Yeni Bir Oyuna Varmisiniz

133.652 görüntülenme · 1.892 yanıt

Paylaş:
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

kasım hadiTALİP
AMCAAAAAAAAA
seni çok seviyoruzzzzzzzzzz
:evet:evet:evet:evet

Abi beni sevmiyonmu aşk olsun
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

talip amca gelemedi beni yolladı:evet olur mu benden sonra talip amcam gelsin inşaallah
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

erciyes1984Abi beni sevmiyonmu aşk olsun

sen benim
canımsın.
sana kurban olayım.
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

kasım hadisen benim
canımsın.
sana kurban olayım.

selamunaleykum abi allah razı olsun yeni bir forum actım masum ıtıraflar diye orayı sereflendırırmısın?a.e.o:H
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

nigdeli
ve aleyküm selam ablacım..Hayırlı ve bereketli cumalar olsun cümleten..B)

AFRANUR ablamız buyursunlar inşaAllah..:HB)

s.a. canım kardeşim kusura bakma yaa daha yeni gördüümm...sen çağırırsında ben gelmezmiyim.ama recep maşallah fırsat vermiyo:Kbeni meşgul yapmış.hayır alışkın diilim bu formda hep 3-5 kişi birbirini çağırıyo ya recep le sen olmasan beni hatırlayan yok.bak mutlu olduum Allah da seni iki cihanda mutlu etsin gönlünün muradını versin merhametiyle muamele etsin inşallah selametle aeo

evet şimdi de sen gel inşallah kardeşim bende seni çağırdım
AFRA_NUR

AFRA_NUR

RECEB-I KAMERselamun aleyküm niğdeli kardeşim..Afranur ablamız meşgulmüş ben geleyim dedim:Khakkınızı helal ediniz..Afranur ablam davet yok diyordunuz bakın bereketlendi,buyrunuz..hayırlı cumalar,cumamız mübarek olsun

a.s recoo ewet hatırlanmak güzellmiş beee
deeee sen beni niye meşgul yaptın nerden biliyon meşgul olduğumukii:K
selametle kardeşimaeo
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

AFRA_NURs.a. canım kardeşim kusura bakma yaa daha yeni gördüümm...sen çağırırsında ben gelmezmiyim.ama recep maşallah fırsat vermiyobeni meşgul yapmış.hayır alışkın diilim bu formda hep 3-5 kişi birbirini çağırıyo ya recep le sen olmasan beni hatırlayan yok.bak mutlu olduum Allah da seni iki cihanda mutlu etsin gönlünün muradını versin merhametiyle muamele etsin inşallah selametle aeo

Geldimm.. ve aleyna aleyküm selam canım ablamB)evet, çağırdığımda meşgulmüşsünüz ablacım :K
Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz ablacım..Rabbul alemin bana etmiş olduğunuz duaların kat be katını size lutfeylesin inşaAllah..Allah razı olsun ablacım, dualarınızda daim yer almak ümidiyle.. Hayırlı bereketli akşamlar.. B)

Hak yarenim, Mezopotamyanın gülü buyursun şimdi inşaAllah.. B)
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

nigdeli
Geldimm.. ve aleyna aleyküm selam canım ablamevet, çağırdığımda meşgulmüşsünüz ablacım

Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz ablacım..Rabbul alemin bana etmiş olduğunuz duaların kat be katını size lutfeylesin inşaAllah..Allah razı olsun ablacım, dualarınızda daim yer almak ümidiyle.. Hayırlı bereketli akşamlar..

Hak yarenim, Mezopotamyanın gülü buyursun şimdi inşaAllah..

Selamün aleyküm can paresi:H..Bugün hep dualarımdaydın canım kardeşim..Zeynebimin de sana çok çok selamları var..Geldim inşallah;)..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun inşallah güzel kardeşim..Mezopotamya'ya Rabbimiz c.c birlikte nasip eyler bir gün inşallah:D

Rabbimiz c.c'ye emanetsin can yarenim..Selam ve baki muhabbetle inşallah..Benden sonra Değerli KASIM ABİM buyursunlar inşallah..B)

Cümleten hayırlı akşamlar..
nigdeli

nigdeli

aliye_aliye
Selamün aleyküm can paresi..Bugün hep dualarımdaydın canım kardeşim..Zeynebimin de sana çok çok selamları var..Geldim inşallah..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun inşallah güzel kardeşim..Mezopotamya'ya Rabbimiz c.c birlikte nasip eyler bir gün inşallah

