Bir Kadinin ölüm Anindaki Hali

31.411 görüntülenme · 242 yanıt

Paylaş:
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

elifffffselamün aleyküm abicim...
yazınızı ailecek okuduk,ben okudum onlar dinledi emeğinize ellerinize sağlık...

bir insan nasıl yaşarsa öyle ölür,nasıl ölürsede o şekilde dirilir...

benim yengem (yenge demeye bile dilim varmıyor) o kadar çok üzdü,o kadar çok çektirdiki bizlere onun ölümüde normal bi insan gibi olmayacak. o kadar çok insanın ahını aldıki,bunlar kalmaz yerde.. rabbim sorar elbet hesabını...
yazınızı okuyunca aklıma ilk o geldi,paylaşmak istedim.
selametle kalınız.

aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.ölüm insanın ameline göredir.imanına göredir.bunlardan fukara olanların vay haline.
her nerye giderseniz gidin,her ne yaparsanız yapın ama sakın kalp kırmayın.kimseyi incitmeyin.bu kafir bile olsa.
kalbi imanla dolu insan zaten karıncayı bile incitemez.o karıncanın kendisinden hak soracagını çok iyi bilir.
ALLAH salih kullarından eylesin.ailenizede hayırlı geceler.esselemun aleykum.
gamze0387

gamze0387

Kıdemli Üye · 197 mesaj

*elif*İnsan ölümü ne kadar cok düşünürse bir o kadar daha sarılmak istiyor ibadetlerine,namazına,daha cok yakınlaşmak istiyor Rabb'ine ve daha cok düşünüyor buradaki hayatın geçiciliğini.bizlere bunları hatırlattıgın için Allah celle celaluhu razı olsun Kasım Hadi abi,El-Mü'min olan Rabbime emanet olun inşaAllah .
bu arada gamzoş Selamun Aleyküm,nasılsın(sanki gorusmuyoruz ne zamandır,en son dün:P)

inanmıyorum eloş ya senmisin:) okuyorum bir baktım gamzoş deyince şaşırdım.
*elif*

*elif*

Üye · 30 mesaj

gamze0387inanmıyorum eloş ya senmisin:) okuyorum bir baktım gamzoş deyince şaşırdım.

evet gamzoş benim:)
nurayk

nurayk

Yeni Üye · 8 mesaj

Paylaşımınız için teşekkürler ama bilmiyor musunuz yoksa unuttunuzmu bir insanın ölürken ki halini konuşmak bize yasak kılınmış değil mi?Ben böyle biliyorum çok günahmış.
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

ben pek inanmadım desem yeridir bir kere melektir toprak niye dökülsünn ikincisi erkek hoca nası yıkıyor

Sonra köylüye göstermeden kapalı bir yerdezor bela yıkayıp hemen defin işlemini yaptık
MELİNAY

MELİNAY

Kıdemli Üye · 155 mesaj

Rabbim cümlemize hayirli ölümler nasip etsin inşallah
kasım hadi

kasım hadi

nurayk, post: 820736, member: 73307Paylaşımınız için teşekkürler ama bilmiyor musunuz yoksa unuttunuzmu bir insanın ölürken ki halini konuşmak bize yasak kılınmış değil mi?Ben böyle biliyorum çok günahmış.

selamun aleykum kardeşim.
kusura kalmayın ben daha sizin kadar bilgisi yüksek bir mevkiye ulaşamadım.sizden özür dilerim.selametle
kasım hadi

kasım hadi

EFECEben pek inanmadım desem yeridir bir kere melektir toprak niye dökülsünn ikincisi erkek hoca nası yıkıyor

selamun aleykum.
Mevlana diyarında olupta o mübaregin manevi havasını hakkıyla teneffüs eden mümin bir kişi,ölmüş bir merhumenin cenazesini bir kadın,merhum bir ölünün cenazesinide bir erkek yıkayacagını çok iyi bilir.
Ben yazının hiç bir yerinde erkek yıkamıştır diye yazmadım.Elbetteki cenazeyi bir bayan yıkamıştır.bunu açıkça belirtmek,kalbi fitne ve fesat ile kalbi dolmuş zavallılar içindir.
sizin inanmamanızda dogaldır.İNANÇ İMAN SAHİBLERİ İÇİNDİR.
en iyisi siz kafanızı bu tür şeylere yormayın.:a43::a43::a43:
kasım hadi

kasım hadi

MELİNAYRabbim cümlemize hayirli ölümler nasip etsin inşallah

RABBIM razı olsun kardeşim.
ALLAHIM kalbimizden inanç ve imanı eksik etmesin.selametle
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

rabbim bizlerin ölümünü güzel eylesin.ay çok kötü oldum okuyunca...
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

kasım hadiselamun aleykum.
Mevlana diyarında olupta o mübaregin manevi havasını hakkıyla teneffüs eden mümin bir kişi,ölmüş bir merhumenin cenazesini bir kadın,merhum bir ölünün cenazesinide bir erkek yıkayacagını çok iyi bilir.
Ben yazının hiç bir yerinde erkek yıkamıştır diye yazmadım.elbetteki cenazeyi bir bayan yıkamıştır.bunu açıkça belirtmek,kalbi fitne ve fesat ile kalbi dolmuş zavallılar içindir.
Sizin inanmamanızda dogaldır.inanç iman sahibleri içindir.
En iyisi siz kafanızı bu tür şeylere yormayın.:a43::a43::a43:

çok teşekkür ederim kardeşim allah razi olsun
leni

leni

Kıdemli Üye · 253 mesaj

Allah razı olsun abi paylaştığın için aslında görmek için öyle ibretler varki gözlerimizin önünde Allah görmemizi engellemesin inşaallah.RABBİM imanla kuranla ölmeyi nasib etsin inşaallah selametle hayırlı geceler
kasım hadi

kasım hadi

siyah peçerabbim bizlerin ölümünü güzel eylesin.ay çok kötü oldum okuyunca...

amin amin amin .
RABBIM razı olsun.selametle
kasım hadi

kasım hadi

EFECEçok teşekkür ederim kardeşim allah razi olsun

önemli degil.
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

rabbim hayırlı ölüm nasip etsın ya korkutucu ve uzucu :A saolasın abı bu ibretlık olayı paylaştıgın için.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
kasım hadi

kasım hadi

leniAllah razı olsun abi paylaştığın için aslında görmek için öyle ibretler varki gözlerimizin önünde Allah görmemizi engellemesin inşaallah.RABBİM imanla kuranla ölmeyi nasib etsin inşaallah selametle hayırlı geceler

RABBIM sizdende razı olsun.
sizinde dediginiz gibi bunları görmeye gerek yok.iman sahibi insan görmedende inanır.hele bu zamanda ölen insanların haline bakılırsa o kadar çok ibretlik görüntü varki.
RABBIM İbret alanlardan eyleisn.amin.
selametle
kasım hadi

kasım hadi

>AYLİN<rabbim hayırlı ölüm nasip etsın ya korkutucu ve uzucu :A saolasın abı bu ibretlık olayı paylaştıgın için.

amin.amin.amin.
RABBIM sendende razı olsun.
cümlemize hayırlı ve imanlı ölümler nasip etsin.selametle
yurdanur seçen

yurdanur seçen

Üye · 16 mesaj

selamünaleyküm
kasım hadi

kasım hadi

yurdanur seçenselamünaleyküm

ve aleykum selam.hoş geldiniz.