Öldüğüm Geceyi Kim Kabre Girer Benimle Geçirirse.......
2.695 görüntülenme · 28 yanıt
çok güzel bir hikaye ALLLAHcc cümlemizin yardımcısı olsun nasıl vericez bu kadar dünyada sahip olmdugumuz seylerin..tşk ederim..selametle kalın...
gizemmsevgiçok güzel bir hikaye ALLLAHcc cümlemizin yardımcısı olsun nasıl vericez bu kadar dünyada sahip olmdugumuz seylerin..tşk ederim..selametle kalın...
selamun aleyküm hayırlı akşamlar Rabbişmiz razı olsun selametle kalın inşaallah
erciyes1984Çok güzeldi paylaşım için sagol emegine saglık Allah razı olsun Esselamunaleykum.
ve aleyküm selam Rabbimiz razı olsun selametle kalın hayırlı akşamlar
- Aman,demiş hamal, istemem, kalsın. Ben, sabaha kadar bir ipin hesabını veremedim. O kadar servetin hesabını nasıl veririm
- Tamam, servetin yarısı senin, demişler.
- Aman,demiş hamal, istemem, kalsın. Ben, sabaha kadar bir ipin hesabını veremedim. O kadar servetin hesabını nasıl veririm?
Selamün aleyküm allah (c.c.) razı olsun
- Aman,demiş hamal, istemem, kalsın. Ben, sabaha kadar bir ipin hesabını veremedim. O kadar servetin hesabını nasıl veririm?
melek4545, post: 1516327, member: 2262- Tamam, servetin yarısı senin, demişler.
ve aleykümselam...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/25009-oldugum-geceyi-kim-kabre-girer-benimle-gecirirse · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.