ihlası şerif hakkı için bir ihlası şerif
5.025 görüntülenme · 23 yanıt
kardeş bnen anlamıyorum..nasıl dua mı istiyorsunuz?...yoksa siz de benim için şu kadar ihlas suresi mi okuyun diyorsunuz...
Allah rasulu omer ra umreye giderken kardeşim duanda bana da yer ayırır mısın demişti? dua istemişti kardeşinden...kardeşim umre ediceksin bana orada ihlas suresi ve ya başka bir sure oku dememişti..yani bu isteginizin kuran ve sunnetten delilini getirin...ve ya okuya biliyorsanız kendiniz okuyun Allah size ecerini versin...ve ya dua istenir ..ben bu sitede şahit oluyorum boyle konular açıp isteklerde bulunulmasına...Allah Ona ne dua ediyorsan kabul etsin degerli kardeşim...
Allah rasulu omer ra umreye giderken kardeşim duanda bana da yer ayırır mısın demişti? dua istemişti kardeşinden...kardeşim umre ediceksin bana orada ihlas suresi ve ya başka bir sure oku dememişti..yani bu isteginizin kuran ve sunnetten delilini getirin...ve ya okuya biliyorsanız kendiniz okuyun Allah size ecerini versin...ve ya dua istenir ..ben bu sitede şahit oluyorum boyle konular açıp isteklerde bulunulmasına...Allah Ona ne dua ediyorsan kabul etsin degerli kardeşim...
Azerbaycan_li, post: 1248408, member: 85911kardeş bnen anlamıyorum..nasıl dua mı istiyorsunuz?...yoksa siz de benim için şu kadar ihlas suresi mi okuyun diyorsunuz...
kimin duası kabulolunacağı bilinmez bende onun için sayısı yok ama isteyen istediği kadar okuyabilir az olsun güç gelmesin diye bir yazdım herkesten ismen dua istedim sadece bu kadar..Allah cc bir duam var inşallah onun hayırlısı ile kabulü için
zuhal43, post: 1248419, member: 69715kimin duası kabulolunacağı bilinmez bende onun için sayısı yok ama isteyen istediği kadar okuyabilir az olsun güç gelmesin diye bir yazdım herkesten ismen dua istedim sadece bu kadar..Allah cc bir duam var inşallah onun hayırlısı ile kabulü için
Allah duanızı kabul etsin kardeşim...duanıza bir şey demedim...sadece duamın kabulu için hepinizden ihlas suresi okumanızı istiyorum demeniz ilginc..
Zühal43 kardeşim...İnşaallah İhlas-ı Şerif Suresi hürmetine dualarınızı kabul buyurur..Her namazın akabinde 10'ar kere okuyunuz,bereketini muhakkak ki göreceksiniz...
selamün aleyküm kardeşim..öncelikle hoş geldiniz
"sıkıntı" her insan içindir..bu da biz aciz kullar için imtihandır..önemli olan bu aşamada olayları nasıl karşıladığımız ,değerlendirdiğimiz ve bizim bundan ne ders aldığımızdır ki bu çok önemlidir ..herkesin kendine göre küçük yada büyük bi sıkıntısı vardır önemli olan bakış açısıdır..bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır olabilir, bunu bilemeyiz ..o sebepten Allah'a sığınıp O'na dua etmek ve hayatımızı yaşamımızı tekrar gözden geçirmek ilk başta gelen en güzel nimet herhalde..Allah yardımcınız olsun
bu başlıkla değilde takip edebilirseniz katılırsanız genel anlamda bir dua sistemimiz var sitede ..
burdan sizde katılabilirsiniz yoklama vermek şartı ile ;)
İslamiyet.gen.tr Ailesi '' Dualarda TEK YÜREK ''
"sıkıntı" her insan içindir..bu da biz aciz kullar için imtihandır..önemli olan bu aşamada olayları nasıl karşıladığımız ,değerlendirdiğimiz ve bizim bundan ne ders aldığımızdır ki bu çok önemlidir ..herkesin kendine göre küçük yada büyük bi sıkıntısı vardır önemli olan bakış açısıdır..bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır olabilir, bunu bilemeyiz ..o sebepten Allah'a sığınıp O'na dua etmek ve hayatımızı yaşamımızı tekrar gözden geçirmek ilk başta gelen en güzel nimet herhalde..Allah yardımcınız olsun
bu başlıkla değilde takip edebilirseniz katılırsanız genel anlamda bir dua sistemimiz var sitede ..
burdan sizde katılabilirsiniz yoklama vermek şartı ile ;)
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü
ben de kendi adıma not aldım dediğinizi, Rabbim razı olsun sizden HÜDAVENDİGAR kardeşim
zühal43 kardeşim, duanız hayırlısı ise inşAllah Rabbim kabul etsin, ben de elimden geldiğince okuyacağım sizin için, sayı belirtemiyorum,
selam ve dua ile, Allah'a cc emanet oluni hayırlı günler
ben de kendi adıma not aldım dediğinizi, Rabbim razı olsun sizden HÜDAVENDİGAR kardeşim
zühal43 kardeşim, duanız hayırlısı ise inşAllah Rabbim kabul etsin, ben de elimden geldiğince okuyacağım sizin için, sayı belirtemiyorum,
selam ve dua ile, Allah'a cc emanet oluni hayırlı günler
HÜDAVENDİGAR, post: 1248496, member: 104746Zühal43 kardeşim...İnşaallah İhlas-ı Şerif Suresi hürmetine dualarınızı kabul buyurur..Her namazın akabinde 10'ar kere okuyunuz,bereketini muhakkak ki göreceksiniz...
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
selamün aleyküm kardeşim ben bir ihlas okudum ALLAHIM hayırlı bir iş ıse inş kabul olur ALLAHA emanet ol ama sakıncası yoksa nıyetını söylesen daha iyi olur bizde ona göre okuruz ne oldugunu bilmek daha iyi inş yanlış anlamazsın.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67575-ihlasi-serif-hakki-icin-bir-ihlasi-serif · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.