Bir Kadinin ölüm Anindaki Hali
31.411 görüntülenme · 242 yanıt
selamün aleyküm.RABBİM ölümün hayırlısını versin.inşallah ona layık bir kul olarak huzur içinde ölürüz.olayı yaşamış gibi hissettim ürperdim bir an .ALLAH razı olsun kardeşim bu yazıyı koyduğun ve ölümün korkunç olan yüzünü hatırlattığın için.en azından ona göre ameller işlemeye çalışırız.ALLAHA emanet olun.
serap8191selamün aleyküm.RABBİM ölümün hayırlısını versin.inşallah ona layık bir kul olarak huzur içinde ölürüz.olayı yaşamış gibi hissettim ürperdim bir an .ALLAH razı olsun kardeşim bu yazıyı koyduğun ve ölümün korkunç olan yüzünü hatırlattığın için.en azından ona göre ameller işlemeye çalışırız.ALLAHA emanet olun.
aleykum selam .
RABBIM razı olsun.
güzel duanızada canı gönülden katılıyor ve amiiin diyorum.
selametle
abi gerçekten çok etkileyici rabbim son nefeste imanla güzellikle ölmek nasip etsin ins...tüylerim diken diken oldu...rabbim cümlemize dünya imtahaninda yardimci olsun ins...selametle kal....
yalniz_yolcuabi gerçekten çok etkileyici rabbim son nefeste imanla güzellikle ölmek nasip etsin ins...tüylerim diken diken oldu...rabbim cümlemize dünya imtahaninda yardimci olsun ins...selametle kal....
RABBIM razı olsun.
son nefesimizide iman ile vermeyi nasip etsin.amin.
güzel duanada amin diyorum.
selametle
cakdocAllah hayirli omur hayirli olum nasip etsin..:(
RABBIM razı olsun.
hayırlı ölümler nasip etsin.amin.selametle
burcum82kasım hadi abi gerçten etkilendim Rabbim hepimize hayırlı ölümler versin
Şey beni mazur görün lutfen merak ettim sağlığınız nasıl oldu sanırım ameliyat olacaktınız
RABBIM razı olsun.
ölümlerinde en hayırlısını versin.amin.sorunuza gelince.
ameliyat olmayacam.yalnız bende astım hastalıgı vardı.her halde o aklınızda kalmış.
ilginiz içinde teşekkürler
kasım hadiRABBIM razı olsun.
ölümlerinde en hayırlısını versin.amin.sorunuza gelince.
ameliyat olmayacam.yalnız bende astım hastalıgı vardı.her halde o aklınızda kalmış.
ilginiz içinde teşekkürler
afedersiniz sizi yılmazcan amcamızla karıştırmısım:( o ameliyat olacaktı gözünden :(
Rabbim hastalıgınıza şifa versin...
burcum82afedersiniz sizi yılmazcan amcamızla karıştırmısım:( o ameliyat olacaktı gözünden :(
Rabbim hastalıgınıza şifa versin...
estafurullah kardeşim.:a35:
olur böyle şeyler.yılmazcan kardeşimede ALLAH şifalar versin.amin.
selametle
alperen123Amin kardeşim allah cümlemizi ani ölümden korusun.ölümü düğün günü gibi görenlerden eylesin.
RABBIM razı olsun kardeşim.
güzel duanada amin.amin.amin.
selametle
mervenur16Sağolasın.Tüylerim ürperdi.Acaba kadının ne günahı vardı?
RABBIM razı olsun.
kimin ne oldugunu ne hal ve ne niyette oldugunu ancak ALLAH bilir.
ALLAH yardımcısı olsun.Bizlerede son nefesimizi imanla vermeyi nasip etsin.amin.
selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23798-bir-kadinin-olum-anindaki-hali · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.