CEVDET-71S.a. Kardeşlerim Hepsi şakaydi Hepinizden Allah Razi Olsun Ben Cikiyorum Rabbime Emanet Olun Sağlicakla Kalin
rabbimize emanetsin inşallah
selamm ve dua ile inşallah
10.454 görüntülenme · 74 yanıt
CEVDET-71S.a. Kardeşlerim Hepsi şakaydi Hepinizden Allah Razi Olsun Ben Cikiyorum Rabbime Emanet Olun Sağlicakla Kalin
<DAMLA>canım kardeşim kaplumbagsını yemiceksin dimi yazık onlar çok nazlı çok kaprisli oluyorlar hemen küsüyorlar benim ki öyle ona yicekmiş gibi bakma:D:D
cennet_agaciyok onları yermıyım hiç onlara öyle bır bakıcam kı hedıye edıcek kişi benım için cok değerli ve o kaplumbagada benım için öyle olucak benım yavrucuklarım olucak onlar:K sabırsızlıkla beklıyorum
<DAMLA>tamam kardeşim içimi rahatlattın :D:D
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah:H
cennet_agacikusura bakma kardesım forumu bıraz dağattık hakkını helal et hayvancıkları görunce çenem açıldı :K a.e.o ıyı uykular
ekremeees.a kardeşim hepsi çok güzel desem atmış olurum.fare dışında hepsi güzel. benimde canım çekti bendemi yesem bi kaçtane.a.e.o
şaka şaka
gecekondu selamun aleyküm Kardeşim Çok Güzel Resimler ( Bide hepsi el üstünde Ben hiç birinii elime alamam korkarım :( bide yemekten bahsedenler var :D ) Allaha emanet ol selam ve dua ile ....
DuaLar, post: 568691, member: 49515Eline saglık kardeşim.
Kaplumbaga çok tatlıydı(yemedim yanlış anlamayın görüntü olarak dedim):)
umeyyeSelamün Aleyküm Nur Damla sı Kardeşim
Eline emeğine sağlık kardeşim Hepsi bir birinden güzel
Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emanet ol:H
nigdeli, post: 569250, member: 16903selamun aleyküm damlacım. ellerine, emeğine sağlık..
uğur böceklerini çok severim..sadece uğur böceğini elime alabiliyorum ben bunlardan :D
ama gerçekten çok şirin olanlar da vardı içlerinde. teşekkür ederim paylaştığın için canım kardeşim..
selam ve baki dua ile..hayırlı geceler..B)

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24429-dunyanin-en-kucuk-44-hayvani · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.