lütfen yardımcı olun bana

1.742 görüntülenme · 21 yanıt

Paylaş:
Leyla_Ebedi

Leyla_Ebedi

Kıdemli Üye · 331 mesaj

Degerli kardeşim sakın işini bırakma insanın başına ne gelecegi hiç belli olmaz ..ve yaşamak için kimseye muhtaç olmamak için Maddiyata çalışmaya ihtiyacımız var ..bende çalışıyorum ama bu ilmim ve ibadetlerim için hiçbir engel degil .. yeterki iste Rabbim kolaylıgını verecektir inşallah ..

Dua ile
barbaros58

barbaros58

Aktif Üye · 53 mesaj

sevgili kardeşim farzları yapabilmen için önce haramlardan kaçacaksın.yani işini kesinlikle bırakma .namazını kıl çünki namazını kılıpta çalıştığın her saniyen ibadet olarak sana yazılıyor.sen ALLLAHA şöyle niyaz et allahümme einniy ala zikrike ve şükrike ve hüsni ibadetik.yani allahım seni zikretmeye sana şükretmeye ve sana ibadet etmemde bana yardım et.bunu sakın bırakma bu peygamber efendimizin hz muaza vasiyetidir.öğrenmeye gelince sen öğrenmek istiyorsan ALLAH CC muhakkak sana ilim verecektir.ALLAH CCbir hadisi kutside buyururki ben malı mülkü dilediğime veririm ilmi kim isterse ona veririm buyurur.ALLAH CC vaadinde hulf etmez.yani sözünden asla dönmez.selam ve dua ile sabırlı ol yakında çok mesafe kattettiğini göreceksin.ALLAH CC ilmini artırsın.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.