cennet yolcusuBEN GELSEM KABULMÜDÜR KARDEŞİM:]
BENDEN SONRA CEVDET ABİ BUYURSUN
s.a cevdet abinin yerine ben geldim benden sonra mahsun kul gelirmi a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Aşkındandır :.
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
133.652 görüntülenme · 1.892 yanıt
cennet yolcusuBEN GELSEM KABULMÜDÜR KARDEŞİM:]
BENDEN SONRA CEVDET ABİ BUYURSUN
ekremeees.a cevdet abinin yerine ben geldim benden sonra mahsun kul gelirmi a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Aşkındandır :.
cennet_agacimahsul kul abla gelemez bugun pazar canım kardesım :K:K
ekremeee, post: 534855, member: 46218s.a o zaman ıııııııııııııııııııııııııııııııııııı cennetlerden birisi gelsin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.
cennet_agaci, post: 534858, member: 14336a.s cennetlerden bır tek ben varım suan cennet yolcusuda yok benı kabul edermısın :K:K
ekremeees.a tabi ablam ama bu ilahileri dinlerseniz kapım her zaman açık :K a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Şahı Resul :.
çok güzel ilahiler
cennet_agaci, post: 534860, member: 50317a.s güzel kardeşim meraketme dınlıyorum bende sevıyorum ABDURRAHMAN ÖNÜLÜ buarada sen okuyorsun dımı canım yaşın 14 gözukuyor orta okulda olman lazım dimi
ekremeee, post: 534863, member: 26071s.a hayır ablam lise 1 öğrencisiyim a.e.o
cennet_agacia.s maşallah canım benım Rabbim zihin açıklığı versin benımde erkek kardeşim var oda bu sene bıtırdı liseyi şimdi üniversiteye hazırlanıyor... oda keşke senın gibi olsaydı... yaşın çok genç ama bizlerin arasındasın maşaAllah Rabbım daim etsin inşaAllah canım kardeşim Rabbim gönlüne göre versin ailen gurur duyuyordur senınle inş
musa____, post: 534894, member: 1200malesef benden sonra ekremeee gelir kesin
AFRA_NURS.a.sitenin Mavi Boncuğu Oldu Ekremee Allah Yolundan Ayirmasin Nazardan Korusun Inşallah Selametle Aeo
Eh Bu Saatte Burdasiniz Buyurun Gelin Ozaman:d
CENNET GULUBu aralar kimsenin benim varlığıma ihtiyacı olmadığını iyice öğrenmiş olsamda, ben geldim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24865-yeni-bir-oyuna-varmisiniz · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.