şükürler Olsun...
861 görüntülenme · 9 yanıt
Kardeslerim Cok şükür Rabbime Uzun Zamandir Caliştigim Ve Cok Istedigim Görevime Kavustum Kuran Kursu Hocasi Oldum.daha 20 Yasinda Bu Meslege Kavustugum Için Cok Mutluyum.dualarda Bulusmak üzere.rabbim Herkse Gönlünden Geceni Nasip Etsin Rabbime Emanetsiniz:d
hayirli ugurlu olsun insallah degerli kardesim benim abimde camide imamlik yapiyor bende onun boyle bir meslegi oldugu için çook mutluyum sende rabbime emanet ol kardesim
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Nesil, post: 479023, member: 52157Kardeslerim Cok şükür Rabbime Uzun Zamandir Caliştigim Ve Cok Istedigim Görevime Kavustum Kuran Kursu Hocasi Oldum.daha 20 Yasinda Bu Meslege Kavustugum Için Cok Mutluyum.dualarda Bulusmak üzere.rabbim Herkse Gönlünden Geceni Nasip Etsin Rabbime Emanetsiniz:d
Hayırlı olsun kardeşim daha çok da gençmişsiniz ne güzel 20 yaşında hoca olmak evlatlarımıza ve bizlere bilgiler verirsin selametle :H
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Nesil, post: 479023, member: 52157Kardeslerim Cok şükür Rabbime Uzun Zamandir Caliştigim Ve Cok Istedigim Görevime Kavustum Kuran Kursu Hocasi Oldum.daha 20 Yasinda Bu Meslege Kavustugum Için Cok Mutluyum.dualarda Bulusmak üzere.rabbim Herkse Gönlünden Geceni Nasip Etsin Rabbime Emanetsiniz:d
hayırlı uğurlu olsun kardeşim..maşallah.Rabbim muvaffakiyetinizi daha da arttırsın, utandırmasın inşallah.. meslektaş sayılıyoruz. okuldan sonra şu an ben de Kur'an veriyorum.. uğraşıların en güzeli, en hayırlısı olsa gerek..çok sevindim sizin adınıza kardeşim..Rabbim her daim yardımcınız olsun, kolaylıklar ihsan eylesin inşallah. selam ve dua ile.
Selamun Aleyküm
Hayirli Olsun ... Sizin Adiniza Sevindim ...
Hayirli Olsun ... Sizin Adiniza Sevindim ...
.
Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22868-sukurler-olsun · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Şükürler Olsun Ya Rab! Nasihatler 1 cevap
- şükürler olsun sonsuz olana Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- çok mutluyum rabbime şükürler olsun:)))))) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- tüm sıkıntılarım bitti şükürler olsun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Şükürler olsun oruçluyuz! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Verdiğin acılar için sana şükürler olsun Allah’ım! Kıssadan Hisse 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.