!!! Resimlere Bakin, Ibret Alin !!!

18.472 görüntülenme · 62 yanıt

Paylaş:
UBEY

UBEY

Yeni Üye · 6 mesaj

çok güzel olmuş bunları bilmek görmek lazım ve ibret almak lazım ***very wonderful***
MeHMeT KoÇ

MeHMeT KoÇ

Kıdemli Üye · 324 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM GERÇEKTEN İBRETLİK FOTOĞRAFLAR
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

bu abd ye ne diyeyim bilmem allah zalimleri sevmez.irakli filistinli kardeslere sabir diliyorum.o siyah zehiri icme ictirme.
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

abi bi defa daha tesirlendim vay o yalancilarin haline,allahın kıyametını ınkar eden gafletçilere zalimleri,allah bizi cehennem azabından korusun kardeslerim
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

:A s.a paylaşımın icin sağol kardeşim gerçekten bu resimler çok şey anlatıyor onun için fazla söze gerek yok ALLAH bizi kendi yolundan ayırmasın:H
tooplus36

tooplus36

Yeni Üye · 7 mesaj

öncelikle şunu söylemeliyim ki bu resimlerin %30 u gerçek görüntülerdir. Resimleri buraya koyan arkadaşımında o resimlerin sahte olanlarını silmesini isterim,aksi halde bu şarlatanlıkla eşit bir durum olur. Fotoshop uygulaması yapılanları ben size gösterebilirim. Yanyana çizgi gördüğünüz her şeyi ALLAH YAZIYOR diye filme almayın... Eğer ibret alması gereken bir insan varsa HAKK bunu o insana bahşeder zaten... Ne idüğü belli olmayan şeyleri yok ağaç, yok uzaydaki galaksi, yok vb.. gibi şeyler yapıp doğruluğuna kendinizinde inanmadığınız şeyleri yazıp çiziyorsunuz. Dinimiz MANTIK ile yürür. Aklınızı çalıştırın.
zaten cahil olan insanlarımızın aklını alıyorsunuz, işte sevap amacıyla günah işleyen sizler en büyük budalalığı yapıyorsunuz.
ahmet candan

ahmet candan

Yeni Üye · 1 mesaj

bu görünteleri görüntüleyen kardeşimizden ALLAH razı olsun
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

emeğne sağlık kardeşim çok etkileyci resimlerdi gerçekten en azından ben etkilendim.ALLAH o insanlara eziyet eden bunlara sebep olan insanların cezalarını en ağır şekilde versin inşaalah.
hk8506

hk8506

Kıdemli Üye · 229 mesaj

Allah razı olsun paylaşımınız çok güzeldi

çok anlamlı her insan için ibretlik fotoğraflar :a33:
mehmet985

mehmet985

Kıdemli Üye · 102 mesaj

allah razı olsun krdesim..kan ağlayan ağaç resmi çok etkiledi ya..
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm ALLAH CC razı olsun kardeşim emeyine sağlık
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Cok güzel resimler ama bazilari coook aci verici içim yandi allah sabir versin...
nurlu--yol

nurlu--yol

Yeni Üye · 2 mesaj

ay ben hic bisi göremiorum, körmü oldum`? :)
manav909

manav909

Yeni Üye · 0 mesaj

cok guzeller
mst2005

mst2005

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Allah razı olsun
esq19

esq19

Yeni Üye · 1 mesaj

Gerçekten çok güzel ve ibret verici resimler ellerine ve emeğine sağlık...
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

allah razı olsun
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

çok teşekkür ederim emeğine sağlık tüylerim diken diken oldu desem yalan olmaz dünyanın haline bak insanlar müslümanlara nasil eziyet ediyor biz ise burada bilgisayar basında sadece yorumlarımızla onları lanetliyoruz baska hiç bir sey yapamıyoruz rabbim bizleri affetsin
nurten57

nurten57

Yeni Üye · 6 mesaj

emeğine sağlık ibretlik resimler ALLAH razı olsun .....
Maviadamm

Maviadamm

Üye · 22 mesaj

nedense hiç bir meyvada sebzede dagda taşta dogan canlıada,
evrime dair ibareler yada şirke yönelik farklı kutsal sayılan! degerler olmuyor..

Payşlaşım için tşkler.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.