Sevdiğiniz 3 Kişiye GÜL Verin
164.057 görüntülenme · 1.800 yanıt
Çeşm-i BülbülBunu bende buldum be abii :D
Abi yapacak birşeeyy yook geldi gitmek bilmiyor demek kii misafir kalıcı :p
Tedbirinizi ona göre alın :D
ALLAH şifa versin abii :/
rica; abii şu yazı stilini kullanmayın çoook küçük yada yazıyı büyütün.. :)
yook benim pc den gayet de normal görünüyor ama :D
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
AMİN..
RECEB-I KAMERmarş güzel :D ben demiştim senin bilinç altında bi beşiktaş var diye :) Rabbim herkesi uyandırsın gaflet uykusundan inşallah..
tövbee tövbee bide ciddi ciddii dua etmişş :D karıştırma duaya beşiktaş gibi kara işleri :D
Çeşm-i BülbülÇarşı siyah-beyaz olmayana çok karşıymış :p
:D amaa abii :D
şu marşı zaten bulamadım üzgünüm :D
amin, amin..
iyidin sen bölee.. :p
kuzu seni kendine gelmeye davet ediyorum :D
VaVeylaayyy çok renksiz burasıı hıhh dur renklendiremm
çeşmiyle recebe
Vaay cok guzel renklendirmisin burayi helal sana ::) umarim onlarda begenir ;)
RECEB-I KAMERbu da çok renkli olmuş sanki
::) Yoo tam kivamin da olmus :D
Çeşm-i BülbülKorkuyorum bir daha gül sevemeyeceğim bu gülden sonraa
Ooo bulmusta umuyorsunuz :D ama olmuyorki cesmi ;)
bak sana kayahandan bu guller senin icin sarkisini armagan ediyorum bu gullerle iyi gider :D
hii bu arada receb beyde dinliye bilir :D
VaVeylahayatın rengine varın
:D Noktaaa :D
Çeşm-i BülbülAbii dediniz de bunu aklıma beşiktaşın bi maşı geldi..
Diyorlar ki;
" Yer siyah, gök beyaz şamiyonsun beşiktaş.. "
Vee uyandırıyor bu söz benii gafletin uykusundan..
Meğer yıllarca gökyüzünü mavi diye kandırmışlar bizi, o da yetmemiş gök mavisi diye mavi üretmişler...
:D vaaay supersin cesmi cok guldum su marsa yahuu :D
RECEB-I KAMERmarş güzel ben demiştim senin bilinç altında bi beşiktaş var diye Rabbim herkesi uyandırsın gaflet uykusundan inşallah..
:D Heyyy Allahim bide acmis elini dua etmis :D ne askmis yahuu :D
Çeşm-i Bülbül
amin, amin..
:D biri dua eder,biri amiin der ne askmis yahuu :D Ey rabbim uyandir sunlari gaflet uykusundan ki gercegi bulsunlar amiin..:D
:Dbakin amin bile dedim bilin kiymetcigimi :D
RECEB-I KAMER
sözlü olanı aramakla uğraşamadım hala ağrıyan bir başa sahibim
Allah sifa ihsan eylesin,,kendinize dikkat edin..sonra kim burayi siyah beyazla aydinlatacak :D
RECEB-I KAMERyook benim pc den gayet de normal görünüyor ama
:DSanirim basta ki agri,gozlere vurmus bu yuzden normal gorunuyor :D
bencede yaziyi biraz buyutun ;)
VaVeylatövbee tövbee bide ciddi ciddii dua etmişş karıştırma duaya beşiktaş gibi kara işleri
kuzu seni kendine gelmeye davet ediyorum
:D hehee tuaf biri dua eder,biri amin der..aynen katiliyorum :D
:D Evet cesmiii seni kendine gelmeye davet ediyoruz,lutfen kendine gel :D davete icabet etmek gerek :D
.................
alalaa dua ya amin deniir gaflet uykusundan dedii takımla bi bağ niye kuruyorsunuz kii siz ciddi bir dua var orda amaa orda ya aaaa haksız mıyım recep abii :D
abii büyüt şu yazıyıı büyüt benim gözler büyüyecek yooksa :D
güüül ne dolmuşsun öyle yorulmadın mı ya :D
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
Çeşm-i Bülbülalalaa dua ya amin deniir gaflet uykusundan dedii takımla bi bağ niye kuruyorsunuz kii siz ciddi bir dua var orda amaa orda ya aaaa haksız mıyım recep abii :D
ya tabiki gaflet uykusundan uyanılsın diye dua etmiştik ama takıma yordular bu duayı :D gül de amin demiş zaten sıkma canını sen :D çeşmi haklısın seen :D o şarkıyı tribünde çalıyorlardı bi ara :D siyah beyaz film gibi biraz :D güzel güzel :D çeşmi başta sen olmak üzere bilinç altındaki tüm beşiktaş hayranları çıkıcak ortaya :p
AMİN..
AMİN..
Muhtazaf
![]()
İsteyene istediği kadar gül hediyemdir.
alttaki bahçeden aldım bir demet, abicim Allah razı olsun :)
AMİN..
AMİN..
