dinciselamün aleyküm kardeşim bilgilendik allah cc razı olsun bunların bazılarını biliyordum bazılarını bilmiyordum emeyine sağlık
ve aleyküm selam kardeşim.teşekkür ederim.rab'bim sizden de hoşnut olsun inşaallah.selam ve dua ile...B)
6.730 görüntülenme · 52 yanıt
dinciselamün aleyküm kardeşim bilgilendik allah cc razı olsun bunların bazılarını biliyordum bazılarını bilmiyordum emeyine sağlık
_şimal_Henüz sabah namazının vakti girmeden, yani seherde kalkmaya çalışmalıdır. Seher vakti kalkmak berekettir. Hele sabah namazının vakti girdikten sonra, güneş doğana kadar uyumak rızık yönünden de zararlıdır. Hadis-i şerifte buyuruldu ki: (Sabah uykusu, rızka manidir.) [Beyhekî]
EMEĞİNE SAĞLIKKK
hilal-i_ahmer sefine-i hayat allah razı olsun harika bilgiler ya bundan sonra daha dikkatli olucam abdestsiz yataga girmek çok uyumak yok ya =(
filistin kılıçısaygı değer kardeşimiz tek kelimeyle mükemel bir paylaşım emeğine yüreğine sağlık
sweet-scok güzel bir paylasim cok uyuyan biriyim aslinda bu yazidan sonra kesin olarak kendimi toparliyorum allah razi olsun gercekten okunmaya deger ..
seyhahverdiginiz nasihatlar bilgiler için teşekkürler ben sizden birkonuda destek istiyorum namaz kılarken aklıma cok şey geliyor tam ola rak huşu icinde olamıyor ne yapmalıyım.
rüyam3selamün aleyküm
allah c.c. Razı olsun güzel ve yaralı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık...
nuri sezerallah razı olsun kıymetli kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24788-uyku-adabi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.