ihlas-ı şerif hatmine varmısınız

1.564 görüntülenme · 16 yanıt

Paylaş:
suskunkiz

suskunkiz

Üye · 18 mesaj

keltepe kardeşim demişki
Ihlas-i şerifi,100.000 Defa Okuyan Kimse,tam Bir Devir Olarak,bu Sure-i Celilenin Hatmini Indirmiş Olur
şimdi dostlar varmısınız hep beraber ihlas-ı şerif hatmi indirmeye allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için
açıkçası hep beraber önce alah rızası için sonrada sıkıntılarımız için ihlas-ı şerif okuyalımmı
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim. Allah c.c razı olsun. Kesin bir tarih belirtirseniz inşallah, almak istiyorum.. Selam ve dua ile.
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

selamun aleykum varim ben!tabiki okuyalim :)
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

suskunkizkeltepe kardeşim demişki
Ihlas-i şerifi,100.000 Defa Okuyan Kimse,tam Bir Devir Olarak,bu Sure-i Celilenin Hatmini Indirmiş Olur
şimdi dostlar varmısınız hep beraber ihlas-ı şerif hatmi indirmeye allah rızası için
tüm sıkıntısı olanlar için borcum var diyenler için
evlat hasreti çekenler için
aşk acısı çekenler için
açıkçası hep beraber önce alah rızası için sonrada sıkıntılarımız için ihlas-ı şerif okuyalımmı

SA
YOKMU BI TARIH ? :]
:H
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

selamun aleyküm
bende varım tarih belirtirseniz ona göre sayı söyleyelim.A.e.o
selmagül

selmagül

Üye · 27 mesaj

ben de okurum. bir tarih verin verin.
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

bende okurum katılırım
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Fikriye1985

Fikriye1985

Üye · 35 mesaj

bende katilmak isterim. tarih ve baska bilgileri yazarsaniz sevinirim.
Fikriye1985

Fikriye1985

Üye · 35 mesaj

S.a. suskunkiz kardesim

ihlas-ı şerif hatim imiz kaldimi? yapmayacakmiyiz?
Eygi

Eygi

Üye · 35 mesaj

s.a. bende cok katilmak isterim........
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

esselamun aleyküm bende varım kardeşlerim.
Birnur

Birnur

Selamun Aleyküm
Bu forum açılalı neredeyse 10 gün oldu fakat forumu açan kardeşimiz sanırım nete sürekli gelemiyor. benim tavsiyem herkez okuyabileceği sayıyı yazsın burada liste tutulım inşaAllah.
Allah'a emanet olun.Hayırlı cumalar
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

BirnurSelamun Aleyküm
Bu forum açılalı neredeyse 10 gün oldu fakat forumu açan kardeşimiz sanırım nete sürekli gelemiyor. benim tavsiyem herkez okuyabileceği sayıyı yazsın burada liste tutulım inşaAllah.
Allah'a emanet olun.Hayırlı cumalar

EVT KARDESIM BENDE SIZE KATILIYORUM
BEN SIMDI AYNI FORUMU ACIYORUM IHLASI SERIF HATMI DIYE OKUDUGUNUZ MIKTARI ORAYA YAZARSANIZ SEVINIRIM RABBIME EMANET OLUN
Birnur

Birnur

Tamam kardeşim oradan takip edelim.Allah razı olsun
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

ihlasi serif hatmi

ihlasi serif hatmi

SELAMÜN ALEYKUM KARDESLERIM BENDE OKUMAK ISTIYORUM AMA ACIKLARSANIZ COK SEVINIRIM IHLASI HATM-I SERIFI ILK DEFA DUYUYORUM NE ICIN OKUNUYOR SADECE IHLASMI OKUNUCAK?BEN 200 TANE OKUMAK ISTIYORUM HERHANGI BIR ZAMANI VARMI SELAMETLE OLUN
yasminq1

yasminq1

Kıdemli Üye · 149 mesaj

Aranıza yeni katıldığım için nasıl sayı belirtileceğini bilemiyorum? Bir yol gösterirseniz bende katılmak isterim. Tamamını mı okuyacağız? Ya da bir sayı söylersek, nasıl olucak? tam okunmadığı için, dileğimiz eksik yerine gelmez mi? :) selametle...
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

yasminq1Aranıza yeni katıldığım için nasıl sayı belirtileceğini bilemiyorum? Bir yol gösterirseniz bende katılmak isterim. Tamamını mı okuyacağız? Ya da bir sayı söylersek, nasıl olucak? tam okunmadığı için, dileğimiz eksik yerine gelmez mi? :) selametle...

s.a. kardesım ben bu forumu baska bı baslık altında actım ve okumaya devam edıyorum hatta cok az bı sayımız kaldı forumun adı ıhlası serıf hatmı eger okursan ordan sayı alabılırsın az az okuyunca eksık olmasmı demıssın hepımız bır hatım yapıcak aramızda duası daha makbul olanlar vardır belkı bırbırımıze dua etmıs olucaz bızıncede hatım duasını yapıcam ve herkesın muradını dılegını soylıcem o duada foruma katılan Allaha emanet ol kardeşim
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.