Muhtazaf abi, Mavci abi ve Yakais abime gelsin :)
Benim için çok özelsiniz, forum için de öyle... Bizi bilgilerinizle aydınlatıyorsunuz... :)
Muhtazaf abi: Senin sayende o kadar çok şey öğrendim ki... Senin sayende bilmediklerimi, öğrenmek istediklerimi öğrendim... Senin değerin ölçülemez... O kadar, o kadar iyi bir insansın ki, sana senin nasıl biri olduğunu söyleyemem. O kadar mutlu oluyorum ki ismini gördüğüm de... Senin apayrı bir enerjin var, seni çok seviyorum. Sana bayılıyoruuum. Allah sana daha çok uzun ömürler versin, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam versin. Allah senden razı olsun. :)
Mavci abi: Mavci abiiiiiimmmmmmmmm, senin öyle büyük bir kalbin var ki... Hediye etmeyi seviyorsun, bizi nasıl mutlu edeceğini biliyorsun. Herkesi kendine doğru çekiyorsun, sıcacık sevgi dolu bir kalbin var... Daha birkaç gün önce bunu anladım zaten... Daha ne kadar yazsam ki, Allah seni biliyor. O güzel kalbini biliyor. Rabbim razı olsun senden... :)
ve Yakais abi: Sanırım buraya bakmayacaksın, ama yine de söyleyeyim. Çok iyi birisin, seni takip ediyorum, senin sözlerini çok seviyorum. Her zaman farklı farklı konularla bizlere yepyeni şeyler öğretiyorsun. Ve de o kadar sabırlısın ki... Hiç kavga etmiyorsun, sakinliğini koruyorsun. İnşallah ileride senden daha çok şeyler öğrenirim, çünkü şu yaşımda sana çok ihtiyacım var... :)
Hiç abartmadım, gerçekten sizin hakkınız ödenemez... Sizi çoooooook seviyoruuuummm :)