Resim Istek Formu
51.807 görüntülenme · 430 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
<DAMLA>gül tanem nerden buldun bunları ellerine saglık
:D:D:D
Bunlar arşivde vardı Nur damlası :D Beğendiğine sevindim canım kardeşim.
CEVDET-71YA BUNLAR SÜPER BEN ORAYA GİDİYORUM TUTMAYIN BENİ ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM A.E.O.
Aynen abi ben hiç dayanamam civcivleri görünce hemen sevip oksarim ama diger hayvanlari elime alamiyorum :) Allah senden de razi olsun.
Gonlumun_guluAynen abi ben hiç dayanamam civcivleri görünce hemen sevip oksarim ama diger hayvanlari elime alamiyorum :) Allah senden de razi olsun.
S.A. KARDEŞİM 20 GÜNDE HATİM FORMUNU OKURMUSUN SANA ZAHMET A.E.O.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

resimler çok güzel ya emeğinize sağlık............................................................ A E O
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
DAMLA bence de çok mutlu görünüyorlar ya....... gıtgıtgıdak ....
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
Yaaaaa bende resim eklemek istiyorum ama beceremedim bir turlu,:Asizlerle paylasmak istedigim resimlerim var ama olmuyoooo...
S A,selametle kalin ins...:gulegule
S A,selametle kalin ins...:gulegule
<DAMLA>:D:Dbirazcık birbirlerinin isimlerini karıştıyor gibiler:D
DAMLA BEN ÇOK AKTIF DEĞİLİM BURDA BANA YARDINCI OLUSAN SEVİNİRİM :G
esselamü aleyküm bende sizden çok güzel doğa resmi istiyorum... doga resmının içinde hayvancıklar ve bir sürü güzel çiçekler olsun çok şeymi istedim yoksa:K:K:K
<DAMLA>
şimdilik şirinler büyüyünce nasıl olurlar bilemem
ya bu köpecikler çok şirin ya harıka bunlar Allahım sen ne güzellikler yaratıyorsun böyle şükür olsun bende istiyorummmmmm:(:(:(
CEVDET-71A.S. KARDEŞİM NASILSINIZ ŞİMDİ BEN DENİZİ SEYREDEREK DİNLENİRİM AMA SİZ NASIL BİR ŞEY İSTEDİĞİNİZİ YAZI RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.
s.e
kardeş nasılsınz bu ara pek yazmıyomusunuz benmi unuttum unuttuysam af ola
hakkınızı helal edin kardeş
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24452-resim-istek-formu · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.