Bayanlar Siz Bu Hediyeye Ne Dersiniz
1.638 görüntülenme · 17 yanıt
kadinin yaptigini yapmazdim am birdaha yuzunede bakmazdim heralde aynisini yapmazdim çunki evli iken boyle bir hareket çok agir kaçardi
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbet, post: 477918, member: 60769kadinin yaptigini yapmazdim am birdaha yuzunede bakmazdim heralde aynisini yapmazdim çunki evli iken boyle bir hareket çok agir kaçardi
abla evli iken yüzüne bakmamakta çok ağır kaçardı ama dimi :( en iyisi böyle hediyeler almayalım :D

gecekondu, post: 477934, member: 57261abla evli iken yüzüne bakmamakta çok ağır kaçardı ama dimi :( en iyisi böyle hediyeler almayalım :D
haklisin ama bakmasan en çok kaç gun bakamazsin dimi ama yani ayni ev içinde oldukça mecburen bakacaksin dedigin gibi en iyisi boyle hediyeler almayalim:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Ben böyle bir hareketi kabul etmezdim o kişiyle iletişimi koparırdım çünkü öyle bir insanla arkadaşlığım olamaz. Emeğinize sağlık Allah razı olsun...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
BÖYLE BİR HEDİYEYİ SAMİMİ ARKADAŞLARIMIZIN ARASINDA ALIRSAM GÜLER GEÇERİM ...AMA GAYRİ SAMİMİ BİR ORTAMDA VE ÇOK AZ TANIDIĞIM İNSANLARIN YANINDA BÖYLE SULU ŞAKALARA GELEMEM... MALESEF... KAFASINDA PARALAMAM AMA AF DA ETMEM ÇOK KIZARIM HEMEN ORAYI TERK EDERİM
kbraa, post: 477997, member: 49515Bende Kutuyu Kafasina Gecirir Bide Laf Söylerdimmm Kesinlikle öpmezdimm .....bende aynı şekilde yapardım ablam vede konuşmazdım da:!:!:!
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22806-bayanlar-siz-bu-hediyeye-ne-dersiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bayanlar Dikkat ..!! Islamda Kadının Yeri ve Önemi 14 cevap
- bütün bayanlar çiçektir İlahiler ve Ezgiler 33 cevap
- PANTOLON GİYEN BAYANLAR Hadis-i Şerif 8 cevap
- :) Bayanlar Ve Baylar.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 59 cevap
- Bu yazıyı lütfen bayanlar okusun! Boykot 11 cevap
- BAYANLAR İÇİN SORULAR VE CEVAPLARI..:) Fıkra, Mizah Bölümü 38 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.