Adurrahim Mağribi'ye biri geldi ve ''Bana tavsiyede bulun!'' dedi. Ona şu tavsiyeyi yaptı:''Bir koyun gibi ol! Koyun gibi olmak ne demektir, bilirmisin? Koyun iyiliğini, kötülüğünü, kendine yarayanı bilmediği için kendiliğinden bir harekette bulunmaz. Sahibine teslim olur. İşte sende öyle ol! Rabbinin emirlerine teslim ol.''
Bana tavsiyede bulun!
943 görüntülenme · 2 yanıt
Adurrahim Mağribi'ye biri geldi ve ''Bana tavsiyede bulun!'' dedi. Ona şu tavsiyeyi yaptı:''Bir koyun gibi ol! Koyun gibi olmak ne demektir, bilirmisin? Koyun iyiliğini, kötülüğünü, kendine yarayanı bilmediği için kendiliğinden bir harekette bulunmaz. Sahibine teslim olur. İşte sende öyle ol! Rabbinin emirlerine teslim ol.''
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38055-bana-tavsiyede-bulun · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ya Rasulallah, bana tavsiyede bulun... Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 7 cevap
- Ustteki uyeye tavsiyede bulun.. Bilmece-Bulmaca ve Oyun 187 cevap
- HAYVANLARI BULUN Resimler 5 cevap
- Sistemdeki Gizli Trojanları 3 Saniyede Bulun - UnHackMe - Full Bilgisayar Programları 3 cevap
- hadi bulun bakalım Bilmece-Bulmaca ve Oyun 3 cevap
- Sistemdeki Gizli Trojanları 3 Saniyede Bulun - UnHackMe - Full Bilgisayar Programları 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.