selamun aleykum

1.208 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

21 22 23 24 25 elımde cüzlerımız var bu konuda yardımcı olmak ısteyen kardeslerımız olursa sevınırım selam ve dua ıle
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

selamun aleykum kardeşim ben tanışma diye açmıştım nasip cüz almakmış ben 21 cüzi alıyım birde e zamana kadar okunacak onu söyle kardeşim
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

a.s kardesım ben burda epeydır varım nisan ayından berı uyeyıyım :) elımde dolu oldugun için süresı uzun 1 ay var vakıt cok lakın elım dolu selam ve dua ıle sagolasın bunu hasta bı ablamız için okunucak
ahirete_yolculuk

ahirete_yolculuk

Kıdemli Üye · 203 mesaj

s.a kardesim 22 cüzüde ben alayim rabim kabul etsin insallah
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

hayrunissa86a.s kardesım ben burda epeydır varım nisan ayından berı uyeyıyım :) elımde dolu oldugun için süresı uzun 1 ay var vakıt cok lakın elım dolu selam ve dua ıle sagolasın bunu hasta bı ablamız için okunucak

tamam kardeşim okurum
bende yazıya bakmadan açtım selamun aleykumu görünce :)
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

amın insallah sagolasın kardesım
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

AS KARDEŞİM.KEŞKE BİLSEYDİMDE ALSAYDIM.RABBİME EMANETSİNİZ.
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

hayrunissa8621 22 23 24 25 elımde cüzlerımız var bu konuda yardımcı olmak ısteyen kardeslerımız olursa sevınırım selam ve dua ıle

Ve alayküm selam kardeşim 23 cüzü de ben alayım.Memnuniyetle seve seve yardımcı oluruz.Hayırlı bir iş yapanlarla daima Allahın izniyle beraberiz.
hayırlı günler.
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

mahsun kulAS KARDEŞİM.KEŞKE BİLSEYDİMDE ALSAYDIM.RABBİME EMANETSİNİZ.

olsun kardesım duan yeter yeter kalbınden ıste rabbım yar ve yardımcımız olur
selametle
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

mahsun kulAS KARDEŞİM.KEŞKE BİLSEYDİMDE ALSAYDIM.RABBİME EMANETSİNİZ.

Selemü alayküm kardeşim.Üzülme kardeşim inşallah rabbim sizede bildiğinizi yaşadığınız surece bilmediklerinizi de öğretecektir bundan hiç şüphem yoktur.Sizde öğrenince bol bol okursunuz.Allaha emenet olun.
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

selamun aleyküm hayrunnisa kardeşim. 24. cüzü de ben alayım Allah'ın c.c. izniyle..Rabbimiz c.c. acil şifalar versin inşaAllah. selam ve dua ile..
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

istikbalVe alayküm selam kardeşim 23 cüzü de ben alayım.Memnuniyetle seve seve yardımcı oluruz.Hayırlı bir iş yapanlarla daima Allahın izniyle beraberiz.
hayırlı günler.

sagolasın kardesım rabbım yar ve yardımcımız olsun selametle
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

nigdeli
selamun aleyküm hayrunnisa kardeşim. 24. cüzü de ben alayım Allah'ın c.c. izniyle..Rabbimiz c.c. acil şifalar versin inşaAllah. selam ve dua ile..

a.s kardesım sagolasın rabbım yar ve yardımcın olsun
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

bı cüz kaldı o da 25 kardeslerım sagolun
hayrunissa86

hayrunissa86

Mübarek Üye · 612 mesaj

????????????
imported_ay_nur

imported_ay_nur

Yeni Üye · 7 mesaj