç sorma bizim de var tabi siz de hazır fındık alıyosunuz dimi toplanmış ne güzel:K:K
GUNAY9328:D ooo dedemin cok var findik bahceleri ama acikcasi biz findik toplamiyoruz yazin :] akrabalar agustos ayini hep findik toplamakla geciriolar...
GUNAY9328 buyrun buyrun memnuniyetle dedem cok sevinir valla :K
mahsun kulEMİNMİSİN.DEDEN KOVALAMASIN BİZİ:KBİZ İŞİMİZİ GARANTİYE ALALIM.SÖYLE DEDENE KARGOYLA YOLLASIN:K
EBRARNISASELAMÜN ALEYKÜM . BEN DE MALATYA DOĞUMLUYUM...
ÇOOOKKKKK UZUN YILARDIR :K :K ( 1 YAŞINDAN BERİ ) İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ...
Im_muslimSelamünaleyküm TUBAGÜNER kardeşim. Bende aslen KONYA EREĞLİliyim ama işim gereği şu an Ş.URFA'nın bir köyündeyim
SELAM VE DUA İLE...ALLAHA EMANET OLUNUZ....
EBRARNISASELAMÜN ALEYKÜM . BEN DE MALATYA DOĞUMLUYUM...
ÇOOOKKKKK UZUN YILARDIR :K :K ( 1 YAŞINDAN BERİ ) İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ...
ysm_in, post: 520326, member: 33601Tokatlıyım ama malesef istanbulda oturuyorum.
GUNAY9328:K siz findik toplicaksiniz ve dedem sizi kovalicak oyle mi ?? aslaaa :D asil o beni kovalio toplamiom diye ancak siz bahcelere dayanabilirmisiniz bilmem ama.hemen soylim gonderir
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25329-kim-nereli · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.