rüyam3Selamün Aleyküm
Güzel kardeşim benim bugün sınavın vardı inşallah kazanırsın Rabbim senin yar ve yardımcı olsun her daim hem aklımda hemde dualarımdasın bu dünyada birbirimizi görmemiz nasip olmasada dediğin çok doğru fani dünyada beraber oluruz inşallah Rabbim çok büyük inşallah bundan sonra kızınla beraber huzurlu bir hayatın olur bende durumlar aynı eşim mahkemeyi iptal ettirdim diye çok kötü davrandı tehditler etti evime ise ihtar çekti 2 ay içinde eve geri dönmezsem boşanma davası açıcakmış yani böyle kardeşim ne diyim Rabbim yardımcımız olsun bugünlerde geçicek inşallah bende seni ve kızını çok seviyorum beni kendinden habersiz bırakma hayırlı haberlerini bekliyorum selametle kal kardeşim Rabbime emanetsin
Allah razi olsun canim kardesim,sinavimi gectim.Rabbime sukurler olsun.Umarim hakkinda hayirlisi olur,Rabbim bebegin ve senin icin hayirlisini nasip etsin.Bende esimi kafaya takmamaya calisacagim.Rabbim e sigindim ve pasaportlarimiz gelince bosanmayi dusunuyorum cunku esimden umudumu kestim.Rabbimden umut kesenlerden degilim ama bizim evliligimiz gecerli degilmis herhalde dinimize gore,bu konuyu arastiracagim.Seni ve kizini cok seviyorum.Rabbime emanet ol.