İSRAİL'İN YİĞİTLİĞİ

19.079 görüntülenme · 102 yanıt

Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

BU ŞİİRİMİ İSRAİL İÇİN YAZDIM FAKAT HENÜZ KİTABIMDA BİLE YAYIMLAMADAN SADECE islamiyet.gen.tr ZİYARETÇİLERİYLE PAYLAŞTIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SELAMETLE
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

useful

useful

Üye · 32 mesaj

RE: İSRAİLİN YİĞİTLİĞİ

Çok güzel olmuş. emeğinize sağlık..
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Re: Israilin Yiğitliği

Re: Israilin Yiğitliği

:A............

♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

useful

useful

Üye · 32 mesaj

valla ben emeğinize saygı duydum hakkınızı helal edin etmezseniz yandık zaten :)
Muslima

Muslima

Kıdemli Üye · 204 mesaj

RE: İSRAİL'İN YİĞİTLİĞİ

Esselamu Aleikum vr.vb
Allah razi olsun kardesim aklina zaval vermesin Allah c.c. !!
Allah daima yar ve yardimcin olsun .
Cok anlamli ve guzel !
Durdurun bende inecegim !!!
Zinnire

Zinnire

Kıdemli Üye · 325 mesaj

Muhammed kardesim canim benim her zamanki gibi supersin vallahi!!!!!! Emegine saglik Allah kalemine kuvvet versin insallah....
fidan

fidan

Mübarek Üye · 947 mesaj

s.a. kardeşim gönlüne sağlık allah razı olsun paylaşım için çok güzel allah ilham perini senden ayırmasın inş.
elif nur

elif nur

Üye · 18 mesaj

Muhammed kardeş senin edebi yönün gerçekten muhteşem buda çok güzel olmuş devam inşaallah...B)B)B)
HEVES

HEVES

Kıdemli Üye · 271 mesaj

muhamed kardeşim çok güzel gerçekten ellerine emeğine sağlık güzel dile getirmişin duygularını inşallah kalemin elinden hiç düşmez ve devam edersin yazmaya..B)Allaha emanet ol kardeşim..Rabbim yar ve yardımcın olsun..B)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

selamun aleyküm muhammed kardeşim..Allah razı olsun kardeşim.çok güzel ifade etmişsin...unutmaki o inecekler arasında bizlerde varız ve her dem olmaya çalışacağız inşAllah..rabbim eçok güveniyoruz ve elimizden gelenleri yapmaya çalışıyoruz inşAllah..rabbim tüm din kardeşleirmiizn yar ve yardımcısı olsun..selam ve dua ile..hayırlı cumalar..paylaşımın için çok sağol kardeşim..
DUN_SURGUNU_YA

DUN_SURGUNU_YA

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Allah razı olsun kardeşim elinize yüreğinize sağlık. Allah yolunuzu açık etsin inşallah.B)
nurun sesi

nurun sesi

Yeni Üye · 4 mesaj

esselamu aleyküm kardeşim.hakikaten bizde aynı şekilde boykota devam ediyoruz..rabbim senin ve hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
dua edelim kardeşim
nur talebesi

nur talebesi

Yeni Üye · 5 mesaj

emegine saglık çok güzel bi şiir olmuş aeo
Musluman_Genc

Musluman_Genc

Kıdemli Üye · 108 mesaj

MUHAMMED KARDEŞE ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM;)YANİ BİR DUYGU BU KADAR GÜZEL ANLATILABİLİR:DYA NASIL BU KADAR GÜZEL DUYGULARINI ANLATABİLİYORSUN KARDEŞ BANADA ÖĞRETİRMİSİN:DO KOCAMAN YÜREĞİNE SAĞLIK VE O KOCAMAN YÜREĞE SAHİP OLDUĞUN İÇİN ALLAH CC RAZI OLSUNB)ALLAH CC NAZARLARDAN KORUSUN İNŞ.:DTEBRİK EDERİM KARDEŞ.SAĞOLASIN;) B)"CUMANIZ MÜBAREK OLSUN İNŞ.B)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM BUNLARI YAZRKEN BENDE LÜBNANDA ÖLDÜM FİLİSTİNDE DİRİLDİM ARTIK İNSANIN BİR YERE KADAR DAYANMA GÜCÜ VAR BU ARTIK TAK ETTİ RABBİMDE YAZMAMI İSTEYİNCE YARDIM ETTİ VEDE BU ESER ÇIKTI ORTAYA İNŞALLAH DEVAMI OLUCAK SELAMETLE HAYIRLI CUMALAR

FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

TEBRİK EDİYORUM ŞİRİN EN SONUNDA BİTİRMİŞSİNİZ ZATEN.RABBİM KALBİNİZDE Kİ GÜZELLİKLERİM DEVAMINI GETİRİR İNŞALLAH
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

sağol kardeşim Allah razı olsun hepimizden

Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

hayırlı akşamlar hayırlı cumalar

feyza85252

feyza85252

Kıdemli Üye · 223 mesaj

selamünaleyküm kardeşim helal olsun yüreğine sağlık bende varım ineceklerin ve rahmana gitmeye gönüllü olanların arasında tabi sizler kabul ederseniz benişde yanınızdaa......B)B)B)B)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

allah razı olsun kardeşlerim beni yalnız bırakmadığınız için

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.