Kabe Resimleri
3.214 görüntülenme · 28 yanıt
Allah Razi Olsun Kardesim Rabbim Cümlemize Oralara Gitmeyinasip Ve Kismet Eder Insallah (amin Amin)
selamün aleyküm çok güzel resimler küçük kardeşim o ne mübarek bir yerdir RABBİM hepimize görmeyi nasip etsin beni alsalar orada temizlikçi olmaya bile razıyım bakalım görmek nasp olacakmı
içki konusundada öyle birşey olacağını sanmıyorum arapları karalamak amacıyla söylenmiş ola bilir ALLAHA CC emanet ol
içki konusundada öyle birşey olacağını sanmıyorum arapları karalamak amacıyla söylenmiş ola bilir ALLAHA CC emanet ol
s.a.
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim .Evet üst kattaki Kubbeleri ecdadımız saygı olsun diye Kabe den daha alçak mesafede tutmuşlar.Ben Zamzam Towers ta kaldım oradaki yüksek iki tane gökdelen otel de içki vb. ürünlerin satılması felan mümkün değil kesinlikle ama yabancı firmalar cirit atıyor.. Çok rahatlıkla coca cola alıp içmek Burger King Starbucks gibi cafelere gitmek mümkün.Mekke haram bölge olduğu için GayrıMüslim ler giremiyor .
Öncelikle paylaşım için teşekkür ederim .Evet üst kattaki Kubbeleri ecdadımız saygı olsun diye Kabe den daha alçak mesafede tutmuşlar.Ben Zamzam Towers ta kaldım oradaki yüksek iki tane gökdelen otel de içki vb. ürünlerin satılması felan mümkün değil kesinlikle ama yabancı firmalar cirit atıyor.. Çok rahatlıkla coca cola alıp içmek Burger King Starbucks gibi cafelere gitmek mümkün.Mekke haram bölge olduğu için GayrıMüslim ler giremiyor .

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22815-kabe-resimleri · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kristal kabe resimleri çok güzelll Resimler 5 cevap
- Kabe Baskını ve Kabe'de Kan Akıtılması Ahiret ve Kıyamet 1 cevap
- üyelerin çocukluk resimleri Resimler 47 cevap
- RESİM GALERİSİ KUTSAL MEKAN RESİMLERİ ve DİNİ RESİMLER Resimler 241 cevap
- Eşref Ziya Terzi // Zaman (Gökkuşağı Resimleri) İlahiler ve Ezgiler 16 cevap
- şimşek Resimleri Resimler 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.