Bütün kardeşlerimizin hep beraber hayır kapılarımızın açılması için dua edermisiniz:(

399.051 görüntülenme · 5.554 yanıt

Paylaş:
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

[ı]313 ayetel kürsi bitti hamdolsun.rabbim memleketimizi bu terör belasından tez zamanda kurtarsın.
şimdide 41 yasin-i şerif,e başlıyorum.destek olmak isteyen krdeşlerim yardımcı olabilir
[/ı]
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim bir tane yasin okuyacağım inşallah
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

ve aleküm selam varehmatullahi veberakatühü,ALLAH razı olsun kardeşim RABBİM dardaki kularının yar ve yardımcısı olsun bende 1 tane okudum 2 tane oldu bile elhamdulillah
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

kendimizin, ailelerimizin, yakınlarımızın, anne babamızın, kardeşlerimizin,yeğenlerimizin, eşlerimizin, komşularımızın, evlatlarımızın, arkadaşlarımızın cümlemizin hidayeti günahlarımızın affı için Ya TEVVAB

ALLAH RIZASI İÇİN VE HİDAYETE ERMEK Ve GÜNAHLARIMIZIN AFFI İÇİN

Bismillahirrahmannirrahim
kalan: 82.800
Allah kabul etsin.
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

Kendimizin, ailelerimizin, yakınlarımızın, anne babamızın, kardeşlerimizin,yeğenlerimizin, eşlerimizin, komşularımızın, evlatlarımızın, arkadaşlarımızın cümlemizin hidayeti günahlarımızın affı için Ya TEVVAB

ALLAH RIZASI İÇİN VE HİDAYETE ERMEK Ve GÜNAHLARIMIZIN AFFI İÇİN

Bismillahirrahmannirrahim
kalan: 82.300
Allah kabul etsin.
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Okuyan okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun
Kül Kedisi

Kül Kedisi

Yeni Üye · 9 mesaj

FiSeBiLiLLaHÖyle kardeşim malesef.Bu kemalistler kürt kardeşlerimize yapmadığı kalmadı binlercesini öldürdüler asit kuyularına attılar sonra kürtler pkk adı altında intikam alıyorlar..Allah bu komünist pkknında kemalist ateistlerinde belasını tez zamanda verir inş.Pkk ve kemalistler aynı zamanda müslümanlarıda öldürüyorlar.

Ne denir ki bu lafa. Boş boş bilip bilmeden konuşmuşsunuz anca. Kemalistler asıl bu ülkeyi ayakta tutan, tutmayada çalışan! Siz ne sanıyorsunuz Kemalistler müslüman değil mi? Bence siz Kemalistlik nedir bunu bile bilmiyorsunuz!
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

yaptığnız iyilikleri ancak allah rızası için yaparsanız ahirette bi karşılık bekliyebiliriz.
Terörden kurtulmak için 41 yasin okuyoruz
ben 2
sıla1 1 okundu

kalan38

allah bu memleketteki ihlaslı dini bütün ,muhammed s.a.v sevdalısı insanların dualarıyla ayakta tutuyor.

Kül Kedisi

Kül Kedisi

Yeni Üye · 9 mesaj

Bugünlük 10 tane Ayetel Kürsü okuyorum, bakınız bir Kemalist olarak. Öyle bir bahsetmişki arkadaş sanki biz Allah'a inanmıyoruz sanki Atatürk müslüman değil! Töbee töbee... Kim bir Atatürkçüden daha fazla sevebilir bu ülkeyi? Hahahh siz şuan yaşıyorsanız, kadın haklarına sahipseniz kimin sayesinde? O dönemlerde var mıydı bizi kölelikten ve yabancı askerlerden kurtaracak başka bir yürekli? Sizin bu yaptığınız düşmanlık anca nankörlükten ibarettir..
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

Kül KedisiBugünlük 10 tane Ayetel Kürsü okuyorum, bakınız bir Kemalist olarak. Öyle bir bahsetmişki arkadaş sanki biz Allah'a inanmıyoruz sanki Atatürk müslüman değil! Töbee töbee... Kim bir Atatürkçüden daha fazla sevebilir bu ülkeyi? Hahahh siz şuan yaşıyorsanız, kadın haklarına sahipseniz kimin sayesinde? O dönemlerde var mıydı bizi kölelikten ve yabancı askerlerden kurtaracak başka bir yürekli? Sizin bu yaptığınız düşmanlık anca nankörlükten ibarettir..[/QU
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

