Selamun Aleyküm

4.025 görüntülenme · 45 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

KAAN ERDEMhoş geldiniz kardeşim...üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..faydalı güzel ve yararlı paylaşımlarınızı bekliyoruz selam ve dua ile kalın selametle...

HOŞBULDUK KARDEŞİM AMİN İNŞALLAH KARDEŞİM SİZDE ALLAH'A EMANET OLUN HAKKINIZI HELAL EDİN YAZILARINIZI KOPYALIYORUM...
CMS27

CMS27

Yeni Üye · 0 mesaj

s.a damla kardesim aramiza hos geldin sefalar getirdin insallah iyi paylasimlarla karsilasiriz selametle allaha amnet olunuz insallah
<DAMLA>

<DAMLA>

Aleyküm Selam Kardeşim Inşallah Sizde Allah'a Emanet Olun.
CMS27

CMS27

Yeni Üye · 0 mesaj

<DAMLA>Aleyküm Selam Kardeşim Inşallah Sizde Allah'a Emanet Olun.

s.a damla kardesim kusura bakma nereli oldugunu ogrenebilirmitim yas kac bayan erkek ne is yaparsin
mabet_bekcisi

mabet_bekcisi

Mübarek Üye · 1.027 mesaj

ve aleyküm selam damla kardeş hoşgeldim sitemize.üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşALLAH selam ve dua ile
<DAMLA>

<DAMLA>

Degerli Kardeşim Ben Bu Siteye Dinimi öğrenmek Için Girdim Size Ne Bayanmiyim Baymiymiyim Memleketimdem Yaşimda Işimden.hadi Kardeşim Selametle Kal üye Kurallarinida Bi Oku Istersen
<DAMLA>

<DAMLA>

mabet_bekcisive aleyküm selam damla kardeş hoşgeldim sitemize.üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşALLAH selam ve dua ile

HOŞBULDUK KARDEŞİM İNŞALLAH KARDEŞİM SİZDE ALLAH'A EMANET OLUN
CMS27

CMS27

Yeni Üye · 0 mesaj

<DAMLA>Degerli Kardeşim Ben Bu Siteye Dinimi öğrenmek Için Girdim Size Ne Bayanmiyim Baymiymiyim Memleketimdem Yaşimda Işimden.hadi Kardeşim Selametle Kal üye Kurallarinida Bi Oku Istersen
dinini ogrenen insanlari azarlamakla baslayamaz inan buna daha tutumlu yaklasimin olabilir sana ters gelan bir soru varsa cevap yazma oldumu kardes hakkini helal et selametle bir daha olmaz insallah boyle bir sorum
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

ve aleykum selam kardeş HOŞGELDİNİZ inşaALLAH..SELAMETLE......
[medya]
<DAMLA>

<DAMLA>

Inşallah Kardeşim öğrenicez Inşallah Daha Tutumlu Sorularla Karşilaşiriz Inşallah. Kalbinizi Kirmak Istemem Sizde Hakkinizi Helal Edin Benden Yani Helal Olsun
<DAMLA>

<DAMLA>

yun_us25ve aleykum selam kardeş HOŞGELDİNİZ inşaALLAH..SELAMETLE......

HOŞBULDUK KARDEŞİM NE GÜZEL KARŞILAMA SİZDE ALLAH'A EMANET OLUN
ankebut55

ankebut55

Yeni Üye · 7 mesaj

tanışma ve kaynaşma

tanışma ve kaynaşma

tüm kardeşlerime merhaba gelin tanışalım
tanışalım da kardeş olalım der büyükler .Kardeşliğe doğru giden bu yolda tüm kardeşlerime selamün aleyküm tüm yeni ve eski arkadaşlara selam olsun
nur_yüzlüm

nur_yüzlüm

Aktif Üye · 85 mesaj

S.a Allah Daimi Bir Muhabbet V Ersin Aramiza Inşaallah Burada Olman çok Güzel Kardeşim Hepiniz Allah'a Emanet Olun.. Duaylakalin.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

ve a.s. kardeşim burası gül bahçesi gibi üyelerde gülleri sende gül oldun allah kimseyi böcek yapmasın amin
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

talipamca

talipamca

Mübarek Üye · 1.472 mesaj

<DAMLA>Ben Bu Siteye Yeni üye Oldum Benide Araniza Alirsaniz çoook Sevinirim....:)bu Siteye üye Olduğum Için çok Sevinçliyim....

Üyeliğiniz hayırlı olsun,sevinciniz daim olsun.

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
suat aydın

suat aydın

Üye · 23 mesaj

hoşgeldik damla kardeşim bende yeniyim bende zorlanıyorum inşallah yollar hep böyle kesişir. sevgiyle kal allah yar ve yardımcın olsun inşallah
uysl_tuğçe

uysl_tuğçe

Yeni Üye · 2 mesaj

s.a bende yeni üye oldum bu siteye çok beğendim
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
mesut1983

mesut1983

Yeni Üye · 8 mesaj

ewet herkes hoşgeldi hayat zor herşey ortada hayatı dogru yaşamaya ozen gostermek lazım mesela vaktın gelmısse evlenecen ama nefıs evlendırmıyor malesef
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

<DAMLA>Ben Bu Siteye Yeni üye Oldum Benide Araniza Alirsaniz çoook Sevinirim....:)bu Siteye üye Olduğum Için çok Sevinçliyim....

özledik artık yeter...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.