🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim
57.848 görüntülenme · 597 yanıt
sevgim izmirben erkan 35 yaşındayım. izmirdeyim ve emniyet mensubuyum.selam ve dua ile.
üyeliğimiz hayırlı olsun hoş geldiniz
sevgim izmirben erkan 35 yaşındayım. izmirdeyim ve emniyet mensubuyum.selam ve dua ile.
HOSGELDİN ERKAN ABİM HAYIRLI OLSUN İNŞ.BEN SAMSUN 21 YASINDAYIM ISMIM SEVDA
GORUSMEK DİLEĞİ İLE ALLAHA EMANET OL İNŞ.:))
turk_shakancem
31 yaşındayım
ve hayata artık sıkı sıkı tutundum
gerçekden dünya 7 renk yaa:)
selamun aleyküm hakan abim hayırlı günler
sivetoks.a.
Hayırlı ve bereketli günler dilerim kardeşler
ve aleyküm selam Allah razı olsun inşaallah
vuslata_hasretSelamün Aleyküm Arkadaşlar Bende Yeni üye Oldum Bursada Yaşiyorum öğrenciyim
ve aleyküm selam kardeşim hoş geldin
salamun aleykum ben kazım 20 yaşındayım öğrenciyim samsun vezirköprülüyüm bütün din kardeşlerime selam olsun
arkadaşlar şunu hayatımızda hiç unutmayalım hayat sevgi saygı çerçevesinde devam etmeye çalışalım küçük büyük fark etmez ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİMZE OLSUN aMiN
selim adıgüzelarkadaşlar şunu hayatımızda hiç unutmayalım hayat sevgi saygı çerçevesinde devam etmeye çalışalım küçük büyük fark etmez ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİMZE OLSUN aMiN
aleyküm selam Allah zihin açıklıgı versin Allah'a emanet olun inşaallah
Sa kardeşlerim ben 23 yaşındayım 2 yıldır tuncelide sınıf öğretmenliği yapmatayım bu zor şartlarda sizlerle bu şekilde iletişim kurmak güzel.A.E.O
yasinşimşekSa kardeşlerim ben 23 yaşındayım 2 yıldır tuncelide sınıf öğretmenliği yapmatayım bu zor şartlarda sizlerle bu şekilde iletişim kurmak güzel.A.E.O
aleykümselam üyeliğiniz hayırlı olsun Allah'a emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22780-sizleri-taniyabilirmiyim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.