Tartışırken Forumlarda Farkındamıyız?

8.076 görüntülenme · 82 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selam ve dua ile kalın selametle kardeşim.katılımınız için sağ olun.

kibaraggulKASIRGA Kardeşim yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum.Ve teşekkür ediyorum.Bir şeyi tam yapamıyorsak diğer şeylerdende vazgeçmemeliyiz.Baştan beri hep bu fikri benimsedim bazı tersi görüşlerle karşılaşsamda bu fikrimden vazgeçmedim.Hiç birimiz dört dörtlük değiliz ,ama önemli olan hatalarımızın günahlarımızın farkına varıp ordan en kısa zamanda el çekmeye çalışmaktır.bazı şeyleri sadece ALLAH bilir.Hoşçakalın
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm abi hayırlı sabahlar zaten insanın en kötü düşmanı nefsi degil mi farkında bile olmadan ne kadar günaha sokuyor bizi Rabbimiz bizi kendi gözümüzde küçük insanların gözünde büyük eylesin
zaten kavga edemem yapı meselesi kızınca susuyorum böylecede nefsimden kurtuluyorum
Rabbimiz kendisi rızası inin seven kendisi rızası için nefret eden kullarından eylesin...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.amin.selam ve dua ile kalın mevlama emanet olun.selametle.

-Tuğba-
selamun aleyküm abi hayırlı sabahlar zaten insanın en kötü düşmanı nefsi degil mi farkında bile olmadan ne kadar günaha sokuyor bizi Rabbimiz bizi kendi gözümüzde küçük insanların gözünde büyük eylesin

zaten kavga edemem yapı meselesi kızınca susuyorum böylecede nefsimden kurtuluyorum

Rabbimiz kendisi rızası inin seven kendisi rızası için nefret eden kullarından eylesin...

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Kalplerimize En Ağırından Tesir Etmesi Duası Ve ümidi ile.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamün aleyküm kardeşim yerinde_etkili_düşündürücü bir paylaşım beşer şaşar gaflete düştügümüz anlar oluyor ...
amin amin
emeginize saglık
selam ve dua ile
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.ALLAH cc razı olsun.hayırlı ve bereketli geceler olsun.selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.

aminenur, post: 638935, member: 77242selamün aleyküm kardeşim yerinde_etkili_düşündürücü bir paylaşım beşer şaşar gaflete düştügümüz anlar oluyor ...
amin amin
emeginize saglık

selam ve dua ile

Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Allah razı olsun kardeşim. Emeğinize sağlık.
Faydalı bir paylaşım olmuş.
Selam ve baki dua ile kalın
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.ALLAH cc razı olsun.selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.

Delete, post: 639746, member: 23857
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.

Allah razı olsun kardeşim. Emeğinize sağlık.
Faydalı bir paylaşım olmuş.

Selam ve baki dua ile kalın

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

1- Tartışma hasede yol açar
2- Hakkı küçük görmeye sebep olur
3- Kin tutmaya yol açar
4- Gıybete sebep olur
5- Övünmeye sebep olur
6- Kusur araştırmaya sebep olur
7- Zarara sevinmeye sebep olur
8- Nifaka, riyaya yol açar
9- Hakkı kabul etmemeye sebep olur
10- İnada sebep olur

yani farkında olmadan ayağımız HAKK yolundan kayabilir, sevdiklerimizi arkadaşlarımızı inciterek dünyamızı , nefsimize hakim olamadığımız için de ahiretimizi karatmış oluruz..

Allah her zaman konuşarak anlaşmamızı , öğrenmemizi nasip etsin..
Rabbim nefsimizin bizi kontrol etmesini değil , bizim nefsimizi kontrol etmemizi sağlasın..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH celle celalühu razı olsun sayın kardeşim.Katılım ve yazdıklarınız için t.ederim.Dikkat eden ve buna çabalayanlardan oluruz inşaALLAH.selametle kalınız kardeşim.

GEVHER1- Tartışma hasede yol açar
2- Hakkı küçük görmeye sebep olur
3- Kin tutmaya yol açar
4- Gıybete sebep olur
5- Övünmeye sebep olur
6- Kusur araştırmaya sebep olur
7- Zarara sevinmeye sebep olur
8- Nifaka, riyaya yol açar
9- Hakkı kabul etmemeye sebep olur
10- İnada sebep olur

yani farkında olmadan ayağımız HAKK yolundan kayabilir, sevdiklerimizi arkadaşlarımızı inciterek dünyamızı , nefsimize hakim olamadığımız için de ahiretimizi karatmış oluruz..

Allah her zaman konuşarak anlaşmamızı , öğrenmemizi nasip etsin..
Rabbim nefsimizin bizi kontrol etmesini değil , bizim nefsimizi kontrol etmemizi sağlasın..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

güncelleme..(!)
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

_KAAN_güncelleme..(!)

Selamun aleyküm Kaan abi...babanız rahatsızmış diye okumuştum bir forumda yanlış hatırlamıyorsam...doğrumudur? doğruysa durumunu öğrenmek isterim...inşaALLAH iyidir...hayırlı ve bereketli günler...

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.Babamızı kaybettik.İnna lillahi inna ileyhi raciun.selametle kalınız.

BLACK_ROSESSelamun aleyküm Kaan abi...babanız rahatsızmış diye okumuştum bir forumda yanlış hatırlamıyorsam...doğrumudur? doğruysa durumunu öğrenmek isterim...inşaALLAH iyidir...hayırlı ve bereketli günler...
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

_KAAN_aleykümselam kardeşim.Babamızı kaybettik.İnna lillahi inna ileyhi raciun.selametle kalınız.

selamün aleyküm..
başınız sağolsun, ben de yeni öğrendim
Rabbim mekânını cennet etsin, kabrini nur eylesin.. amin..
selam ve dua ile.. :a03:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim amin inşaALLAH.selametle kalınız.

ayşe.aselamün aleyküm..
başınız sağolsun, ben de yeni öğrendim
Rabbim mekânını cennet etsin, kabrini nur eylesin.. amin..
selam ve dua ile.. :a03:
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

_KAAN_aleykümselam kardeşim.Babamızı kaybettik.İnna lillahi inna ileyhi raciun.selametle kalınız.

Selamun aleyküm Kaan abi...gerçekten çok üzüldüm Allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin...sizi çok iyi anlıyorum...mekanı cennet olsun ( Amin! )...hayırlı ve bereketli günler..:a33:.

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.ALLAH celle celaluh razı olsun.hayırlı ve bereketli günler olsun değerli kardeşim selametle kalınız.amin.inşaALAH.

BLACK_ROSESSelamun aleyküm Kaan abi...gerçekten çok üzüldüm Allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin...sizi çok iyi anlıyorum...mekanı cennet olsun ( Amin! )...hayırlı ve bereketli günler..:a33:.
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

ALLAH c.c bir degeil bin kere razı olsun kardeşim

tartışma yok bundan sonra İNŞAALLAH :A kendi forumumda da tartışma bölümünü hemen kaldırıyorum :A
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.