RECEB-I KAMERya tabiki gaflet uykusundan uyanılsın diye dua etmiştik ama takıma yordular bu duayı :D gül de amin demiş zaten sıkma canını sen :D çeşmi haklısın seen :D o şarkıyı tribünde çalıyorlardı bi ara :D siyah beyaz film gibi biraz :D güzel güzel :D çeşmi başta sen olmak üzere bilinç altındaki tüm beşiktaş hayranları çıkıcak ortaya :p
yazı renginden anlaşılıyo ki seninde bilinç altında 6s var heral :p :D
Çeşm-i Bülbülalalaa dua ya amin deniir gaflet uykusundan dedii takımla bi bağ niye kuruyorsunuz kii siz ciddi bir dua var orda amaa orda ya aaaa haksız mıyım recep abii :D
Haksizsin cesmiii bak bakiyorum saf degistirmisin olmuyor boyle :D biri dua ediyor biri amiin diyor heeey rabbim yaa :D
dogruyu bulmus cesmiii,sonunsa yaziyi duzeltmis yani ian bi ooh cektim isin dogrusu :D:D
Hee hic sorma o kadar dolmusum ki..buraya bi bosaltayim dedim :D:D
VaVeylagül haklı çeşmi :D
yaaa sen bitanesin denizim :D konus forum senin :D
RECEB-I KAMERya tabiki gaflet uykusundan uyanılsın diye dua etmiştik ama takıma yordular bu duayı :D gül de amin demiş zaten sıkma canını sen :D çeşmi haklısın seen :D o şarkıyı tribünde çalıyorlardı bi ara :D siyah beyaz film gibi biraz :D güzel güzel :D çeşmi başta sen olmak üzere bilinç altındaki tüm beşiktaş hayranları çıkıcak ortaya :p
ya tabi tabi biz yanlis anladik duayi :D siz takim icin edermisiniz hiiic :D yoo ben hic amin demedim :D yanliz sayin kamer fazla hayal kurmaktasin olmuyor k ibence birileri seni uyandirsa iyi olcak :D oo daha cok beklersin :D besiktas hayranlari ortaya cikacakmis peeeh :D cok beklersin :D
.................
VaVeylayazı renginden anlaşılıyo ki seninde bilinç altında 6s var heral :p :D
Vaaay supersin denizim :D yani gercektende su edilen dua kabul buyurdu desene :D kamer gaflet uykusundan uyanmaya baslamis bile :D:D:D
.................
VaVeyladaha da gaflete dalıyor ya 6s ne yaa :D :D ama dünn içimin yağları eridi :D öyle bi takıma yenildilerr ki ohh olsun :D
zaten en büyük kazık hayatımdaki insanların gsli olması :/ :D
:D uyanirlar sen hiic merak etme:Donlar uyanmasa biz uyandiririz:D icinde ne cok yag varmis canim senin oyle :D
:D eminim sen onuda su meshur gaflet uykusundan uyandirirsin burda hep birlikte sayin kamer ve cesmii ile amiin deriz :D:D:D
.................
Gül Berra:D uyanirlar sen hiic merak etme:Donlar uyanmasa biz uyandiririz:D icinde ne cok yag varmis canim senin oyle :D
:D eminim sen onuda su meshur gaflet uykusundan uyandirirsin burda hep birlikte sayin kamer ve cesmii ile amiin deriz :D:D:D
off bu olaya hala gülüyorumm yaa :D gaflet uykusuu... amiinn.... off ağlum bak gitten daha meşhur olcek :D
işte sizin yandaşlarınız abii bana karşı bir olduklarınız ve beni havale ettikleriniz hala yolunuzun doğru yol olduğuna inanıyor musunuz ? :p
gerisine yorum yoook :p
Gül BerraHaksizsin cesmiii bak bakiyorum saf degistirmisin olmuyor boyle :D biri dua ediyor biri amiin diyor heeey rabbim yaa :D
dogruyu bulmus cesmiii,sonunsa yaziyi duzeltmis yani ian bi ooh cektim isin dogrusu :D:D
Hee hic sorma o kadar dolmusum ki..buraya bi bosaltayim dedim :D:D
yaaa sen bitanesin denizim :D konus forum senin :D
ya tabi tabi biz yanlis anladik duayi :D siz takim icin edermisiniz hiiic :D yoo ben hic amin demedim :D yanliz sayin kamer fazla hayal kurmaktasin olmuyor k ibence birileri seni uyandirsa iyi olcak :D oo daha cok beklersin :D besiktas hayranlari ortaya cikacakmis peeeh :D cok beklersin :D
Canım benim bilmen gerekirdi.. unuttuğunu düşünüyorum affffffffffffffffffffffffffff :D
Çeşm-i kimseden taraf olmaz.. Çeşm-i bir taraftır zaten.. :p
umarım kimse okumadan müdahale etmişimdir :D alıntı görmek istemiyoruuum :D
.....
NFK
NFK
VaVeylaoff bu olaya hala gülüyorumm yaa :D gaflet uykusuu... amiinn.... off ağlum bak gitten daha meşhur olcek :D
Bende cok gulmekteyim su gaflet uykusuna...benden de bi amin gelsin o zaman ....amiin...valla simdiden meshur oldu bile :D bak sana :D
.................
Çeşm-i Bülbülişte sizin yandaşlarınız abii bana karşı bir olduklarınız ve beni havale ettikleriniz hala yolunuzun doğru yol olduğuna inanıyor musunuz ? :p
gerisine yorum yoook :p
Canım benim bilmen gerekirdi.. unuttuğunu düşünüyorum affffffffffffffffffffffffffff :D
Çeşm-i kimseden taraf olmaz.. Çeşm-i bir taraftır zaten.. :p
umarım kimse okumadan müdahale etmişimdir :D alıntı görmek istemiyoruuum :D
Aff buyur inan bana yaziklarindan pek bir sey anlamadim ???
.................
Gül BerraAff buyur inan bana yaziklarindan pek bir sey anlamadim ???
:D ayy çok şüküür :D
o mesajı unuut :D
ama genede gayet açıkmış mesaj :D
.....
NFK
NFK
VaVeylayazı renginden anlaşılıyo ki seninde bilinç altında 6s var heral :p :D
alakası yok renkli takımlara sempati duymam :D siyah beyazdır sevdamız :D
AMİN..
AMİN..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23623-sevdiginiz-3-kisiye-gul-verin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.