Kim nereli?

98.827 görüntülenme · 1.272 yanıt

Paylaş:
havza

havza

Aktif Üye · 61 mesaj

slm

slm

selam aleyküm ben kayseriliyim ama malesef mersinde oturuyorum allaha emanet olun inşallah
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

havza, post: 525404, member: 3585selam aleyküm ben kayseriliyim ama malesef mersinde oturuyorum allaha emanet olun inşallah

havza kardeşim be uzun süredir merak ediyorum fakat sormaktan çekindim açıkçası...bu resimdeki kız çocuğu sizin kızınız mı yoksa bir yerden alıntı mı yaptınız...çok şeker bi çocuk da o yğzden soruyorum.kusura bakmayın ne olur...selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
havza

havza

Aktif Üye · 61 mesaj

slm

slm

tevbeYA-HAKhavza kardeşim be uzun süredir merak ediyorum fakat sormaktan çekindim açıkçası...bu resimdeki kız çocuğu sizin kızınız mı yoksa bir yerden alıntı mı yaptınız...çok şeker bi çocuk da o yğzden soruyorum.kusura bakmayın ne olur...selamün aleyküm...

selam aleyküm ne demek estağfurullah evet benim yaramaz kızım şimdi kucamda sütünü içti uyudu allah evlatlarımızla sınava tabii tutmasın bizi onları bize bağışlasın allaha emanet olun
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

havzaselam aleyküm ne demek estağfurullah evet benim yaramaz kızım şimdi kucamda sütünü içti uyudu allah evlatlarımızla sınava tabii tutmasın bizi onları bize bağışlasın allaha emanet olun

YA ÇOK ŞEKER MAŞALLAH...İLK GÖRDÜĞÜM GÜNDEN BERİ DİKKATLE BAKIYORUM PEK Bİ TATLI...ALLAH BAĞIŞLASIN...ALLAH EVLADINIZI DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN İNŞALLAH.SİZE BAĞIŞLASIN...AMA SİZDEN BİR RİCAM VAR..KESİNLİKLE KÖTÜ KEM GÖZLE BAKMIYORUM AMA NE OLUR RESMİ DEĞİŞTİRİN...BEN ÇOK BEĞENİYORUM..NAZARIM FELAN DEĞER ALLAH KORUSUN...
ÂNI YAŞA...
havza

havza

Aktif Üye · 61 mesaj

tevbeYA-HAKYA ÇOK ŞEKER MAŞALLAH...İLK GÖRDÜĞÜM GÜNDEN BERİ DİKKATLE BAKIYORUM PEK Bİ TATLI...ALLAH BAĞIŞLASIN...ALLAH EVLADINIZI DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN İNŞALLAH.SİZE BAĞIŞLASIN...AMA SİZDEN BİR RİCAM VAR..KESİNLİKLE KÖTÜ KEM GÖZLE BAKMIYORUM AMA NE OLUR RESMİ DEĞİŞTİRİN...BEN ÇOK BEĞENİYORUM..NAZARIM FELAN DEĞER ALLAH KORUSUN...

tabii göz degmesi haktır kaerdeşim olur nedemek sizimi kıracam hemen
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

havzatabii göz degmesi haktır kaerdeşim olur nedemek sizimi kıracam hemen

ALLAH RAZI OLSUN.. SELAMÜN ALEYKÜM...
ÂNI YAŞA...
havza

havza

Aktif Üye · 61 mesaj

tevbeYA-HAK, post: 525427, member: 66917ALLAH RAZI OLSUN.. SELAMÜN ALEYKÜM...

allah sizden razı olsun kardeşim aleyküm selam
ayse duru

ayse duru

Üye · 22 mesaj

selam kardeşlerim bende aksaraylı varmı aranızda istanbul aksaray degil a.e.o
Tugbis

Tugbis

Mübarek Üye · 679 mesaj

Ben Kastamonu luyum. :-( Ayrica cok ozledim. Insallah yazin gitmek nasip olur.

Hayirli geceler, dualarda bulusmak uzere..
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

ksk35½s.a hemserim samsun un neresinede oturuyorsun

s.a ksk35 kardeş avatarınızı çok beğendim ve trabzonsporlu olduğunuza çok sevindim çünkü bende şanlıurfalı biri olarak trabzonsporu tutuyorum.a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

ktyglcnztkn, post: 525274, member: 70223s.a bende karabüklüyüm ama istanbulda ikamet ediyorum...

hemşeriyiz yani...KARABÜK'ün neresinden?ALLAH'a emanet olun...
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

S.A. ARKADAŞIM BENDE KONYALIYIM.TÜRKİYENİN HER YERİ GÜZEL FAKAT MEVLANA DİYARINDA YAŞAMAKTAN MUTLUYUM.YAŞADIĞIM ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUM.
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr
hyalcin_67

hyalcin_67

Kıdemli Üye · 125 mesaj

iklim.elaS.A. ARKADAŞIM BENDE KONYALIYIM.TÜRKİYENİN HER YERİ GÜZEL FAKAT MEVLANA DİYARINDA YAŞAMAKTAN MUTLUYUM.YAŞADIĞIM ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUM.
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr[/quot
BEN AKŞEHİRDE OKUMUŞTUM VE KONYAYA MEVLANAYA GİTMİŞTİM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL...
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
iklim.ela

iklim.ela

Mübarek Üye · 723 mesaj

GÜZELDİR,KONYAYA GELMİŞKEN ETLİEKMEĞİNDEN TATMIŞSINDIR HERHALDE TATMADIYSAN BİR DAHA GELİRSEN TAVSİYE EDERİM.VE ŞİMDİ MEVLANANIN ETKİNLİKLERİ DAHA FAZLALAŞTI,GÜZELLEŞTİ.ALLAHA EMANET OLUN...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr
aslı

aslı

Yeni Üye · 3 mesaj

ben arnızda yeniyim ama bende aksaraylıyım (68) aksarayda oturuyorum
yames

yames

Aktif Üye · 71 mesaj

ben dıyarbakırlıyım ve burda ogretmenım hepınız allaha emanet olun
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Ben Batmanlıyım ama Antalyada ikamet ediyorum...:)
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
huseyingokkaya

huseyingokkaya

Kıdemli Üye · 105 mesaj

Ögünmek gibi olmasın ama ÇORUM'luyum.

Yine öğünmek gibi olmasın ama Çorum'un İSKİLİP kazasındanım.

Selamlar
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

huseyingokkaya, post: 525793, member: 25977Ögünmek gibi olmasın ama ÇORUM'luyum.

Yine öğünmek gibi olmasın ama Çorum'un İSKİLİP kazasındanım.

Selamlar

ÇOKMU GÜZEL ÇORUM.ALLAH GÜZELLİKLERİNİ ARTTIRSIN A.E.O

BENDE ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN ŞANLIURFALIYIM AMA MALESEF ANTEPTE OTURUYORUZ A.E.O
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

ö.nur

ö.nur

Yeni Üye · 1 mesaj

ankara ayvalıda ikamet etmekteyim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.