20 gizli ülkeyi bulun

1.657 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kimbilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kimbilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

Yukarıdaki paragrafta gizli yirmi ülkeyi bulun

kolay gelsin
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

ekremeeeYi nepal tosuz gelmiş, bir de peru k takmış. Gelir kenya nında bilgisayarını da getirmiş. P isveç apaçul bir durumda.Sa fransa rısı bir yüzü var. Ka fas ının i çin de kimbilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç romanya zan adam bu mu? Zaman dün küba şarılı adamdan geriye ki şili ksiz bir v iran e b ırak mış. Şimdi bir san almanya k, tam birmanya k. Saçma sa panama çlar peşinde koşuyor.Benin sanları severim ama insanlar ayağını yor gana göre uzat malı(?)Davul bile dengi den gine çalar. Kimbilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

Yukarıdaki paragrafta gizli yirmi ülkeyi bulun

kolay gelsin

Ya 20 nci yok...ya da ben bulamadım...(malı=Mali mi?) Cevap yok mu ?...
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

20 Gizli ülkeyi Bul?

20 Gizli ülkeyi Bul?

:a:k1. Nepal
2. Peru
3. Kenya
4. Isveç
5. Fransa
6. Fas
7. Cin
8. Romanya
9. Küba
10. şili
11. Iran
12. Irak
13. Almanya
14. Birmanya
15. Panama
16. Benin
17. Gana
18. Gine
19. çad
20. Sudan
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

lütfi ve talip amca ikinizde tebrik ederim a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

sivetok

sivetok

Mübarek Üye · 1.251 mesaj

Güzel bir paylaşımmış ellerine sağlık kardeşim A.r.o
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kimbilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kimbilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu.

Anca 4 tane buldum :)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.