Vefat eden dedem için dua istiyorum.
12.865 görüntülenme · 149 yanıt
_Tuva14.12.2012 de vefat eden dedem için dualarınızı bekliyorum.Okuduğunuz duaları Ömer ÇELEBİ adına hediye ederseniz sevinirim.Şimdiden herkesten Allah razı olsun...
Başınız sağolsun.. Allah celle celaluhu rahmet eylesin..
Rabbim mekanını cennet etsin..
3 ihlas, 1 Fatiha okudum.. Rabbim ruhuna ulaştırsın..
_Tuva14.12.2012 de vefat eden dedem için dualarınızı bekliyorum.Okuduğunuz duaları Ömer ÇELEBİ adına hediye ederseniz sevinirim.Şimdiden herkesten Allah razı olsun...
Selamun Aleykum (önce selam sonra kelâm)
Muhterem kardeşim rahmete kavuşan dedeniz Merhum ömer çelebi beyefendinin Rabbimiz c.c kabrini nûr mekânını cennet eylesin.Fatiha'yı şerif Yâsin'i şerif okuyup ecrinden hasıl olan sevabın Merhum Ömer Çelebi beyefendinin ruhuna ulaştırılması için Rabbimize arz ettik.
Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.
Başınız sağolsun..Allah rahmet eylesin,size ve sevdiklerine sabır versin..Cennet bahçelerinde buluşursunuz İnşaAllah...
Rahmetli dedeniz adına dua ettim,Rabbim rahmet eylesin inşaAllah..
nemireSelamun Aleykum (önce selam sonra kelâm)
Muhterem kardeşim rahmete kavuşan dedeniz Merhum ömer çelebi beyefendinin Rabbimiz c.c kabrini nûr mekânını cennet eylesin.Fatiha'yı şerif Yâsin'i şerif okuyup ecrinden hasıl olan sevabın Merhum Ömer Çelebi beyefendinin ruhuna ulaştırılması için Rabbimize arz ettik.
Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.
Ve aleyküm selam... Allah razı olsun,Allah kabul etsin.
GülünSanaAşkıBaşınız sağolsun..Allah rahmet eylesin,size ve sevdiklerine sabır versin..Cennet bahçelerinde buluşursunuz İnşaAllah...
Allah razı olsun. İnşallah ile amin... Rabbim dualarınızı kabul etsin.
Allah rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun inşallah
3 İhlas,1Fatiha,1 Ayet-el Kürsi okudum
Allah kabul etsin inşallah.
3 İhlas,1Fatiha,1 Ayet-el Kürsi okudum
Allah kabul etsin inşallah.
Allahım rahmet eylesin başınız sağolsun allahım size bol bol sabırlar versin mekanı cennet olsun inşaallah allhım sizi cennetinde kavuştursun cemalini görmeyi nasip etsin beraberce 1 fitiha 3 ihlas olkudum allahım kabul eylesin selam ve dua ile
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
Selamun Aleykum
Allah c.c rahmet eylesin kabri nur mekânı cennet olsun,Yâsin okuyup ecrinden hasıl olan sevabı dedenizin ruhuna iletilmesini Rabbimize arz ettik.Allah c.c sizlere sabırlar versin.
Selam ve saygılarımla.
Allah c.c rahmet eylesin kabri nur mekânı cennet olsun,Yâsin okuyup ecrinden hasıl olan sevabı dedenizin ruhuna iletilmesini Rabbimize arz ettik.Allah c.c sizlere sabırlar versin.
Selam ve saygılarımla.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/84693-vefat-eden-dedem-icin-dua-istiyorum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.