Çirkin Bebeğin Günlüğünden

1.707 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

- Dogdugumda doktorlar babama gelip ´elimizden geleni yaptik, ama ne yazik ki dişari cikti´
demişler
- Dogum kontrolu reklamlari icin hastane duvarlarina benim resmimi asmayi teklif etmişler
- Annemin sabah bulantilari beni dogurduktan sonra başlamiş..
hatta hatirliyorum da ona ilk sarilmak istedigimde ´lutfen sadece arkadaş kalalim´ demişti
- Amcam ´olmeden onu son kez kucagima almak istiyorum´ demiş.. bunu elektrikli sandalyede infaz
edilecegi sirada soylemiş
- Deniz kenarina inip kumlara uzandigimda bocekler beni hemen kuma gommeye başlardi
- Bir gun sokakta kaybolmuştum, dolaşirken bir polise rastlamiştim ve ondan yardim istemiştim..
´annemi bulabilecek miyiz?´ diye sordugumda bana ´bilemiyorum, saklanabilecegi pek cok yer var´
demişti
- Bir keresinde de beni fidye icin kacirmişlardi ve bir parmagimi kesip babama gondermişlerdi, babam
da ´bu parmaktan cikaramadik, daha fazla kanit gonderin´ diye cevap yazmişti´
´Gecenlerde doktoruma gittim, ´her sabah yuzumu yikarken aynaya baktigimda midem bulaniyor,
acaba neyim var?´ dedim..
Doktor ´bilmiyorum ama gozlerinizde hicbir sorun yok´ dedi...
Sonra bir şişe fare zehiri ile bir kutu uyku ilaci yutmami ve dinlenmemi soyledi´.

Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
dindaremine

dindaremine

Aktif Üye · 57 mesaj

inan bana komik gelmedi kardeşim ama komik gelenler gülebilir...
_Resul_

_Resul_

Aşkâ Mecnun
:K

Selamünaleyküm....

-Hayırlı akşamlar kıymetli kardeşim, paylaşımın için teşekkür ederim ALLAH c.c. razı olsun inşALLAH dualarımda daimsin selam ve dua ile

Ve aleykümselam...Abi..Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah..
Sizde inşallah..
Allah(c.c)'ya emanet olun...Hayırlı akşamlar..
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_

_Resul_

dindaremineinan bana komik gelmedi kardeşim ama komik gelenler gülebilir...

yok asla inanmam nasıl komik gelmedi ya?:evet

Olabilir sevgili ablacığım...Yorumunuz için Teşekkür ederim herkesin görüşüne saygımız vardır dimi..
yesilbeyaz

yesilbeyaz

Kıdemli Üye · 334 mesaj

Emek vermiş yazmışsınız ama açıkçası komik değildi, hatta ben dramatik bir yazı sanırım diye okudum ama.....Yine de emeğine sağlık
dindaremine

dindaremine

Aktif Üye · 57 mesaj

Resul_Aceryok asla inanmam nasıl komik gelmedi ya?:evet

Olabilir sevgili ablacığım...Yorumunuz için Teşekkür ederim herkesin görüşüne saygımız vardır dimi..

güzel olmuş kardeşim ama bana biraz üzücü geldi ama eline saglık güzel olmuş diyorum bak:G:G
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
RESUL ABİCİĞİM;ASLINDA
AĞLASAM MI _ GÜLSEMMİ ARASINDA KALDIM..Bİ YANIM "GÜL" DİYOR,ÖBÜR YANIM "GÜLME,ONUN YERİNDE SENDE OLABİLİRDİN" DİYOR..
YANİ BU ÇİRKİN BEBEĞİN GÜNLÜĞÜ,GÜLDÜRMEDEN DÜŞÜNDÜREN CİNSİNDEN GALİBA:K
PAYLAŞIM İÇİN :T
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
_Resul_

_Resul_

yesilbeyazEmek vermiş yazmışsınız ama açıkçası komik değildi, hatta ben dramatik bir yazı sanırım diye okudum ama.....Yine de emeğine sağlık

ALEYKÜMSELAM Aleykümselam...Aleykümselam...

Şimdi sizin yorumunuza gelelim...
aslında başka bir başlık altında açamadım...Bu konuyu fıkra mizah konusundan açtım..Diğerleri uymadı..Galiba buda uymadı..
neyse yorumunuz için teşekkür ederim..Hayırlı günler.
_Resul_

_Resul_

firdesesselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
RESUL ABİCİĞİM;ASLINDA
AĞLASAM MI _ GÜLSEMMİ ARASINDA KALDIM..Bİ YANIM "GÜL" DİYOR,ÖBÜR YANIM "GÜLME,ONUN YERİNDE SENDE OLABİLİRDİN" DİYOR..
YANİ BU ÇİRKİN BEBEĞİN GÜNLÜĞÜ,GÜLDÜRMEDEN DÜŞÜNDÜREN CİNSİNDEN GALİBA:K
PAYLAŞIM İÇİN :T
selam ve dualarımla..

Ve aleykümselam...
Allah(c.c) razı olsun inşallah..
Dediğiniz gibi güldürmeden düşündüren bir yazı oldu galiba..

Hayırlı akşamlar..
yesilbeyaz

yesilbeyaz

Kıdemli Üye · 334 mesaj

Resul_AcerALEYKÜMSELAM Aleykümselam...Aleykümselam...

Şimdi sizin yorumunuza gelelim...
aslında başka bir başlık altında açamadım...Bu konuyu fıkra mizah konusundan açtım..Diğerleri uymadı..Galiba buda uymadı..
neyse yorumunuz için teşekkür ederim..Hayırlı günler.

Selamun Aleyküm. HAni bir hikaye vardı, çocuk doğarken kulakları yoktu ve annesi ona kulaklarını veriyordu, ben onun gibi birşey zannettim. Biraz ön düşünceyle okudum yani:) Selametle kardeşim
_Resul_

_Resul_

............
küçük kul

küçük kul

Üye · 30 mesaj

gerçekten hem güldüren hep üzen bir metin olmuş resul abi ama bende üzen tarafı daha çok bastırdı ağlayasım geldi açıkçası allaha emanet olun emeğine sağlık resul abi
evrem1

evrem1

Mübarek Üye · 538 mesaj

çok komik...çoookkk emeğinize sağlık...
Arkadaşlar bence olaya bebeğin muzip bir bebek olduğunu ve işi abarttığını düşünürek okuyunca çok komik oluyor.Doğruyu söylemek gerekirse ben çok güldüm...Aynı hikayenin doktru çıldırtan hasta versiyonu gibi olanıda var ordada doktar trafik kazası ayarlayayım diyordu
ramora

ramora

Kıdemli Üye · 409 mesaj

ben bayaa üzüldüm okurken:( genede emeğinize sağlık
sabır acı meyvesi tatlıdır....

Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
EFRUZ AFİF

EFRUZ AFİF

Kıdemli Üye · 208 mesaj

şahsen bende hiç gülemedim:a40: bende mi bir sorun var acaba:a40:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.