Sadece bu konuyla ilgili olduğunu sanmıyorum.
Önceden online kişi sayımız çoktu..
Artık fazla değil. Katılımlar az..
Dua köşesine ilgi fazla yok.
399.051 görüntülenme · 5.554 yanıt
✦ Mübarek Üye
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 731 mesaj
kurt26ben hala programdayım kuranı kerim türkçe arapça latin harflerle programa koydum ama kimse iligilenmedi hatta ayet sayıları bile yazıyor kaç aylık çalışmam? hiç anlamadım.teşekkür edilmesine gerek yok ama tıklama oranıda az kaç bin üyeden?
Kül KedisiBugünlük 10 tane Ayetel Kürsü okuyorum, bakınız bir Kemalist olarak. Öyle bir bahsetmişki arkadaş sanki biz Allah'a inanmıyoruz sanki Atatürk müslüman değil! Töbee töbee... Kim bir Atatürkçüden daha fazla sevebilir bu ülkeyi? Hahahh siz şuan yaşıyorsanız, kadın haklarına sahipseniz kimin sayesinde? O dönemlerde var mıydı bizi kölelikten ve yabancı askerlerden kurtaracak başka bir yürekli? Sizin bu yaptığınız düşmanlık anca nankörlükten ibarettir..
yesilyoltek_dileğimTerörden kurtulmak niyetiyle 41 yasin-i şerif okunacak inşallah okumak isteyen kardeşlerim yardım edebilir.
Yeşilyol 4 okudum
sıla1 1
tek_dileğim...1
kalan 35 elhamdulillah
tek_dileğimTerörden kurtulmak niyetiyle 41 yasin-i şerif
Yeşilyol.................... 5 okundu
sıla1 ........................1
tek_dileğim................1 okundu
okunan:7
kalan: 34
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23778-butun-kardeslerimizin-hep-beraber-hayir-kapilarimizin-acilmasi-icin-dua-edermisiniz · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.