Kabe Resimleri
3.214 görüntülenme · 28 yanıt
cok ğüzeller allah razı olsun rabbım hacca gitmeyi nasip etsın inşallah cümlemize
gecede gunduzde ibadet eden insanlarla dolu maşallah
resımdeki dikkat etmemız gereken nedır anlamadım
benım dikkatimi kabeden yüksek binalar cekti
gecede gunduzde ibadet eden insanlarla dolu maşallah
resımdeki dikkat etmemız gereken nedır anlamadım
benım dikkatimi kabeden yüksek binalar cekti
ervaaa, post: 528650, member: 69058resimler cok güzel emegine saglik ama neyi farketmemiz lazimki ben anlamadim
s.a kabenin etrefındaki otellere baksana orda nasıl binalar var orda nasıl insanlar yaşıyor bi tarafta ibadet ediliyor diğer tarafta haram içecekler a.e.o
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
ekremeees.a kabenin etrefındaki otellere baksana orda nasıl binalar var orda nasıl insanlar yaşıyor bi tarafta ibadet ediliyor diğer tarafta haram içecekler a.e.o
Öncelikle bu güzel resimleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler, çok güzel resimler.
HARAM İÇEÇEKLER'den kastınız nedir? Açar mısınız?
huseyingokkayaÖncelikle bu güzel resimleri bizimle paylaştığınız için teşekkürler, çok güzel resimler.
HARAM İÇEÇEKLER'den kastınız nedir? Açar mısınız?
s.a başka bi forumda okumuştum içki gibi vb haram içecekler satılıyormuş a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Canım Anam :.
ekremeees.a başka bi forumda okumuştum içki gibi vb haram içecekler satılıyormuş a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Canım Anam :.
İnanın ben bir kaç defa gittim, Mekke ve Medine'de öyle bir şey görmedim. Bu oteller benim gittiğim yıllardan sonra yapıldı ama yine de böyle bir şey olabileceğine inanmıyorum.
Selamlar
ekremeees.a başka bi forumda okumuştum içki gibi vb haram içecekler satılıyormuş a.e.o
SELAMÜN ALEYKÜM ALLAH RAZI OLSUN EKREME PAYLAŞIM İÇİN.
HACI ADAYLARIMIZ ORADA BULUNURKEN BİZLERDE BURADAN BU GÖRÜNTÜLERLE HASRET GİDERMEYE ÇALILIYORUZ.
KABENİN ETRAFINDAKİ İLK SÜTUNLAR OSMANLUI TARAFINDAN YAPILMIŞ VE UZUNLUĞU SAYGIDAN DOLAYI KABE Yİ AŞMIYOR. İŞTE BİZLER BÖYLE BİR ECDADIN TORUNLARIYIZ.
İÇKİ MEVZUUNA GELİNCE ÇOK AĞIR BİR İDDEA... GİZLİDEN YAPILIP YAPILMADIĞINA B DİYECEĞİM YOKTUR , LAKİN AŞİKAR SATIŞI YADA İÇİLMESİ KESİNLİKLE SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ... BÖYLE BİR OLAY GÖRÜLSE EMİNİM ORACIKTA LİNÇ GİRİŞİMİNDE BULUNURLAR.
DEĞİL İÇKİ , SAÇ BOYASI KUTULARININ ÜZERİNDEKİ SAÇI AÇIK BAYAN RESİMLERİ BİLE BİR ŞEKİLDE KAPATILIP SATILIYOR...
SELAM VE DUA İLE KALIN........
S.a. Kardeşim Resimler için tsk ederim Büyük Lüks Oteller diye İlla haram içeceklerin olması şart deyil o büyük otellere gitmedim ama alkol gibi vb. olmadıgına eminim bide Söyle bir şey Binaların Minarelerden büyük olması HAtırlarsanız bir söz var ''Bilmiyormuydu Mimar SİNAN Göktelen yapmasını istese yapamazmıydı ama meded etti Minareyi gecmedi'' Kıyamet alametlerindede gecer Minareden büyük Binalar diye...
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 3
- Ödül
- 38
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj
ekremeees.a kabenin etrefındaki otellere baksana orda nasıl binalar var orda nasıl insanlar yaşıyor bi tarafta ibadet ediliyor diğer tarafta haram içecekler a.e.o
doğru diyorsun, suud işte vahabbiler
bir sürü yanlış şeyler yapıyorlar, hatta Medinde de.
sana ve delete resimler için teşekkür ederim
selamun aleykum hepinizden özür dilerim öyle bişey yok ben yanlış anlamışım çok özür dilerm başka bi forumda okumuştum yanlış anlamışım ALLAHA emanet olun
ilahiyi dinleyin işaallah
YouTube - Abdurrahman Önül - Benim Adım Dertli Dolap (Dosta Doğru)
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Göremedim Muhammed'i :.
ilahiyi dinleyin işaallah
YouTube - Abdurrahman Önül - Benim Adım Dertli Dolap (Dosta Doğru)
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Göremedim Muhammed'i :.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22815-kabe-resimleri · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
,
,