Rabbimiz c.c'ye emanetsin can yarenim..Selam ve baki muhabbetle inşallah..Benden sonra Değerli KASIM ABİM buyursunlar inşallah..

ve aleyna aleyküm selam can paremB)Rabbimiz c.c. razı olsun canım kardeşim. Dualarının etkisini fazlasıyla hissettim biiznillah;) Güzel geçti elhamdülillah..kalmam Rabbimizin izniyle kardeşim. Sana da mutlu, huzur dolu, hayırlı, bereketli akşamlar olsun inşaAllah can yaren..ve aleyküm selam, gül Zeynebime de benden gül kokulu selamlar olsun ablası. İnşaAllah canım kardeşim, çok isterim, Rabbimiz c.c. nasip eylesin inşaAllah..:D

Sen de Hakka c.c emanetsin Hak yaren..Selam, baki dualar ve muhabbetle inşaAllah..:H
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

AFRA_NURs.a. canım kardeşim kusura bakma yaa daha yeni gördüümm...sen çağırırsında ben gelmezmiyim.ama recep maşallah fırsat vermiyobeni meşgul yapmış.hayır alışkın diilim bu formda hep 3-5 kişi birbirini çağırıyo ya recep le sen olmasan beni hatırlayan yok.bak mutlu olduum Allah da seni iki cihanda mutlu etsin gönlünün muradını versin merhametiyle muamele etsin inşallah selametle aeo

fırsat vermiyo haa:Adedim ablacan mesai saatinde meşguldür onun yerine vekaleten ben gideyim:Kneyse bundan sonra siz gelirsiniz ablacım:Khayırlı akşamlar..
not:her daim hatrımızdasınız ablacım çağırmaya gerek varmı!!
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

AFRA_NURa.s recoo ewet hatırlanmak güzellmiş beee
deeee sen beni niye meşgul yaptın nerden biliyon meşgul olduğumukii
selametle kardeşimaeo

selamun aleyküm ablacan..bir hissi kablel vuku diyelim:Köyle demek gelmişti içimden hakkatten de meşguldünüz ama ne bağırıyosunuz yaa küçücük çocuğa:A:Ahayırlı akşamlar ablacım..Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm

AMİN..
AFRA_NUR

AFRA_NUR

RECEB-I KAMERfırsat vermiyo haa:Adedim ablacan mesai saatinde meşguldür onun yerine vekaleten ben gideyim:Kneyse bundan sonra siz gelirsiniz ablacım:Khayırlı akşamlar..
not:her daim hatrımızdasınız ablacım çağırmaya gerek varmı!!

var tabeeee ben yaşlıyım ilgi alaka istiyoruumm
eeeeee hadi birini çağırıyım barrii kimi çağırsam ki heh m deniz buyur gel bakalım :K
AFRA_NUR

AFRA_NUR

RECEB-I KAMERselamun aleyküm ablacan..bir hissi kablel vuku diyelim:Köyle demek gelmişti içimden hakkatten de meşguldünüz ama ne bağırıyosunuz yaa küçücük çocuğa:A:Ahayırlı akşamlar ablacım..Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm

aleyküm selam bağarırım tabe ben ablayım ablalar bağırırda severde:K
dualarımdasın kardeşim aeo
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

AFRA_NURvar tabeeee ben yaşlıyım ilgi alaka istiyoruumm
eeeeee hadi birini çağırıyım barrii kimi çağırsam ki heh m deniz buyur gel bakalım

zaten beni çağıran yok:Aanca böyle zorla kendimi davet ettiriyorum bak :Ken azından sizi hatırlayan 2 kişi varmış:Ktamam tamam ablalar döver de,bağırır da sever de itirazımız yok..küçüksen çekeceksin mecbur:Ktekrardan hayırlı akşamlar ablaaaaa

AMİN..
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

AFRA_NURvar tabeeee ben yaşlıyım ilgi alaka istiyoruumm
eeeeee hadi birini çağırıyım barrii kimi çağırsam ki heh m deniz buyur gel bakalım :K

