Kizlarin Dikkatine
7.623 görüntülenme · 82 yanıt
çok guzeller abi emegine saglik selam ve dua ile:p:p:rolleyes:
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Selamün aleyküm.. :KAyy ne güzel şeylermiş bunlar çeyizime istiyom..Allah(c.c) razı olsun cevdet abi:K
Şakaydı haa sakın yanlış anlamayın:D
Allah(c.c)'ya emanet ol abi selam vereyim dedim..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
El Emeği Göz Nuru Hepside Yapanlara Saygi Duyuyorum...ama Ben Pek Sevmem Dantelii.....daha Cicili Bicili şeyler Hoşuma Gitmiştir Herzman...selamün Aleyküm....
ÂNI YAŞA...
esselamu aleyküm abim bunlar ne böyle :K hiçte sevmem dantel işini çeyizde de olması gerekn şeyler bakalım napıcaz ben daha çok hint işlemeli şeyleri daha çok sevıyorum elinde onlardan da varsa koyarsan memnun olurum selametle
Essalamun aleykum hepside çok güzel cevdet abi nereden buluyorsun böyle konulari :) ben severim ama hiç aram yoktur,bilmem. Allah razi olsun güldürdün beni.
Vallahi Cevdet Abicim Eğer Mümkün Olsaydi Yani Ilgini çekiyorsa Sana Kendi Tasarimlarim Olan çeyizlik ürünleri Gösterirdim Hepsi Nefis Ve Süslü Püslü ...YANİ BU KADAR İLGİNİ ÇEKER Mİ BİLMİYORUM AMA....:):):K
ÂNI YAŞA...
ve aleykum selam, harika olmus, cok guzel bir fikir... modeller cok guzel ; bir modelden aynisinda evde var ... tabi ben beceremedigim için annecigim o güzel elleriyle yapilmis... artik zamanla dantel islemeleri genç nesillerin tarafindan pek kullanilmiyor artik moder bir gencliye sahipiz... dikkatinizi cekerim... lütfen bu dantel islerine verilen emeklere saygi gösterelim... örtünmesi toz aliyorsa evin modeli biraz fazla alaturkaya kaciyorsa bile... bençe biraz hosgörü olup annelerimizin teyze veya ablalarimizin yaptigi ise saygi duyalim ve onlarin gönlü olsun diye dantelerden evlerimizi susleyelim... bu benim görüsum... paylasim için cok sagol abi... Geceniz hayirli olsun.
Resul_AcerSelamün aleyküm.. :KAyy ne güzel şeylermiş bunlar çeyizime istiyom..Allah(c.c) razı olsun cevdet abi:K
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BAK ARAMIZDA KALSIN KİMSE OKUMASIN ALACAĞIN KIZIN ÖNCE CEHİZİNE BAK YOKSA SEN BİLİN SELAMINI ALDIM COK MEMNUN OLDUM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OL KLARDEŞİM BENİM.:H
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

tevbeYA-HAKEl Emeği Göz Nuru Hepside Yapanlara Saygi Duyuyorum...ama Ben Pek Sevmem Dantelii.....daha Cicili Bicili şeyler Hoşuma Gitmiştir Herzman...selamün Aleyküm....
S.A. KARDEŞİM . BENDE SİZİN FİKRİNİZE SAYGI DUYUYORUM HERKES SEVECEK DİYE BİR ŞEY YOK RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

Abicim Ben Sana Bişey Demedim Ki Kötü Niyetli Olarak...neden Böyle Sert Biz Cevap Yazdin...üzüzldüm Vallahi...selamün Aleykümm...
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24325-kizlarin-dikkatine · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.