Günahlarin En Büyüğünden Nasil Kurtuldum

657 görüntülenme · 2 yanıt

Paylaş:
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

günahlarin En Büyüğünden Nasil Kurtuldum

çok şükür Rabbime Beni çok Büyük Ve En Kötü Bir Girdaptan Geri Döndürdü.evet Hepimiz Insaniz Ve Hatalarda Yapabiliriz.insan Bir An Gaflete Düşüp şeytanin Esiri Olabiliyor.bu Hatalar Insanin Yaşamini ,aile Hayatinive Işini öyle Bir Kariştiriyorki Içinden çikilmaz Bir Hale Sokuyor.çok şükür Rabbime Bana Onun Gerçek Yüzünü Gösterip Onun Amaçlarinin çok çirkin Olduğunu Bana Hissettirmesiyle O Korkunç Kabustan çikmami Uyanmami Sağladi Allahima çok şükürler Olsun

ne Yaparsaniz Yapin Kendimize Yapmiş Oluyoruz .
Onun Içindirki Rabbimizin Yolundan Onun Emirlerinden Asla Taviz Vermeden Hayatimiza Devam Etmeliyiz
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

esselamu aleyküm mustafa abi bahsettığınız kişinin gerçek yüzünü görebıldıysenız ne mutlu size Rabbim her daim bizleri iyi insanlarla kasılastırsın inş kötü niyetli insanlardan uzak tutsun Allah kötülik besleyen ınsanları da bildiği gibi yapsın inş aminnn
mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

cennet_agaciesselamu aleyküm mustafa abi bahsettığınız kişinin gerçek yüzünü görebıldıysenız ne mutlu size Rabbim her daim bizleri iyi insanlarla kasılastırsın inş kötü niyetli insanlardan uzak tutsun Allah kötülik besleyen ınsanları da bildiği gibi yapsın inş aminnn

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.