Meleklerin seyrettiği namaz
9.406 görüntülenme · 127 yanıt
selamün aleyküm kardeşim .ALLAH razı olsun sabah namazının önemini çok güzel bir şekilde paylaşmışsınız.bende bazen kalkamıyorum çok üzülüyorum .ama bu güzel yazınızı okuyunca sabah namazını daha dikkate almaya çalışacagım.ALLAH ibadetlerimizi yapmamızda yardımcımız olsun.A.E.O.hayırlı geceler.
allah razı olsun çok güzel bir şekilde paylaşmışsın inşallah herkes önemini bir kez daha iyi anlar ve kalkmak için önem gösterir allaha emanet olun
Es Eelamün Aleyküm Kardeşim...
Elime emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun MEVLA sevabını bol bol ihsan eylesin inşALLAH
MEVLA bu güzel paylaşımdan istifade etmeyi nasip eylesin
Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol Hayırlı CUMA lar
Elime emeğine yüreğine sağlık RAHMAN razı olsun MEVLA sevabını bol bol ihsan eylesin inşALLAH
Allah razı Olsun çooook güzel kalbim kıpır kıpır oldu ben bunu bilmiyordum Allah(C.C) cümlemizin 5 vakit namazını kabul Etsin Amin!
Ama Meleklerin sabah Namazında yanımıza şahit olarak durduklarını bilmek çok güzel.
Yinede Allah(C.C)razı Olsun kardeşim.
Ama Meleklerin sabah Namazında yanımıza şahit olarak durduklarını bilmek çok güzel.
Yinede Allah(C.C)razı Olsun kardeşim.
nevin2007selamün aleyküm kardeşim .ALLAH razı olsun sabah namazının önemini çok güzel bir şekilde paylaşmışsınız.bende bazen kalkamıyorum çok üzülüyorum .ama bu güzel yazınızı okuyunca sabah namazını daha dikkate almaya çalışacagım.ALLAH ibadetlerimizi yapmamızda yardımcımız olsun.A.E.O.hayırlı geceler.
Ve Aleyna Aleyküm Selam
Yazdiklariniza Cok Mutlu Oldum...
Amin INSALLAH
Sizde Sagolun
Yazdiklariniza Cok Mutlu Oldum...
Amin INSALLAH
Sizde Sagolun
umeyyeEs Eelamün Aleyküm Kardeşim...
VE ALEYKÜM SELAM
Sizinde Okuyan Gözlerinize Saglik
Sizdende INSALLAH
Amin INSALLAH
Sizde B)
Sizinde Okuyan Gözlerinize Saglik
Sizdende INSALLAH
Amin INSALLAH
Sizde B)
Bahar kardeşim.yazın çok güzel.müsaden olursa ben bu siteyi nasıl kullanacağım anlayamadım başlık nasıl açabiliyoruz ben daha burada çok yeniyim kardeşim 5 gün oldu pek te giremiyorum.yardım edersen çok sevinirim.Allah razı olsun B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23788-meleklerin-seyrettigi-namaz · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.