!!! Resimlere Bakin, Ibret Alin !!!
18.472 görüntülenme · 62 yanıt
RE: !!! Resimlere Bakin, Ibret Alin !!!
Allah Razı OLsUN KaRdeŞim Bizim Bunlara İhtiyacımız Var BEnce Bu İbret Olayları Herkesin Görmesi Lazım Kardeşlerimiz Cok Sapıtmıs Herkesin Allah Askıyla Yanmasını Kalpten Diliyor Ve Dua Ediyorum.....
Allah Razı OLsUN KaRdeŞim Bizim Bunlara İhtiyacımız Var BEnce Bu İbret Olayları Herkesin Görmesi Lazım Kardeşlerimiz Cok Sapıtmıs Herkesin Allah Askıyla Yanmasını Kalpten Diliyor Ve Dua Ediyorum.....
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YA GERÇEKTEN RESİMLER ÇOK GÜZEL VE İBRET VERİCİ HALA BUGERÇEKLERİ İNKAR EDENLERE ŞAŞIYORUM NEYE GÜVENİYOLAR NASIL BİR MANTIK WAR ANLAMIYORUM Bİ GÜN UYANDIKLARINDA UMARIM ÇOK GEÇ KALMIŞ OLMAZLAR
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YA GERÇEKTEN RESİMLER ÇOK GÜZEL VE İBRET VERİCİ HALA BUGERÇEKLERİ İNKAR EDENLERE ŞAŞIYORUM NEYE GÜVENİYOLAR NASIL BİR MANTIK WAR ANLAMIYORUM Bİ GÜN UYANDIKLARINDA UMARIM ÇOK GEÇ KALMIŞ OLMAZLAR
Yüce Rabbim Senden gani gani razı osun kardeşim. Ne ibret verici resimler inan bakarken çok karışık duygular yaşadım.Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Yüce Yabbim tüm din kardeşlerimizle birlikte son nefeste canımızı inançlı ve kelimeyi şahadet getirerek alır İnşallah. Gönlüne yüregine sağlık Yüce Rabbim senden razı olsun. Allah'a emanet ol kardeşim.
Yüce Rabbim Senden gani gani razı osun kardeşim. Ne ibret verici resimler inan bakarken çok karışık duygular yaşadım.Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Yüce Yabbim tüm din kardeşlerimizle birlikte son nefeste canımızı inançlı ve kelimeyi şahadet getirerek alır İnşallah. Gönlüne yüregine sağlık Yüce Rabbim senden razı olsun. Allah'a emanet ol kardeşim.
kardeşim allah razı olsun yazdıkların vede o gerçekten etkileyici bir okadarda üzücü resimlerin için harika bir paylaşımdıB)B)B)
kardeşim allah razı olsun yazdıkların vede o gerçekten etkileyici bir okadarda üzücü resimlerin için harika bir paylaşımdıB)B)B)
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
İÇİM EZİLDİ YAAA AMERİKAN ASKERLERİNİN BU VAHŞETLERİ YETMİYOR
Bİ DE ALAYLI RESİM ÇEKMELERİ İNSANI ÇILDIRTIR...:@
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
İÇİM EZİLDİ YAAA AMERİKAN ASKERLERİNİN BU VAHŞETLERİ YETMİYOR
Bİ DE ALAYLI RESİM ÇEKMELERİ İNSANI ÇILDIRTIR...:@
selamünaleyküm. kardeşim bela okumak bir müslümana yakışmaz.onları yüce allah'a havale etmek lazım.
saliha yazdı:
Allah(c.c.) o amerikanın kat kat belasını versin!cehennemde yeri yok bu pisliklerin:@
selamünaleyküm. kardeşim bela okumak bir müslümana yakışmaz.onları yüce allah'a havale etmek lazım.
haklısın ömer kardeş ama yaptıkları az değil insanı çığrından çıkarır bunlar!!!:@
haklısın ömer kardeş ama yaptıkları az değil insanı çığrından çıkarır bunlar!!!:@
:(:(:(:(:(:o:(:o:(:o:(:o:(:o:(:(:(:(:(:(:(:(:(
çok kötüler yaaaa
:(:(:(:(:(:o:(:o:(:o:(:o:(:o:(:(:(:(:(:(:(:(:(
çok kötüler yaaaa
çok güzel olmuş emeğinize sağlık.bazıları üzücü olsadabir kısmı etkileyici
çok güzel olmuş emeğinize sağlık.bazıları üzücü olsadabir kısmı etkileyici
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK ETKİLEYİCİ RESİMLERDİ EMEĞİNİZE SAĞLIK..
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK ETKİLEYİCİ RESİMLERDİ EMEĞİNİZE SAĞLIK..
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/248-resimlere-bakin-ibret-alin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.