Allah yardımcınız olsun kardeşim sizin yazınızı okuduktan sonra her zaman dua ediyorum hergün Kenzül Arş duasını okuyorum o günden sonra sizin içinde dua ediyorum Rabbim tez zamanda yaşamınıza bir düzen bir yön versin allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasına fırsat vermesin kötü insanları ıslah edip hidayete erdirsin yuvanıza huzur mutluluk geçim versin Rabbim'e sığının dua edin O o kadar büyüktür ki kimseyi darda sıkıntıda bırakmaz bu dünya bir sınav deneme Rabbim hepimizi bir şekilde sınav ediyor bakalım sabır mı ediyoruz isyan mı ediyoruz diye inşallah Rabbim'in sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin cümlemizi bizleride inşallah.Tek sende değil canım inanki herksin başında senin gibi ne kadar sıkıntılar üzüntüler var Allah hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda yaşamlarımıza bir düzen yön verir içinde bulunduğumuz çıkmazdan sıkıntılardan engellerden bizleri kurtarıp refaha çıkarır hayatımızdaki olumsuzlukları olumluya çevirir hayırlısıyla inşallah.Allah'a emanet olun selam ve dua ile...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.