şimdi hayal edin siz türkiyede baş örtü yasağının varlığından habersizsinzi ülkeye geliyosunuz tevefuken bir üniversitenın önünde geçiyosunuz bide bakıyosunuz arkasını dönüp dükanların okulun arabların camlarına bakıp bişeyler yapan birileri?ne garip gelir demi kımdır bunlar neden camların önünde durup böle yapıyolar delimi bunlar ya dersniz?ben size sölim onlar okulun aynalarını bile kulnamaktan yoksun bırakılan bayanlardır başörtülerini düzeltiyoalr.üniversitler dünyada özgürlüğün demokrasının en güzel işledği yerlerdir.türkiyedekiler için böle söleyemem ama.özgürlğün temsilcileri olan üniversiteli gençlere daha ayna kulanma özgürlüğünü bile vermiyolar siz nasıl bahsedersınız burda özgürlükten
aynaları kulanma özgürlükleri bile yok
637 görüntülenme · 1 yanıt
musapşimdi hayal edin siz türkiyede baş örtü yasağının varlığından habersizsinzi ülkeye geliyosunuz tevefuken bir üniversitenın önünde geçiyosunuz bide bakıyosunuz arkasını dönüp dükanların okulun arabların camlarına bakıp bişeyler yapan birileri?ne garip gelir demi kımdır bunlar neden camların önünde durup böle yapıyolar delimi bunlar ya dersniz?ben size sölim onlar okulun aynalarını bile kulnamaktan yoksun bırakılan bayanlardır başörtülerini düzeltiyoalr.üniversitler dünyada özgürlüğün demokrasının en güzel işledği yerlerdir.türkiyedekiler için böle söleyemem ama.özgürlğün temsilcileri olan üniversiteli gençlere daha ayna kulanma özgürlüğünü bile vermiyolar siz nasıl bahsedersınız burda özgürlükten
MUSAP kardeşim çok haklısın. "Özgür bir ülkede yaşıyoruz!!!" Hadi oradannn
Nerde özgürlük??!!
(de ben hiç buna ayna kısmından bakmamıştım:D:D:D)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25287-aynalari-kulanma-ozgurlukleri-bile-yok · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bile bile bir dirhem faiz yiyecegime otuz üç kere zina etmeyi tercih ederim Kuran-ı Kerim 1 cevap
- Bile bile bir dirhem faiz yiyecegime otuz üç kere zina etmeyi tercih ederim Dini sohbet 1 cevap
- Al-i İmran 64. ayetini bile bile çarpıtıyorlar Kuran-ı Kerim meali 3 cevap
- Bile bile kim Cehennemi arzu eder ? Kur'an'da Müminlerin Tanımı 21 cevap
- Dönmeyeceğini bile bile hiç beklediniz mi birini? Şiirler 47 cevap
- Sen biLe ağLıyorsan Efendim (SaLLALAHU ALEYHİ VESELLEM) ; ya bizim halimiz Dini Hikayeler 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.