ihlası şerif hakkı için bir ihlası şerif

5.025 görüntülenme · 23 yanıt

Paylaş:
zuhal43

zuhal43

Yeni Üye · 9 mesaj

s.a ben siteye yeni katıldım.burayı çok tavsiye ettiler.önemli bir dua için sizden bir ihlası şerif istiyorum.dualarınıza çok ihtiyacım var.ALLAH'IM okuyanlardan razı olsun şimdiden
zuhal43

zuhal43

Yeni Üye · 9 mesaj

...yokmu:(
zuhal43

zuhal43

Yeni Üye · 9 mesaj

niye bana yazmıyorsunuz?:( ya
ayse64

ayse64

Mübarek Üye · 1.182 mesaj

ben okudum allah gönlündekini senin için hayırlara vesile kılsin selam ve dua ile
zuhal43

zuhal43

Yeni Üye · 9 mesaj

ayse64 ben okudum allah gönlündekini senin için hayırlara vesile kılsin selam ve dua ile

Allah razı hoşnut olsun sizden sizde dua listemdesiniz bundan böyle..
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

kardeş bnen anlamıyorum..nasıl dua mı istiyorsunuz?...yoksa siz de benim için şu kadar ihlas suresi mi okuyun diyorsunuz...

Allah rasulu omer ra umreye giderken kardeşim duanda bana da yer ayırır mısın demişti? dua istemişti kardeşinden...kardeşim umre ediceksin bana orada ihlas suresi ve ya başka bir sure oku dememişti..yani bu isteginizin kuran ve sunnetten delilini getirin...ve ya okuya biliyorsanız kendiniz okuyun Allah size ecerini versin...ve ya dua istenir ..ben bu sitede şahit oluyorum boyle konular açıp isteklerde bulunulmasına...Allah Ona ne dua ediyorsan kabul etsin degerli kardeşim...
zuhal43

zuhal43

Yeni Üye · 9 mesaj

Azerbaycan_li, post: 1248408, member: 85911kardeş bnen anlamıyorum..nasıl dua mı istiyorsunuz?...yoksa siz de benim için şu kadar ihlas suresi mi okuyun diyorsunuz...

Allah rasulu omer ra umreye giderken kardeşim duanda bana da yer ayırır mısın demişti? dua istemişti kardeşinden...kardeşim umre ediceksin bana orada ihlas suresi ve ya başka bir sure oku dememişti..yani bu isteginizin kuran ve sunnetten delilini getirin...ve ya okuya biliyorsanız kendiniz okuyun Allah size ecerini versin...ve ya dua istenir ..ben bu sitede şahit oluyorum boyle konular açıp isteklerde bulunulmasına...Allah Ona ne dua ediyorsan kabul etsin degerli kardeşim...

kimin duası kabulolunacağı bilinmez bende onun için sayısı yok ama isteyen istediği kadar okuyabilir az olsun güç gelmesin diye bir yazdım herkesten ismen dua istedim sadece bu kadar..Allah cc bir duam var inşallah onun hayırlısı ile kabulü için
Azerbaycan_li

Azerbaycan_li

Mübarek Üye · 1.201 mesaj

zuhal43, post: 1248419, member: 69715kimin duası kabulolunacağı bilinmez bende onun için sayısı yok ama isteyen istediği kadar okuyabilir az olsun güç gelmesin diye bir yazdım herkesten ismen dua istedim sadece bu kadar..Allah cc bir duam var inşallah onun hayırlısı ile kabulü için

Allah duanızı kabul etsin kardeşim...duanıza bir şey demedim...sadece duamın kabulu için hepinizden ihlas suresi okumanızı istiyorum demeniz ilginc..
HÜDAVENDİGAR

HÜDAVENDİGAR

Mübarek Üye · 735 mesaj

Zühal43 kardeşim...İnşaallah İhlas-ı Şerif Suresi hürmetine dualarınızı kabul buyurur..Her namazın akabinde 10'ar kere okuyunuz,bereketini muhakkak ki göreceksiniz...
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

selamün aleyküm kardeşim..öncelikle hoş geldiniz

"sıkıntı" her insan içindir..bu da biz aciz kullar için imtihandır..önemli olan bu aşamada olayları nasıl karşıladığımız ,değerlendirdiğimiz ve bizim bundan ne ders aldığımızdır ki bu çok önemlidir ..herkesin kendine göre küçük yada büyük bi sıkıntısı vardır önemli olan bakış açısıdır..bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır olabilir, bunu bilemeyiz ..o sebepten Allah'a sığınıp O'na dua etmek ve hayatımızı yaşamımızı tekrar gözden geçirmek ilk başta gelen en güzel nimet herhalde..Allah yardımcınız olsun

bu başlıkla değilde takip edebilirseniz katılırsanız genel anlamda bir dua sistemimiz var sitede ..

burdan sizde katılabilirsiniz yoklama vermek şartı ile ;)
İslamiyet.gen.tr Ailesi '' Dualarda TEK YÜREK ''
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

ben de kendi adıma not aldım dediğinizi, Rabbim razı olsun sizden HÜDAVENDİGAR kardeşim

zühal43 kardeşim, duanız hayırlısı ise inşAllah Rabbim kabul etsin, ben de elimden geldiğince okuyacağım sizin için, sayı belirtemiyorum,

selam ve dua ile, Allah'a cc emanet oluni hayırlı günler

HÜDAVENDİGAR, post: 1248496, member: 104746Zühal43 kardeşim...İnşaallah İhlas-ı Şerif Suresi hürmetine dualarınızı kabul buyurur..Her namazın akabinde 10'ar kere okuyunuz,bereketini muhakkak ki göreceksiniz...
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

500 adet okudum.allah gönlünüzdeki muradı verir inşallah.selametle kalın.
gurakarcem

gurakarcem

Kıdemli Üye · 210 mesaj

selamün aleyküm,Allah dualarınızı kabul etsin.bir tane de ben okudum
ayse64

ayse64

Mübarek Üye · 1.182 mesaj

selamün aleyküm,Allah dualarınızı kabul etsin.2 tane okudum.
alah sevgisi

alah sevgisi

Yeni Üye · 3 mesaj

evt çok güzel
zuhal43

zuhal43

Yeni Üye · 9 mesaj

okuyan herkesten Allah ccrazı olsun hoşnut olsun..Rabbime dua ediiyorum ismen size
smyyes

smyyes

Mübarek Üye · 3.791 mesaj

Allah kabul etsin inşllah kardeşim.Allah gönlündeki kederin yerine mutluluk ,huzur versin inşallah.
selametle...
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm kardeşim ben bir ihlas okudum ALLAHIM hayırlı bir iş ıse inş kabul olur ALLAHA emanet ol ama sakıncası yoksa nıyetını söylesen daha iyi olur bizde ona göre okuruz ne oldugunu bilmek daha iyi inş yanlış anlamazsın.
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

10 adet okundu
zuhal43

zuhal43

Yeni Üye · 9 mesaj

bende sizlere dua ediyorum inanın ismininzi aldım yani nickinizi aldım kağıda yazdım Rabbim sizinde gönlünüzdekini hayırlısı ise versin inşallah... şimdilik demeyeyim hayırlısı ise olsun dedim olunca yazacağım inşallah..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.