Kül KedisiBugünlük 10 tane Ayetel Kürsü okuyorum, bakınız bir Kemalist olarak. Öyle bir bahsetmişki arkadaş sanki biz Allah'a inanmıyoruz sanki Atatürk müslüman değil! Töbee töbee... Kim bir Atatürkçüden daha fazla sevebilir bu ülkeyi? Hahahh siz şuan yaşıyorsanız, kadın haklarına sahipseniz kimin sayesinde? O dönemlerde var mıydı bizi kölelikten ve yabancı askerlerden kurtaracak başka bir yürekli? Sizin bu yaptığınız düşmanlık anca nankörlükten ibarettir..

selam kardeşim(külkedisi) her toplumun içinde iyilerde var kötülerde hiç bir topluluğa tamamen iyide diyemeyiz kötüde son zamanlardaki ergenekon adı altında patlak veren olaylara adı karışan kişilerin hepsi kemalist atatürkçü gecinen insanlar diğillermi?kanaltürkün eski sahibi şu an hapiste olan adam birzamanlar cumhuriyet mitinkleri düzenleyip insanları kışkırtmadımı birbirimize kin duymamıza zemin hazırlamadımı,biz kaç kişiyiz kaş atatürkcü var diye işi kutuplaşmaya dönüştürmedimi,mesela türkan saylan atatürkçüyüm diye gecinip gençler namaz kılmak yerine bale yapsın demedimi,pkklılara burs verdiği ortaya cıkmadımı.(isterseniz arşiv habarlere bakınız) .yani tüm kapalılar,dindarım diyenler gercek dindar olmadığı gibi atatükcüyüm diyenlerde bu işi din düşmanlığı olarak algılıyor.uğur dündar haberlerine bakabilirsiniz.(t.c okulunda namaz kılan öğrencileri hayret verici bişey gibi sunuyor).......şu an yasin-i şerif okuyoruz okuduğunuz Ayetel kürsileri Allah kabul etsin.
eğer kemalist olmak kişiyi din kardeşiyle karşı karşıya getiriyorsa bunda bi sorun vardır,,,düşünmek lazım bence.
kurt26

kurt26

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 731 mesaj

kenzül arş delali hayrat ismi azam bunlar okunabilir.
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

kurt26kenzül arş delali hayrat ismi azam bunlar okunabilir.

s.a fikir için teşekkürler nasıl ve ne kadar okunacağınıda yazabilirmisiniz?
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

kurt26http://forum.islamiyet.gen.tr/islami-programlar/100092-fazilet-version-2-a.html

kardeş hepsini bu programın içine koydum fakat kimse pek ilgi göstermedi bende anlamadım.
[B

sağol kardeşim,demekki bu konuyla ilgili kimsenin sıkıntısı yok,yada ilgilenecek insanlar bu aralar siteye giremiyor olabilirler.genede biz okumalara devam edebiliriz.1 kişde olsak 3 kişide olsak.
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

Hayırlı akşamlar arkadaşlar,terörden kurtulmak için 41 yasin okuyorum.ilgilenenlere duyurulur.

1 tane daha okuduM

kalan 37
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

10 ayetel kürsi okundu kardeşim.
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

hayri07[ı]10 ayetel kürsi okundu kardeşim.[/ı]

teşekkürler allah duanızı kabul olmuş dualara katsın memleketimizi bu beladan kurtarsın inşaallah
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

Terörden kurtulmak niyetiyle 41 yasin-i şerif okunacak inşallah okumak isteyen kardeşlerim yardım edebilir.
Yeşilyol 3
sıla1 1
kalan 37
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Terörden kurtulmak niyetiyle 41 yasin-i şerif okunacak inşallah okumak isteyen kardeşlerim yardım edebilir.
Yeşilyol 3
sıla1 1
tek_dileğim...1

kalan 36
yesilyol

yesilyol

Kıdemli Üye · 258 mesaj

Elhamdulillah ,bu konuya ilgi yok sizce neden acaba biçok konudan daha mühim değilmi sizce?
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.