Kizlarin Dikkatine

7.625 görüntülenme · 82 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ysmnkaos, post: 503984, member: 60391
selamünaleyküm cevdet abi...

ben pek dantel örmedim, örmesinide sevmem..

onun yerine kitap okumayı yada bana faydası olacak birşeyi yapmayı tercih ederim..:evet

ama eskiden çeyizin ağır toplarından olan danteller, günümüzde yerini boncuk işli yada makina yapımı ürünlere bıraktı..

fakat ne olursa olsun, bu eski ve elyapımı olan geleneğimizin yeri çok farklı diye düşünüyorum..

sonuçta emek verilen bir ürünün evde kullanılması daha hoş olur kanısındayım..

ALLAHA EMANET OLUNUZ

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM YORUMUN İCİN ALLAH RAZI OLSUN HAKLISIN EMEK VERİLEN HERŞEY HOŞTUR RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM CENNET AGACİ KARDEŞİM İSTEDİĞİN RESİMLERİ YAPTIM RABBİME EMANET OL .

<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

selamun aleykum cevdet abi kızların dikkatine deyince bir bakayım dedim bir de ne görüyüm çeyizlerde olmazsa olmaz dantelleri koymuşsun ellerine saglık bizi düşündüğün içinde sagol hepsi çok güzel
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşalalh:H
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

<DAMLA>
selamun aleykum cevdet abi kızların dikkatine deyince bir bakayım dedim bir de ne görüyüm çeyizlerde olmazsa olmaz dantelleri koymuşsun ellerine saglık bizi düşündüğün içinde sagol hepsi çok güzel
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşalalh:H

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM .ALLAH RAZI OLSUN BEGENDİĞİNE SEVİNDİM SENDE RABBİME EMANET OL KARDEŞİM. HERZAMAN DUALARIMIZDASIN

ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a kardeşim allah razı olsun ama ben istemem.asınad annem sever böyle şeyleri bi kaç tane alsammı
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

yasemingün

yasemingün

Üye · 14 mesaj

çok güzeller teşekkür ederim
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

çok guzeller abi emegine saglik selam ve dua ile
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

maşallah cevdet abiciğim..aslında erkekler danteli pek sevmezler..ama çorap ören erkeği duymuştum..
danteller ve el işleri için :T
anneciğim 5-6 sene öncesine kadar hep sipariş üzerine dantel örmüş..şimdi de bize örüyor..çok ince iş bu dantel..benim yaptığım bi dantel takımı var..2 parçası kaldı..1 aydan fazladır elime almıyorum..
dantel yapmak fazlaca emek ister,ve boynu ve gözleri çok yorar..Rabbim yapanların yardımcısı olsun inşallah..:H
esselamunlaeyküm verahmetullahi veberekatuhu..
selam ve dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ekremeees.a kardeşim allah razı olsun ama ben istemem.asınad annem sever böyle şeyleri bi kaç tane alsammı

a.s. kardeşim. allah senden razı olsun annene de selamlar allaha emanet olun kardeşim.

*papatyasu

*papatyasu

Üye · 11 mesaj

BUNLARIN HEPSİ MUHTEŞEM TEŞEKKÜR EDERİZ.:G
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

yasemingünçok güzeller teşekkür ederim

S.A. BEN KEŞEKKÜR EDERİM RABBİME EMANET 0LUN

ecrin_gül

ecrin_gül

Üye · 49 mesaj

buna ihtiyacımız vardı saolun:))
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

s.a emeginize sağlık allah herşetyi gönlünüzce versin inş.amin a.e.o
alicik1

alicik1

Yeni Üye · 1 mesaj

cevdet bbaba ben ellerinden öpüyorum beni çok iyi biliyorsun bana bir soru sordun ya onu inşalh açıklayacam çok bbaba adabsın allah razı olsunn senden ellerinden öpmüşüm allah emanet ol........................ben yeni falan değilim baba
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

alicik1cevdet bbaba ben ellerinden öpüyorum beni çok iyi biliyorsun bana bir soru sordun ya onu inşalh açıklayacam çok bbaba adabsın allah razı olsunn senden ellerinden öpmüşüm allah emanet ol........................ben yeni falan değilim baba

selamün aleyküm aramıza hoş geldin sefa getirdin ama inan cıkaramadım biraz kendini tanıt diyeceğim aklımdan biri geciyor ama neyse sen kendini tanıt rabbime emanet ol kardeşim .:H

sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

allah razı olsun emegine saglık
cevdet abi bunları senmı yaptın
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sevgi dincallah razı olsun emegine saglık
cevdet abi bunları senmı yaptın

S.A. KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN EVET BEN YAPTIM SİPARİŞİN VARSA SANADA GÖNDEREYİM YALNIZ BİRAZ PAHALI NEYSE KARDEŞİM ŞAKA YAPTIM. ALINTIDIR BUNLAR YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.:H

sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

CEVDET-71S.A. KARDEŞİM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN EVET BEN YAPTIM SİPARİŞİN VARSA SANADA GÖNDEREYİM YALNIZ BİRAZ PAHALI NEYSE KARDEŞİM ŞAKA YAPTIM. ALINTIDIR BUNLAR YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.:H

allah razı olsun cevdet abi bende latife yapmıştım
ellerine saglık
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sevgi dincallah razı olsun cevdet abi bende latife yapmıştım
ellerine saglık

S.A. KARDEŞİM BENDE ALLADIN SİZE BİR ŞAKAYLA KARŞILIK VERDİM VE ALLAHTAN HERZAMAN BÜTÜN İNSANLARI LATİFE ŞAKA TATLI DİL GÜLERYÜZ OLMALARINI DİLERİM SAĞOL KARDEŞİM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN :H

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

firdesmaşallah cevdet abiciğim..aslında erkekler danteli pek sevmezler..ama çorap ören erkeği duymuştum..
danteller ve el işleri için :T
anneciğim 5-6 sene öncesine kadar hep sipariş üzerine dantel örmüş..şimdi de bize örüyor..çok ince iş bu dantel..benim yaptığım bi dantel takımı var..2 parçası kaldı..1 aydan fazladır elime almıyorum..
dantel yapmak fazlaca emek ister,ve boynu ve gözleri çok yorar..Rabbim yapanların yardımcısı olsun inşallah..:H
esselamunlaeyküm verahmetullahi veberekatuhu..
selam ve dualarımla..

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM EVET BEN HİC YAPMADIM AMA ANNENLER FELAN COK YAPIYORLARDI HALA YAPIYORLAR COK SEYRETTİM SABIR VE EMEK İSTEYEN BİR İŞ HERKES YAPAMAZ YAPANADA HELLAL OLSUN KARDEŞİM YARUMUNUZ İCİN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.