ölüyorum kardeşlerim

17.188 görüntülenme · 217 yanıt

Paylaş:
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

kasım abi diyebilirim sanırım haftaya cumartesi son...eksik çok bak forum öne çıktı yardımlarınızı bekliyoruz..allah sizden razı olsun...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

fatmana, post: 502388, member: 20134kasım abi diyebilirim sanırım haftaya cumartesi son...eksik çok bak forum öne çıktı yardımlarınızı bekliyoruz..allah sizden razı olsun...

TAMAM BULDUM. BU GECELİK 210TANE ALAYIM .YARIN BEN KÖYDE ÇOK İNSANA DAGITIRIM.SANA BİLDİRRİM.
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

kasım abi biliyorsun ben yarın köye gidiyorum 1 hafta yokum siz cennet ağacı kardeşimizin forumunu takip edin oraya yazın inan çok sevinir...tekrar allah razı olsun...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
merdümgiriz

merdümgiriz

Üye · 37 mesaj

AMİN AMİN AMİN.. ÖYLE BİR RÜYADAN UYANMAK İNSANIN GÜCÜNE GİDİYOR OLMALI..
eyüp1

eyüp1

Kıdemli Üye · 158 mesaj

S.a. rüyanız çok güzelmiş çokta geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah imandan kurandan sevdiklerinden ayırmasın
kasım hadi

kasım hadi

merdümgirizAMİN AMİN AMİN.. ÖYLE BİR RÜYADAN UYANMAK İNSANIN GÜCÜNE GİDİYOR OLMALI..

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
RÜYAMDAKİ LEZZETİ AH BİR HİSSETSENİZ.AMA BENİM RÜYAMDA SONRADAN BİR ŞEYİN FARKINA VARDIM. O YÜZLERİ KARA İNSANLARI GÖRÜNCE DAYANDIM,AMA CENNETE DAYANAMAYIP ALLAHHHHHHHHHH DİYE BAGIRDIM VE UYANDIM. BELKİ UYANMAZSA İDİM AKLIMI YİTİREBİRDİM.ÇÜNKÜ DÜNYA GÖZÜ BU KADAR DAYANA BİLDİ.SELAMETLE.
kasım hadi

kasım hadi

eyüp1, post: 502408, member: 64185S.a. rüyanız çok güzelmiş çokta geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah imandan kurandan sevdiklerinden ayırmasın

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.
:TB) ALLAHIM CÜMLEMİZİ İMANDAN VE KURANDAN AYIRMASIN.SON NEFESTE CENNETİ ALAYI SEYREDE SEYREDE HAKKA YÜRÜMEYİ MEVLAM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN.SELAMETLE.
seyyar

seyyar

Üye · 36 mesaj

hayırlı rüya...
Cenab-ı Hak orada ebedi kalmayı nasip etsin..
ahirete_yolculuk

ahirete_yolculuk

Kıdemli Üye · 203 mesaj

rabim acil sifalar versin insallah biran önce sabret kardesim insallah sonu hayirli biter rabim nasil hayirliysa öyle nasip etsin isnallah
kasım hadi

kasım hadi

seyyarhayırlı rüya...
Cenab-ı Hak orada ebedi kalmayı nasip etsin..

ALLAH CÜMLEMİZE ORADA EBEDİ KALMAYI NASİP ETSİN.AMİN.SELAMETLE.
kasım hadi

kasım hadi

ahirete_yolculukrabim acil sifalar versin insallah biran önce sabret kardesim insallah sonu hayirli biter rabim nasil hayirliysa öyle nasip etsin isnallah

