İSRAİL'İN YİĞİTLİĞİ

19.087 görüntülenme · 102 yanıt

Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

RE: İSRAİL'İN YİĞİTLİĞİ

A.S KARDEŞLER YAKINDA ÇIKACAK FİDAN KARDEŞİM İNŞALLAH ALLAHTAN BİR MANİ OLMAZSA ÇIKACAK İNŞALLAH OZAMAN SİTEYE BİLDİRECEĞİL BİLGİNİZ OLUR İNŞ
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

azra_ezgi

azra_ezgi

Üye · 17 mesaj

TEBRİK EDERİM SİZİ.GÜZEL BİR ŞİİR OLMUŞ.DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ YAZIYA AKTARMAK YETENEK İŞİ DOĞRUSU.ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

azra_ezgi yazdı:
TEBRİK EDERİM SİZİ.GÜZEL BİR ŞİİR OLMUŞ.DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ YAZIYA AKTARMAK YETENEK İŞİ DOĞRUSU.ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN

sağol kardeşim Allah razı olsun yorumnu paylaştığın için

♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

meltemaksaray

meltemaksaray

Üye · 22 mesaj

Allah razı olsun çok güzel olmuş B)
ecmel_55

ecmel_55

Üye · 22 mesaj

s.a ne güzel ya hep şiir yazmak istemiştim ama malesef öyle bir yetenigim yok
ve gördümki sende öyle bir yetenek var ve yetenigini çok güzel bir konu üstünde kullanmışsın ALLAH RAZI OLSUN SENDEN hiç kimseye bela okumam sadece israilleri Allah ıslah etsin diyorum tabi ki müslüman kardeşlerimizi hiç acımadan öldürenlere bu lafım, neyse gönlünüzden geçenlerin olması dilegiyle.inş günahsız,bol sevaplı günler dilerim:)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

ecmel_55 yazdı:
s.a ne güzel ya hep şiir yazmak istemiştim ama malesef öyle bir yetenigim yok
ve gördümki sende öyle bir yetenek var ve yetenigini çok güzel bir konu üstünde kullanmışsın ALLAH RAZI OLSUN SENDEN hiç kimseye bela okumam sadece israilleri Allah ıslah etsin diyorum tabi ki müslüman kardeşlerimizi hiç acımadan öldürenlere bu lafım, neyse gönlünüzden geçenlerin olması dilegiyle.inş günahsız,bol sevaplı günler dilerim:)

aleykümselam sağol Allah razı olsun elimden geleni gönlümden geceni neden esirgeyeyim ki Rahman vermiş özelliği neden hayra harcamıy ki teşekkür ederim bu güzel yorumların için

ikbal05

ikbal05

Kıdemli Üye · 193 mesaj

allah razı olsun muhammed kardeş inan tüğlerim diken diken oldu.Emeğine sağlık hakkını helal et. İzin verirsen bende bu şiirini arkadaşlarıma yollamak isterim tabi senin iznin olursa.

Hakiki aşıkların sana doğru uçarken
Bizim bu yaptığımız yolda emeklemekti.
Bize düşen el açıp kapında beklemekti
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

ikbal05 yazdı:
allah razı olsun muhammed kardeş inan tüğlerim diken diken oldu.Emeğine sağlık hakkını helal et. İzin verirsen bende bu şiirini arkadaşlarıma yollamak isterim tabi senin iznin olursa.

Allah cümlemizden razı olsun abla nedemek benden yana olan haklar helal olsun sizde helal edin saygı gösterdiğiniz içinde ayriyeten teşekkür ederim selametle dualarda daim olmak dileği ile

etruce

etruce

Kıdemli Üye · 192 mesaj

s.a allah razı olsun gerçekten isteyerek okudum ve isteyerek cevap yazıyorum...emeğine,yüreğine sağlık çok beyendim..
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

etruce yazdı:
s.a allah razı olsun gerçekten isteyerek okudum ve isteyerek cevap yazıyorum...emeğine,yüreğine sağlık çok beyendim..

aleykümselam beğenmenize sevindim rabbim cümlemizden razı olsun

hazan_gulu

hazan_gulu

Kıdemli Üye · 231 mesaj

Allah razı olsun kardeşim ya yine döktürmüssün çok güzel emegine saglık...selametle..
mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

S.A.
İSRAİLİN YİĞİTLİĞİ BU VE BUNUN GİBİ ÇARESİZ VE KORUMASIZ ÇOCUK, KADIN, İHİTYAR, SAKAT İNSANLARA.
YOKSA KARŞISINA AKLI BAŞINDA BİR MÜSLÜMAN ÇIKSA KAÇACAK DELİK ARIYOR.
K.S.E.O.
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

selamun aleykum Allah İsrail denen cani topluluğu ıslah etsin. yahudiler her zaman islama saldırmak istemişlerdir. Rabbim iman sahiplerini korusun..
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

nuresma yazdı:
selamun aleykum Allah İsrail denen cani topluluğu ıslah etsin. yahudiler her zaman islama saldırmak istemişlerdir. Rabbim iman sahiplerini korusun..

amin amin amin

metfamu

metfamu

Mübarek Üye · 592 mesaj

selamün aleyküm.emeğina sağlık .çook güzel ifade etmişsiniz.israil ürünleri ve hakikati.kaleminize sağlık.allaha emanet olun
I_EMIN

I_EMIN

Yeni Üye · 2 mesaj

ÇOK GÜSEL OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN.........B)
hatice-47

hatice-47

Yeni Üye · 5 mesaj

:(:(:(sevgili abicim çok güzel ve doğru yazmışsın malesef israil böyle bir millet doğrusu bizlerde bu dünyadan inip bir an önce Rahman'a kavuşmak isteriz (inşlh. hayırlısıyla) Allah razı olsun!....B)B)B)
sessiz geveze

sessiz geveze

Üye · 46 mesaj

allah razı olsn ya böyle duyarlı insanları görmek beni çoooooooook mutlu ediyo
merdiven

merdiven

Kıdemli Üye · 239 mesaj

Ortada şiir yok ben göremedim hocam şiir ne oldu?
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

-ki onlar taş atanlara,f-16lılarla saldıran delikanlılar...bunlar dünyaya barış,demokrasi ve özgürlük getiriyorlarmış,gölgelerinden korkan ödlekler,sizin demokrasiniz işkemebelerinizdir.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.