GizliOzneSelamunaleykum bende gül vermek istiyorumımm ilk önce canım annem ve babam'a(annemi ve babmı tek olarak alıyorum:))B)sonra ablama sonra da kızkardeşime
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve uda ile
<<B)>>
164.052 görüntülenme · 1.800 yanıt
GizliOzneSelamunaleykum bende gül vermek istiyorumımm ilk önce canım annem ve babam'a(annemi ve babmı tek olarak alıyorum:))B)sonra ablama sonra da kızkardeşime
zeynep.sSELAMUN ALEYKÜM...
1.B) GÜLLERİN SULTANINA (s.a.v)
2. ANNEME,BABAMA VE ABLAMA
3. DAMLA ABLAMA , CENNET AĞACİ(TUBA ABLAMA),YASEMİN ABLAMA VE KASIM ABİME...
BİRAZCIK FAZLA OLDU AMA...:D
ALLAHA EMANET OLUN...
GizliOzneAmin inşaAllah ulaşmışlardır..üç tane yazıyordu ya onun için öyle dedim:)
Yine gül dağıtıyım ben, ilki konuyu açıp aileme gül göndermeme vesile olduğunuz için size diğeri ireme ablamaBötekisi de dursun sonra dağıtırım
Selametle.Siz de Rabbimize emanetsiniz.
mustafa11hafize kardeşime
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
berat05selamün aleykümm
değerli kardeşim damla Allah(c.c.) RAzı OLSUN sizden :H
Güllerin en güzeli SULTANIMIZ Hz.Muhammed (s.a.v) efendimize
ikincisi İSLAMİYET.GEN.TR değerli üyelerine
3.sü AİLEME:B
gurbet81sa ben araniza yeni katildim ve cok hosuma gittiallah sizden razi olsun .Bende gul gondermek istiyorum ilk gulum aileme gonderiyorum.ikinci gulumu beni sevenlere ve ucuncu gulumude tum musluman kardeslerime gonderiyorum.A.E.OLUN
seyyidetün_nisaBEN 1.GÜLÜ GÜLLERİN EFENDİSİ,GÜL MUHAMMEDE GÖNDERİYORUM
2.EĞER KABUL BUYURURSA,MAHMUD USTAOSMANOĞLU HOCA EFENDİMİZE GÖNDERİYORUM3.DE FATİH ÇARŞAMBADA KALAN KURS ARKADAŞLARIMA VE HOCAMA GÖNDERİYORUM 29ds1an1.jpg (89,9 KB (Kilobyte))
a018iopy6.jpg (31,4 KB (Kilobyte))
krmzglvn5.jpg (17,6 KB (Kilobyte))
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23623-sevdiginiz-3-kisiye-gul-verin · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.