kasım abiciğim:)
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.
"""Rabbim avatarındaki,nur yüzlü dede gibi,olmanı ve hayırlı ve şifa dolu bi ömür nasip etsin inşallah.."""
hay ALLAH senden razı olsun.ne güzel bir dua bu.ne olur sen bu duayı her daim et.bende sana ederim:bak o bana ne diyor,"" ey şahım, ey benim abim, bu dünyada seninle ölünceye dek kardeşiz""diyor.
Tam 90 yaşında ama bana abi diyor. bende utanıyorum,öyle deme de diyemiyorum.ben onun tırnagı olamam.ALLAHIM bu dünyada bana yoldaş eyledi,inşaallah ahirettede gardaş oluruz.SENDE BİZE GARDAŞ OLSANA. AMİN
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
inşallah,Rabbim duaları kabul edendir ve duaları kabul edilenlerlehaşrolunmamızı nasip eylesin inşallah..:evet
abiciğim,avatarındaki dede maşallah dinç görünüyor..birbirinize yoldaş olmuşsunuz maşallah..ve ahiret kardeşliği sözünüz inşallah tecelli eder ve kevser ırmağının kenarında buluşursunuz..tüm ümmet_i muhammed inşallah buluşur..
tabi ki abiciğim,
burada ben manevi abilerim,ablalarım ve kardeşlerim olduğuna inanıyorum..
ve inşallah birbirimizin paylaşımları ve duaları sayesinde,ahirette,Rabbim bizleri beraber eyler inşallah..
selam ve dualarımla.. :H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)