Kim nereli?
98.827 görüntülenme · 1.272 yanıt
kasım hadiankara keçiörende 15 yıl oturdum.ankaraya selamlar olsun.HACI BAYRAMI VELİ hazretlerine selam olsun.hocam hacı ali bilgiçe selam olsun.selam olsun hacı bayramda deli kisvetiyle gezen HAKK aşıklarına selametle.:H:H
aleyküm selam abi ayrıca tam HACI BAYRAM VELİ Türbesinin yakınında çalışıyorum :) Bizdende FEthiyeye selamlar

ekremeee, post: 520309, member: 33601Urfaliyim Ama Antepte Bulunmaktayim
selamun aleyküm kardeşim uzakmışız ya:H
iklima_nur, post: 520313, member: 33601as.tuğba.
bende afyonkarahisarlıyım ve orda ikamet ediyorum
ve aleyküm selam teşekkür ediyorum Rabbimize emanet olun:H
mahsun kulselamün aleyküm tubacım.hayırlı günler.bende bursada oturuyorum.:H
:Hve aleyküm selam ablam benim Rabbimize emanet ol:H
gecekonduHayırlı günler ne güzel ANkara Gibi memleket varmı acaba :D ama bu gün çok soğuk :(
evet var:K SAmsunda çok güzelll burayı gördün mü
İstanbulda doğdum...19 seneden beri istanbuldayım...ocakta 2o sene olcak:D
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
<DAMLA>tugba ablacım konyalıyım ama istanbul'da oturuyorum :H
selamun aleyküm damlacığım teşekkür ederim konya nasıl güzel mi??
:H
tubagünerselamun aleyküm damlacığım teşekkür ederim konya nasıl güzel mi??
:H
anlatmala bitirememki ablacım gerçekten güzel bir şehir biz her yaz birkere ugrarız çok seviyorum ben en çok çocugundan yaşlısına kadar bisiklet kullanıyor bu yüzden trafik sorunu yok :D:D ablacım bekleriz ben seni gezdiririm :H
tubagünerevet var:K SAmsunda çok güzelll burayı gördün mü
samsuna gitmek nasip olmadı biliyorum doğa olarak çok güzel bir yer bizdede eksik ola n tek şey o zaten ama Hayat şartları ve insanları olarak ANKARAyı hiç bir yere değişmem :)

gecekondusamsuna gitmek nasip olmadı biliyorum doğa olarak çok güzel bir yer bizdede eksik ola n tek şey o zaten ama Hayat şartları ve insanları olarak ANKARAyı hiç bir yere değişmem :)
AYNEN ÖYLE .. BENDE ANKARAYI HİÇ BİR YERE DEĞİŞMEM .. ANKARAYI SEVİYORUM :B
gecekondusamsuna gitmek nasip olmadı biliyorum doğa olarak çok güzel bir yer bizdede eksik ola n tek şey o zaten ama Hayat şartları ve insanları olarak ANKARAyı hiç bir yere değişmem :)
aaa bak insanları dersen orada dururum burası o kadar da gelişmiş bir yer olmamasına ragmen inşanları maaşallah marka der hep özenti almış başını gider tabi kısım kısım benim çevrem böyle ne Yazıkki:A:A
<DAMLA>bu arada ankarayla konya çok yakın oldugu için oraya gidiyoruz daha dogrusu gitmediğim şehir yok :D gerçekten ankara çok güzel gittikçe güzelleşiyor:H
ne güzel geziyosun demek ben yalnızca İstanbul ve Trabzona gittim :H samsunada gel beklerim yani
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25329-kim-nereli · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.