Yemek,örgü,dantel örnekleri,bayanlar için bir arşiv

2.489 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

s.a siz yeni üyesiniz galiba yeni gördüm hoşgeldiniz emeğinize sağlık slm ve dua ile
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Moda,fal,astroloji,magazin bunlar ne ya tövbe tövbe....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
neslihantozan

neslihantozan

€bru;672557Moda,fal,astroloji,magazin bunlar ne ya tövbe tövbe....

ben içeriğine bakamadım çok mu kötü ya dur bakıyım biiiii:!
neslihantozan

neslihantozan

üye olmadan bişi göremedim neyse ben yorum yapmıyım
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Yok bu saydıklarımın ismini duyduğumda zaten tepem atıyor bakmaya gerek yok....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Bende görmedim içeriğini....

neslihantozan

neslihantozan

anladımmmmmm bende fal falan deyince bakmıyorum da tam olarak içeriği görmeyince bişi sölemek istemedim neyse bakarız biara
dijiland

dijiland

Aktif Üye · 68 mesaj

üyelikle ne alakası var girdiginizde bölümler geliyor karşınıza ve girmek istedigin bölüme girdigin zaman konular var hangisine tıklarsanız ona giriyorsunuz olan sadece eger fal veya başka seyleri bilmiyorsanız o bölümlere girmezsiniz olur biter zorla girin demiyorumki..sadece paylaşmak istedim...kötümü yaptım diye düşünüyorum:(
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

burası islami bir site olduğu için falın,magazinin burda işe yoktur
neslihantozan

neslihantozan

dijilandüyelikle ne alakası var girdiginizde bölümler geliyor karşınıza ve girmek istedigin bölüme girdigin zaman konular var hangisine tıklarsanız ona giriyorsunuz olan sadece eger fal veya başka seyleri bilmiyorsanız o bölümlere girmezsiniz olur biter zorla girin demiyorumki..sadece paylaşmak istedim...kötümü yaptım diye düşünüyorum:(

s.a şimdi ben yorum yapmadım zaten siteye girdim üyelik falan değince linkleri açmıycak diye düşündüm tabiki istemeyen girmez slm ve dua ile
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

dijilandüyelikle ne alakası var girdiginizde bölümler geliyor karşınıza ve girmek istedigin bölüme girdigin zaman konular var hangisine tıklarsanız ona giriyorsunuz olan sadece eger fal veya başka seyleri bilmiyorsanız o bölümlere girmezsiniz olur biter zorla girin demiyorumki..sadece paylaşmak istedim...kötümü yaptım diye düşünüyorum:(

Boşver kardeşim üzülme
kusuruma bakma kalbini kırdıysam özür dilerim...:H hadi ufak bir tebessümcük :)

dijiland

dijiland

Aktif Üye · 68 mesaj

sorun degil :)
aysun adak

aysun adak

Aktif Üye · 63 mesaj

s.a. aslında ben modelere baktım ama tabi yandaki reklam sitemize uygun değil aslında bize göre değil
ben model bakım dedim ama fazla bakamadım neyse bida bakmayız. a.e.o.
dijiland

dijiland

Aktif Üye · 68 mesaj

Yandaki ne reklami ???
gamze33

gamze33

Üye · 23 mesaj

Tabiki burasi sonucta bir islami site burda olmasinin magazin yada falin bi isi yok tabiki ama bu kadar tepki:( yazik ya kizmayin bu kadar bence bakmayn bakmasin mesla ben yemeklere bakiyorum:)
dijiland

dijiland

Aktif Üye · 68 mesaj

gamze33Tabiki burasi sonucta bir islami site burda olmasinin magazin yada falin bi isi yok tabiki ama bu kadar tepki:( yazik ya kizmayin bu kadar bence bakmayn bakmasin mesla ben yemeklere bakiyorum:)
tesekürler gamze katiliyorum sana vurduk dedik öldürdüler ablasi...:)
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

saolasın kardeşim allah razı olsun bunu anneme hemen göstermeliyim bayılır dantel işlerine felan...
belinay_nur

belinay_nur

Aktif Üye · 62 mesaj

Sizlere katılıyorum arkadaslar bu nedir yaa
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.