**uyku Adabi**

6.730 görüntülenme · 52 yanıt

Paylaş:
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

dinciselamün aleyküm kardeşim bilgilendik allah cc razı olsun bunların bazılarını biliyordum bazılarını bilmiyordum emeyine sağlık

ve aleyküm selam kardeşim.teşekkür ederim.rab'bim sizden de hoşnut olsun inşaallah.selam ve dua ile...B)

Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

_şimal_Henüz sabah namazının vakti girmeden, yani seherde kalkmaya çalışmalıdır. Seher vakti kalkmak berekettir. Hele sabah namazının vakti girdikten sonra, güneş doğana kadar uyumak rızık yönünden de zararlıdır. Hadis-i şerifte buyuruldu ki: (Sabah uykusu, rızka manidir.) [Beyhekî]

EMEĞİNE SAĞLIKKK

Allah c.c. razı olsun.selam ve dua ile...B)

Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

hilal-i_ahmer sefine-i hayat allah razı olsun harika bilgiler ya bundan sonra daha dikkatli olucam abdestsiz yataga girmek çok uyumak yok ya =(

Rab'bim c.c. Cümlemizden razi olsun inşaAllah.faydali olmak duasiyla.selametle kardeşim...B)

filistin kılıçı

filistin kılıçı

Aktif Üye · 54 mesaj

saygı değer kardeşimiz tek kelimeyle mükemel bir paylaşım emeğine yüreğine sağlık
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

filistin kılıçısaygı değer kardeşimiz tek kelimeyle mükemel bir paylaşım emeğine yüreğine sağlık

Allah c.c. Razi olsun değerli kardeşim.vakit ayrdiğiniz için teşekkür ederim.selam ve dua ile...B)

Sweet-S

Sweet-S

Aktif Üye · 94 mesaj

Cok güzel bir paylasim cok uyuyan biriyim aslinda bu yazidan sonra kesin olarak kendimi toparliyorum Allah Razi Olsun gercekten okunmaya deger ..
SEYHAH

SEYHAH

Üye · 39 mesaj

Verdiginiz nasihatlar bilgiler için teşekkürler ben sizden birkonuda destek istiyorum namaz kılarken aklıma cok şey geliyor tam ola rak huşu icinde olamıyor ne yapmalıyım.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Allah c.c. razı olsun güzel ve yaralı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık...
nuri sezer

nuri sezer

Kıdemli Üye · 191 mesaj

allah razı olsun kıymetli kardeşim
Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

sweet-scok güzel bir paylasim cok uyuyan biriyim aslinda bu yazidan sonra kesin olarak kendimi toparliyorum allah razi olsun gercekten okunmaya deger ..

inşaAllah faydali olur.rab'bim c.c. Sizden de hoşnut olsun.selam ve dua ile...B)

Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

seyhahverdiginiz nasihatlar bilgiler için teşekkürler ben sizden birkonuda destek istiyorum namaz kılarken aklıma cok şey geliyor tam ola rak huşu icinde olamıyor ne yapmalıyım.

Allah c.c. Razi olsun,Ben sadece bilgileri aktarmaya vesile oldum.yazı alıntıdır.kardeşim bu gibi sorunlarini - sorularla islamiyet- sayfasina ilet.faydali olur inşaAllah.selam ve dua ile...B)

Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

rüyam3selamün aleyküm

allah c.c. Razı olsun güzel ve yaralı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık...

ve aleyküm selam.Rab'bim c.c. Cümlemizden hoşnut olsun inşaAllah.teşekkür ederim.selam ve dua ile...B)

Sefine-i Hayat

Sefine-i Hayat

Mübarek Üye · 987 mesaj

nuri sezerallah razı olsun kıymetli kardeşim

faydali olmak duasiyla inşaAllah.sizden de Rab'bim c.c. Razi olsun.selam ve dua ile...B)

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.