BUYURRRRRR ABLALARIN EN TATLISI
SEN ÇAĞIRDIĞINDA BİZEDE TEŞRİF ETMEK DÜŞER DEMİ...:K
ABLACIM RABBİM SANA HEDİYENİN EN GÜZELİNİ CENNET BAHÇESİNDEKİ ÇİÇEKLERİ KOKLAMAYI NASİP ETSİN.
BENDEN SONRADA DUALARIN EN GÜZELİNİ YAPAN BACILARIMDAN NİĞDELİ GELSİN. HEPİNİZİNDE AKŞAMI HAYIR OLSUN.
nigdeli

nigdeli

M DENIZBUYURRRRRR ABLALARIN EN TATLISI
SEN ÇAĞIRDIĞINDA BİZEDE TEŞRİF ETMEK DÜŞER DEMİ...:K
ABLACIM RABBİM SANA HEDİYENİN EN GÜZELİNİ CENNET BAHÇESİNDEKİ ÇİÇEKLERİ KOKLAMAYI NASİP ETSİN.
BENDEN SONRADA DUALARIN EN GÜZELİNİ YAPAN BACILARIMDAN NİĞDELİ GELSİN. HEPİNİZİNDE AKŞAMI HAYIR OLSUN.

selamun aleyküm Gönlü güzel abim B) Geldim inşaAllah. Allah sizden razı olsun..Rabbimiz c.c. Pınar yengemizle, yavrularınızla iki cihan saadeti versin size, haneniz her daim huzur dolsun inşaAllah. Mevla-ü Teala Gül Sultanımızın (sav.) şefaatine nail eylesin sizleri inşaAllah. amin..
Yengemize de selamlar abim..:HHayırlı, nurlu akşamlar..

şimdi de RECEBİ KAMER kardeşimizi davet edelim, buyururlar inşaAllah :)
derya_derya

derya_derya

Mübarek Üye · 606 mesaj

kimse kendinden sonra gelen kişiyi doru tahmin edemiyor galiba.doğru tahmin edip tutturan varmı acaba.ben benden sonra niğdeli gelir diyorum.:)
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

selamun aleyküm niğdeli kardeşim Rabbim razı olsun sağolasınız davetiniz için teşekkür ederim kardeşim..tam da figen ablama hayıflanırken kimsecikler bizi çağırmıyo diye bu davet ilaç gibi geldi:Ksağolun var olun kardeşim..Rabbim bizleri sırat-ı müstakimden ayırmasın,bizi bizlikten uzaklaştırmasın inşAllah..efendiler efendisine(s.a.v.)komşu eylesin inşAllah..birazcık daha dua edersem formuna adı değişecek ''herkes bir üsttekine dua etsin-2'':Kmurat abim adına da dualarınıza can-ı gönülden ''AMİN''diyorum..o da ''AMİNNNN'' diyor ve teşekkür ediyor kardeşim..Rabbime emanet olunuz,hayırlı akşamlar..:H

AMİN..
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aliye_aliye
Selamün aleyküm can paresi:H..Bugün hep dualarımdaydın canım kardeşim..Zeynebimin de sana çok çok selamları var..Geldim inşallah;)..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun inşallah güzel kardeşim..Mezopotamya'ya Rabbimiz c.c birlikte nasip eyler bir gün inşallah:D

Rabbimiz c.c'ye emanetsin can yarenim..Selam ve baki muhabbetle inşallah..Benden sonra Değerli KASIM ABİM buyursunlar inşallah..B)

senin istegin bana emir olsun,sevgili HACI bacım.RABBİM yar ve yardımcın olsun.
dilerim RAHMANDAN sizinle kabe-i muazzamanın dibinde göz yaşı döküp RABBİME yalvaralım.

RECEB-İ KAMER GELSİN.
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

kasım hadisenin istegin bana emir olsun,sevgili HACI bacım.RABBİM yar ve yardımcın olsun.
dilerim RAHMANDAN sizinle kabe-i muazzamanın dibinde göz yaşı döküp RABBİME yalvaralım.

RECEB-İ KAMER GELSİN.

selamun aleyküm abim geldim Rabbim razı olsun bu güzel davetiniz için..inşAllah sizleri ve bizleri kabe-i muazzamaya davet edilenlerden eylesin..AMİN AMİN AMİN..bize müsade vakit doldu,mesai bitti..bir günde dünyadan müsade isteyeceğiz muhakkak..Rabbim bu hakikate göre bir hayat yaşayabilmek nasib etsin biz aciz kullarına..Hayırlı akşamlar Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm..benden sonra cevdet abi buyurur mu acaba??!!

AMİN..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.