Sevdiğiniz 3 Kişiye GÜL Verin
164.048 görüntülenme · 1.800 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
selameunaleyykum katrrdessler nasılsınız ben uzunn bı aradan sonra selammlar sunarımm
Allahın rahmetı ve bereketı uzerınıze olsunn rabbım gunahlarınızı affetsın su mubarek gun ve gecelerdee
ben hayatımda hepp ogretmenlerımı cok sevdımm enn guzll gullerı onlkara layıkk gorrdumm
1. GUL GULLERIN GUZELI HZ MUHAMMED EFENDIMIZE OLSU VE ONUN BIRICIK KIZI BIRICIK OGRETMENIMMM HZ FATIMAYA OLSUNN
2. GULL CANIM ANNEM EN GUZL ORNEGINNMME OLSUNN
3. GUL DE BIRICIK HOCAM KADER CATALTAS BASTA OLMAK UZERE SU ANA KADAR EMEGI GECEN HOCALARIMA OLSUNN
YA BANA 3 GULL YETMEDII BI DE BU SITENIN ADMININE GONDERIYORUMMM TESEKKURLERRRR ISLAMIYET.GEN.TR AILESIIII
SELAMETLE
Allahın rahmetı ve bereketı uzerınıze olsunn rabbım gunahlarınızı affetsın su mubarek gun ve gecelerdee
ben hayatımda hepp ogretmenlerımı cok sevdımm enn guzll gullerı onlkara layıkk gorrdumm
1. GUL GULLERIN GUZELI HZ MUHAMMED EFENDIMIZE OLSU VE ONUN BIRICIK KIZI BIRICIK OGRETMENIMMM HZ FATIMAYA OLSUNN
3. GUL DE BIRICIK HOCAM KADER CATALTAS BASTA OLMAK UZERE SU ANA KADAR EMEGI GECEN HOCALARIMA OLSUNN
YA BANA 3 GULL YETMEDII BI DE BU SITENIN ADMININE GONDERIYORUMMM TESEKKURLERRRR ISLAMIYET.GEN.TR AILESIIII
SELAMETLE
ruzgar_17selameunaleyykum katrrdessler nasılsınız ben uzunn bı aradan sonra selammlar sunarımm
SELAMETLE
aleykum selam kardeşim gülleriniz sahibine ulaşmıştır bu arada tekrar hoşgeldiniz bizden size bir gül B)
rabbimize emanetsiniz inşallah kardeşim
selam ve dua ile
<<B)>>
rabbimize emanetsiniz inşallah kardeşim
selam ve dua ile
<<B)>>
canım aliyeme
hülyama
bide aramızda artık olmayan ama sürekli görüştüğümüz canım kardeşim tubama.
hülyama
bide aramızda artık olmayan ama sürekli görüştüğümüz canım kardeşim tubama.
1 EFENDIMIZE
2 ERKA(a)N KARDEŞE (TESSEKKUR BAKIMINDAN)
3 ANNECIME
2 ERKA(a)N KARDEŞE (TESSEKKUR BAKIMINDAN)
3 ANNECIME
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
1-)Nur Cemaatine...
2-)Arkadaşlarıma ve aileme
3-)İslamiyetgen.tr ailesine......:H
2-)Arkadaşlarıma ve aileme
3-)İslamiyetgen.tr ailesine......:H
1-)Güllerin olduğu kadar gönlümüzün de sultanı olan bizi aşkıyla bülbül eden biricik Peygamber Efendimiz(s.a.v)'e.
2-)Veysel Karani Hz.
3-)Bilal-i Habeşi'ye....
2-)Veysel Karani Hz.
3-)Bilal-i Habeşi'ye....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23623-sevdiginiz-3-kisiye-gul-verin · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.