şükürler Olsun...

861 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
Nesil

Nesil

Yeni Üye · 3 mesaj

Kardeslerim Cok şükür Rabbime Uzun Zamandir Caliştigim Ve Cok Istedigim Görevime Kavustum Kuran Kursu Hocasi Oldum.daha 20 Yasinda Bu Meslege Kavustugum Için Cok Mutluyum.dualarda Bulusmak üzere.rabbim Herkse Gönlünden Geceni Nasip Etsin Rabbime Emanetsiniz:d
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

hayirli ugurlu olsun insallah degerli kardesim benim abimde camide imamlik yapiyor bende onun boyle bir meslegi oldugu için çook mutluyum sende rabbime emanet ol kardesim
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Nesil

Nesil

Yeni Üye · 3 mesaj

Tesekkür Ederim Allah Razi Olsun Dua Ile...
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim Hayirli Olsun Görevin Inşallah Rabbimin Izniyle Piril Piril Kuran Talebeleri Yetiştirirsin.bu Hizmetlerin Sana Cennette Gölgelik Olur Inşallah Kardeşim Rabbimize Emanet Ol.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Nesil, post: 479023, member: 52157Kardeslerim Cok şükür Rabbime Uzun Zamandir Caliştigim Ve Cok Istedigim Görevime Kavustum Kuran Kursu Hocasi Oldum.daha 20 Yasinda Bu Meslege Kavustugum Için Cok Mutluyum.dualarda Bulusmak üzere.rabbim Herkse Gönlünden Geceni Nasip Etsin Rabbime Emanetsiniz:d

Hayırlı olsun kardeşim daha çok da gençmişsiniz ne güzel 20 yaşında hoca olmak evlatlarımıza ve bizlere bilgiler verirsin selametle :H
topraksu

topraksu

Yeni Üye · 5 mesaj

s.a. hayırlı uğurlu olsun..ALLAH HAYIRLI ZAMANLARDA HAYIRLI İŞLER NASİP ETSİN CÜMLEMİZE.bu
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Selamun Aleyküm

Ne güzel__Hayirli Olsun__B) Sizin Adiniza Sevindim__
kakule

kakule

Aktif Üye · 99 mesaj

hayırlı mübarek olsun inş.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Nesil, post: 479023, member: 52157Kardeslerim Cok şükür Rabbime Uzun Zamandir Caliştigim Ve Cok Istedigim Görevime Kavustum Kuran Kursu Hocasi Oldum.daha 20 Yasinda Bu Meslege Kavustugum Için Cok Mutluyum.dualarda Bulusmak üzere.rabbim Herkse Gönlünden Geceni Nasip Etsin Rabbime Emanetsiniz:d

hayırlı uğurlu olsun kardeşim..maşallah.Rabbim muvaffakiyetinizi daha da arttırsın, utandırmasın inşallah.. meslektaş sayılıyoruz. okuldan sonra şu an ben de Kur'an veriyorum.. uğraşıların en güzeli, en hayırlısı olsa gerek..çok sevindim sizin adınıza kardeşim..Rabbim her daim yardımcınız olsun, kolaylıklar ihsan eylesin inşallah. selam ve dua ile.
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

Selamun Aleyküm

Hayirli Olsun ... Sizin Adiniza Sevindim ...
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.