Kim nereli?
98.827 görüntülenme · 1.272 yanıt
KaRaMeL, post: 527156, member: 50317slm arkadaşlar gecenin bi yarısında bu siteyi keşfetmem süperr olduu...Kastamonuluyum bende
ve aleyküm selam hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun
tubagünerYAA NERDE HANGİ OKULDA ACABA BELKİ TANIRIM :H
ıkısınde alaçamdan ama unuttum :( inşallah sorarıım selam ve dua ıle
hayrunissa86, post: 527317, member: 16903ıkısınde alaçamdan ama unuttum :( inşallah sorarıım selam ve dua ıle
hımm bana uzaklarmış selam ve dua ile kal kardeşim :H
tubagüner, post: 527320, member: 70450hımm bana uzaklarmış selam ve dua ile kal kardeşim :H
pekı sen neresındesın samsunun
CMS27
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
tubagüner, post: 520303, member: 33601selamun aleyküm simdide kim hangi ilde oturuyor onu öğrenelim
ben Samsun da ikamet ediyorum
S. A BEN G ANTEPTEN COKTANDIR SITEYE GIRMIYORDUM ISLERIMIN YOGUNLUGUNDA ACTIMKI TANISMA VAR HEMEN YAZIYM DEDIM TANISIP CEVRE EDINMEYI COK SEVIYORUM
CMS27S. A BEN G ANTEPTEN COKTANDIR SITEYE GIRMIYORDUM ISLERIMIN YOGUNLUGUNDA ACTIMKI TANISMA VAR HEMEN YAZIYM DEDIM TANISIP CEVRE EDINMEYI COK SEVIYORUM
A.S NERESİNDEN KARDEŞ ENDE ANTEPTEYİMDE ONDAN SORDU A.E.O
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
r.sezerben doğma büyüme ankaralıyım ama köken nevşehir
Ben de Nevsehirliyim aslen.Fakat nevsehirde oturmuyorum şu an.Kapadokyamıza gelen olursa beklerm.:K
babam sinop ayancıklı eşim elazığ keban siirt kurtalan karışık istanbul doğma büyümeyim siz karar verin ben nereliyim bu arada annemde gresun görelelidir...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25329-kim-nereli · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.