Selamun aleykum ve rahmetullahi ve beraketuh
2.559 görüntülenme · 11 yanıt
selamun aleykum arkdaşlar ben de aranıza katılalı 1 2 gün oldu tanışmak bugüne nasipmiş. site takip etttiğim siteler arasında ve çok beğeniroum hazırlayanlar dan uğraşanlardan ALLAH C.C RAZI OLSUN inş.
Ve aleykümselam...Aramıza hoşgeldiniz...Allah(c.c)'ya emanet olun..Hayırlı akşamlar...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
ZÜHRE_
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Selamun Aleyküm,
Siteye üyeliğin hayırlı olsun, güzel paylaşımlarla siteye olumlu katkılarını bekliyoruz inşaallah...
Allah'a emanet ol...
Siteye üyeliğin hayırlı olsun, güzel paylaşımlarla siteye olumlu katkılarını bekliyoruz inşaallah...
Allah'a emanet ol...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32328-selamun-aleykum-ve-rahmetullahi-ve-beraketuh · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamun Aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuhu Tanışma Köşesi 5 cevap
- Selamun Aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuhu Ebeden Daimen..... Tanışma Köşesi 8 cevap
- Esselamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatühu Tanışma Köşesi 24 cevap
- Esselamu Aleykum ve Rahmetullahi Tanışma Köşesi 2 cevap
- Esselamun aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu... Tanışma Köşesi 16 cevap
- Es selamun aleyküm ve rahmetullahi veberekatü Tanışma Köşesi 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.