Vefat

1.533 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

Selamun aleykum kardeslerim, uzun zamandir görüsemedigim bir kardesimin bügün vefat haberini aldim. Cök üzüldüm, Rabbim (c.c) rahmetine kavusan kardesimiz Vural Cebi mekani cennet olur insallah, Allah'im ailesine geride kalanlara sabir versin.

Arkadaslar, sizden tek bir rica olacak, bos bir vakitiniz olunça lüften genç yasta daha hayatin basindayken askerliye daha 15 güne kalan büyük bir sevincle hazirlik yapan ama talihsiz bir kazayla vefat eden kardesimizin ruhuna bir yasini-i serife-i okursaniz, Rabbim (cc) sizlerden razi olsun.

Üzülüyorum, cunku cok yardim seven durust nur kalbi olan bir gencimizi kaybetik, Allah rahmet eylesin... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun, insallah dualarimiz kabul olur. Amîn.
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Selamün aleyküm...Allah(c.c) yerini mekanını cennet etsin inşallah..
Amin..
Ben 1 tane yasin- i şerif alayım inşallah..Hayırlı akşamlar.
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

leyla_serdarSelamun aleykum kardeslerim, uzun zamandir görüsemedigim bir kardesimin bügün vefat haberini aldim. Cök üzüldüm, Rabbim (c.c) rahmetine kavusan kardesimiz Vural Cebi mekani cennet olur insallah, Allah'im ailesine geride kalanlara sabir versin.

Arkadaslar, sizden tek bir rica olacak, bos bir vakitiniz olunça lüften genç yasta daha hayatin basindayken askerliye daha 15 güne kalan büyük bir sevincle hazirlik yapan ama talihsiz bir kazayla vefat eden kardesimizin ruhuna bir yasini-i serife-i okursaniz, Rabbim (cc) sizlerden razi olsun.

Üzülüyorum, cunku cok yardim seven durust nur kalbi olan bir gencimizi kaybetik, Allah rahmet eylesin... Rabbim yar ve yardimcimiz olsun, insallah dualarimiz kabul olur. Amîn.

velaeyküm selam kardeşim Rabbim mekanını cennet etsin... inşaAllah ben bir tane yasin alıyım cuma gecesi okur yollarım kardeşimize inşaAllah hayırlı geceler :(:(
cennet yolcusu

cennet yolcusu

Mübarek Üye · 1.177 mesaj

leyla_serdarSelamun aleykum kardeslerim, uzun zamandir görüsemedigim bir kardesimin bügün vefat haberini aldim. Cök üzüldüm, Rabbim (c.c) rahmetine kavusan kardesimiz Vural Cebi mekani cennet olur insallah, Allah'im ailesine geride kalanlara sabir versin.

s.a başınız sağ olsun:A rabbim makamını cennet etsin anne babasına sabırlar versin bende 5 yasin alayım rabbim her daim iman üzere can vermeyi nasip etsin kainatın sahibine emanet olun
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

İnnalillahi VE İNNA İLEYHİ RACİUN
Basiniz Sagolsun__:(
ALLAH RAHMET EYLESIN__ 1Tane Yasin Okurum..
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim..Allah c.c rahmet ve mağfiret etsin inşallah..Başınız sağolsun..''İnne lillah ve inne ileyhi raciun.'' :(1 Yasin okuyayım inşallah..Dua ile..
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Kardeşim Vefat Edenin Isminide Yazarsan Iyi Olur..isimle Dua Etmek Daha Makbuldur.selamün Aleyküm...
ÂNI YAŞA...
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allahumme elhıkhü bissalihin..

ve aleyküm selam kardeşim. Rabbimiz c.c. rahmet eylesin. başınız sağolsun..Ben de 1 tane yasin-i şerif okurum inşaAllah. Allah'a emanet olun..
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM Başınız sağolsun vefat eden kardeşimizede ALLAH Rahmet eylesin mekanı cennet olsun RABBİM ailesine sabır versin bende 1 YASİN alayım ALLAH Kabul etsin

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

s.a RABBİM mekanını cennet etsin .ben de yasini şerif okuyum inşallah.RABBİMgünahlarını af ve marifet etsin .hepimizin gideceği yer orası SELAMETLE KALIN
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

ve aleykum selam, Rabbim (cc) sizden razi olsun, bu zor günlerde aranizda olmak benim için cok önemli, siginacak tek yolumuz Rabbimizin yoludur. Okudugunuz Yasini-serifeler Allah'im kabul eder insallah. Tekrar soyluyorum, belli bir sayi yoktur, gönlünuzden geldigi kadar kardeslerim, Rabbim (cc) Rahmetli Vural Cebi kardesimizin mekanini cennet eyler insallah.

Allah sizden razi olsun gönül kardeslerim.
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

tevbeYA-HAKKardeşim Vefat Edenin Isminide Yazarsan Iyi Olur..isimle Dua Etmek Daha Makbuldur.selamün Aleyküm...

vefat eden kardesimizin adi Rahmetli Vural Cebi, Allah'im sizden razi olsun, insallah dualarimiz kabul olur. Allah yar ve yardimcimiz olsun.
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Allahumme elhıkhü bissalihin..

allah rahmet eylesın başın sag olsun kardeşim rabbim geride kalanlara sabırlar versın
hepimizin gidecegi yer rambım hayırlı ölümler versın

bende okuyacagım inşallah rabbim kabul ve makbul eylesın inşallah
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

innalillahi ve innaileyhi raciun

Rabbim rahmet eylesin taksiratlarını affetsin mekanı cennet olsun size ve ailesine sabırlar versin okuyunca çok üzüldüm çok genç nasibi bu kadarmış bende bir yasin okuyacam inş
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

Selamun Aleyküm
innalillahi ve innaileyhi raciun
Allah C.c Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun inşaAllah.bende 1 yasin-i Şerif okurum kardeşimize.Rabbim yakınlarına sabır versin inş.
Allah'a emanet olun
talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

"iNNA LİLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN"
VeAleynaAleykümSelam Kardeşim..Allah(CC) rahmet eylesin. Başta kederli ailesi olmak üzere,tüm yakınlarına-sevenlerine Rabbim sabr-ı Cemil ihsan etsin..Bizlere de imanla son nefesimizi vermeyi nasib etsin inşaAllah.
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
1 Adet YASİN-İ ŞERİF okuyalım..Rabbim dualarımızı kabul buyursun.
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

Selamun aleykum, güzel kardeslerim rabbim sizlerden razi olsun, zor günlerimizden kaybetimiz kardesimizi yanliz birakmadiniz için, allah'im insallah okudugumuz dualari yasin-i serifeler-i kabul eder insallah. Mekani cennet olur insallah. Tekrar sag olsun, Rabbim (cc) sizlere hayirli ömürler nasib etsin, insallah ahirette hz Peygamberimize (sav) komsu olmak nasib olur. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

esselamun aleyküm kardeşim.ahirete göç eden kardeşimizin mekanı cennet olsun inşaallah.rabbim ana babasına sabırlar versin inşaallah 1 yasini şerifde ben alayım a.e.o.
leyla_serdar

leyla_serdar

Kıdemli Üye · 339 mesaj

FEYZAADALIesselamun aleyküm kardeşim.ahirete göç eden kardeşimizin mekanı cennet olsun inşaallah.rabbim ana babasına sabırlar versin inşaallah 1 yasini şerifde ben alayım a.e.o.

ve aleykum selam, Rabbim (cc) sizden razi olsun, insallah okudugumuz dualar kabul olur.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.