ALLAH RAZI OLSUN.DUALARIN İÇİNDE CANI GÖNÜLDEN AMİNNNN.SELAMETLE KAL.
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM B)
EN BAŞTA HASTALIĞINIZ İÇİN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR
ALLAH(CC)DAN ACİL ŞİFALAR DİLERİM.
RUYANIZI HAYRA YORALIMKİ YÜCÜ ALLAH'IM BİZLERİ HEP BİRLİKTE
CENNETİNE KABUL EDER İNŞAALLAH.
ALLAH'A EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN SELAMETLE.B):HB)
insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

kasım hadi

kasım hadi

eminkmsSELAMÜN ALEYKÜM B)
EN BAŞTA HASTALIĞINIZ İÇİN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR
ALLAH(CC)DAN ACİL ŞİFALAR DİLERİM.
RUYANIZI HAYRA YORALIMKİ YÜCÜ ALLAH'IM BİZLERİ HEP BİRLİKTE
CENNETİNE KABUL EDER İNŞAALLAH.
ALLAH'A EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN SELAMETLE.B):HB)

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.
ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM CÜMLE ÜMMETİ MUHAMMEDENİN HASTALARINA ACİL ŞİFALAR VERSİN.CENNETDE O NUR YÜZLÜ,TATLI DİLLİLERLE KOMŞU OLMAYI NASİP ETSİN.AMİN.ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamun aleykum Rüyalari hayra yormak gerekir.Bence çok güzel bir rüya görmüssünüz.okurken göz yaslarimi tutamadim :AInsaALLAH bizlerede nasip olur cenneti kazanmak.Allah c.c. acil sifalar versin kardesim.Size dua edicem INSAALLAH.Dua ile...
kasım hadi

kasım hadi

Gonlumun_guluEssalamun aleykum Rüyalari hayra yormak gerekir.Bence çok güzel bir rüya görmüssünüz.okurken göz yaslarimi tutamadim :AInsaALLAH bizlerede nasip olur cenneti kazanmak.Allah c.c. acil sifalar versin kardesim.Size dua edicem INSAALLAH.Dua ile...

ALEYNE VEALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.
İNŞAALLAH HAYIR OLUR.RABBİM SİZLEREDE O GÜZELLİGİ ANLATILAMIYACAK KADAR GÜZEL OLAN YERLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN.VE ORALAR MEKANINIZ OLUR.İNŞ.SELAMETLE KARDEŞİM.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim Allahtan Size Sağlikli Sihatli Imanli Günler Dilerim Büyük Gecmiş Olsun Rüyanizida Hayra Yoralim Ki Hayrolsun Inşallah Allah Herdaim Gölünüze Göre Verir Inşallah Rabbime Emanet Ol Kardeşim.:gulegule
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

hilaynur_1986

hilaynur_1986

Aktif Üye · 70 mesaj

aminnnnnnnnnnn abı saol ALLAH SEnı ve bizlerınde iki cihanda mutlu etsın çok etkılendım ve agladım abı RABBIM bizlerede nasıp etsin ALLAH senden razı olsun
kasım hadi

kasım hadi

CEVDET-71, post: 502515, member: 16903Selamün Aleyküm Kardeşim Allahtan Size Sağlikli Sihatli Imanli Günler Dilerim Büyük Gecmiş Olsun Rüyanizida Hayra Yoralim Ki Hayrolsun Inşallah Allah Herdaim Gölünüze Göre Verir Inşallah Rabbime Emanet Ol Kardeşim.:gulegule

ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM CEVDET KARDEŞİM.
ALLAHIM SİZLEREDE SAGLIKLI SİHHATLİ VE İMANLI BİR UZUN ÖMÜR VERSİN.AMİN.HAYRINIZA KARŞILIK RABBİM HAYR VERSİN.GÖNÜLLERİMİZDE HER DAİM SEVGİ VE MUHABBET OLUR İNŞ.ALLAHIMA EMANET OLUN.
kasım hadi

kasım hadi

hilaynur_1986, post: 502521, member: 16903aminnnnnnnnnnn abı saol ALLAH SEnı ve bizlerınde iki cihanda mutlu etsın çok etkılendım ve agladım abı RABBIM bizlerede nasıp etsin ALLAH senden razı olsun

ALLAHIM SENDENDE RAZI OLSUN.
AHİRETTEDE EFENDİMİZ.S.A.V. KOMŞU EYLESİN.O NUR YÜZLÜLERLE DOST EYLESİN.AMİN. ALLAHIMA EMANET OL.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.